Göğüste kitle

Kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.
şimdi yeni takıldı serumlar.
sizlerinde dualarıyla ilk müjdemi aldım, Rabbime sonsuuz şükürler olsun.

* İlk çekilen ultrasona göre karşılaştırma yapıldı, küçük bir sürü kitle görünüyordu onlar gitmiş kaybolmuş. Diğer büyük 3 kitleden 1 i duruyor ama etrafında değişiklik var, diğer 2 si ise küçülmüşler.
* dizimden cekilen CT sonucu Baska bir doktora gidecegim, kirilmamasi icin metal parca takmak istiyormus Doktor, ayrica 10-15 gün günlük isin tedavisi olacak

* Annemi aradim müjdemi verdim, aksamda insallah rabbimden güc isteyip dizimi söyleyecegim.
* ve ömür boyu her 21 günde akıllı ilaç kullanmalıymışım, maalesef tabletler bana fayda etmezmiş serum şeklinde verilecekmiş.

çok şükür bin şükür
Allah hepinizden razı olsun ♥♥♥

Nirra şu saatte misafirimden bahaneyle telefonu istedim de girdim,nasıl da mutlu oldum ya😍😍😍😢😢😢
Şükür güzel haberleri ihsan edene,ne güzel rabbimiz var ki isteyince boş çevirmiyor adına kurban olduğum:KK200:
[/QUOTE]
♥️♥️♥️ İyiki varsınız hepiniz

Kızlar şuan muayene den çıktım yeni yağ bezesi olmuş orda meme dokusu değil kanserede dönüşmez zaman zaman büyüyüp küçülebilir isterseniz şimdi alalım isterniz büyüyünce dediler şimdilik benimle rabbim herkse şifa versin inşallah

Merhaba hanimlar,
Hakkinizi helal edin beklettim sizi.
Maalesef durumum kötüymüs, ein kisa zamanda ameliyat olmam gerekiyor, 16 tane görülmüş sol göğüste, randevularımı ayarlamaya çalışıyorum, size haber veremem veya tek tek yazamazsam affedin. Pazartesi kan tahlilleri yapılacak salı CT Prrşembe tumurzentrumda randevu ayarlamaya çalışıyorum.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin, büyük çocuklarım ve eşim perişan oldular, anlattım onlara ve piskologtan arkadaş aracılığı ile çocuklarım için randevu aldım cuma gününe.
maalesef çok agresifmiş bendekiler içimden bişey 3 ay diyor ya Allah bilir elbette
Öyle düşünme kardeşimde aynı durumdaydı Allah ın izniyle kurtuldu inşAllah darısı sana ve tüm hastalara Rabbim evlatlarına sevdiklerine bağışlasın 🤲🏼

Kızlar şuan muayene den çıktım yeni yağ bezesi olmuş orda meme dokusu değil kanserede dönüşmez zaman zaman büyüyüp küçülebilir isterseniz şimdi alalım isterniz büyüyünce dediler şimdilik benimle rabbim herkse şifa versin inşallah
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillah
Çok şükür bin şükür ♥️♥️♥️ Nasıl sevindim anlatamam, rabbim gönlüne göre versin

Öyle düşünme kardeşimde aynı durumdaydı Allah ın izniyle kurtuldu inşAllah darısı sana ve tüm hastalara Rabbim evlatlarına sevdiklerine bağışlasın 🤲🏼
Bu şeyin 120 çeşidi varmış, herkesinki farklı farklı oluyormuş, benimki en agresifi ama tedayede olumlu cevap vereniymiş. Söylemesi kolay:) yaşayana sormak lazım elbette:) . Kardeşinin tedavisi nekadar sürdü ? Ve metastasları varmıydı?

Bu şeyin 120 çeşidi varmış, herkesinki farklı farklı oluyormuş, benimki en agresifi ama tedayede olumlu cevap vereniymiş. Söylemesi kolay:) yaşayana sormak lazım elbette:) . Kardeşinin tedavisi nekadar sürdü ? Ve metastasları varmıydı?
Kardeşiminkide en agrasifiydi kolaltı sinir ve lenflerine kadar yayılmıştı kolay değil elbette ama temennim ve ben kardeşimi bir saniye bile bırakmamış biri olarak onunla her anını yaşadım saçlarını ellerimle makinaya vurdum 😢 bu yüzden Allah izin verirse en zoru bile geçer yeterki siz inanın ve bazgeçmeyin demek istedim ,1 sene sürdü şimdi kontroller evden ilaçlar ama bir süredir kemik ağrıları var tekrar araştırmaya girildi

Tabiki söylemesi kolay yaşaması zor.Ama ya tedaviye cevap vermeyen bir tür olsaydı.Bu yaşadıklarının karşılığını alacaksın inş.Burda ve öte dünyada:KK200:

Elhamdulillah çokk şükür bin şükür, bir hayrlı haber daha aldım, bağırsaktakiler zararsız çıktı. Şükürler olsun Rabbime ♥♥
dualarınıza nasıl teşekkür etsem bilemiyorum.
allah sizleride güldürsün, sizlerde benim dualarımdasınız ♥♥♥
Ayyy nasıl sevindim anlatamam çok rahatladım. Bitti sayılır sadece ilaçlarını almaya bakacaksın artık

Elhamdulillah çokk şükür bin şükür, bir hayrlı haber daha aldım, bağırsaktakiler zararsız çıktı. Şükürler olsun Rabbime ♥♥
Iyi haberler üste üste geliyor canım dahada mutlu haberler duyacaz Allah'ın izninle 😍❤❤❤❤❤🙏🤗

Yaa nasıl sevindim anlatamam Allah’a çok şükürrrr❤️❤️❤️ Her zaman yazamasam da sık sık girip bakıyorum gelişme var mı diye. Böyle mesajları okuyunca da gözlerim doluyor nasıl seviniyorum anlatamam❤️

Çok şükür ablam rabbim her daim güzel haberler almanı nasip etsin çok sevindim güzel ablam allahım tez vakitte sağlığına kavuşmanı da nasip etsin 🤲🥰🌺

Verdiğin haberlere öyle çok sevindim ki rabbim e şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻 Bir gün hepsi böyle geçip bitecek canım arkadaşım en güzel en büyük mutlulukları yaşayacağız beraber. Dualarımız seninle senin yeter ki Gülen yüzün solmasın 🌸❤️

X