- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
Allahın izninle duymazsın canımYok gülüm, hafta sonunu ziyan etmeyim, zaten yapacak bir şey yok diye aramadım doktoru, kötü haber duymak istemiyorum:)
Allah sizlerden razı olsun, sinirlerim biraz gergin, korkuyorum ve üzgünüm. Afedersiniz popomun üzerine oturamıyom, tuvalete gitmeye korkuyorum. Akla gelmeyen başa geliyor, olmayan hadiseler çıkıyor. Yarın nasip olursa Türkiye saati ile 13:00 de kemo alacağım, elbette yine dularınızı bekliyorum, bana enerji gönderin :) .Sadık duacın,dostun geldinirra m.Nasılsın:)
Allah sizlerden razı olsun, sinirlerim biraz gergin, korkuyorum ve üzgünüm. Afedersiniz popomun üzerine oturamıyom, tuvalete gitmeye korkuyorum. Akla gelmeyen başa geliyor, olmayan hadiseler çıkıyor. Yarın nasip olursa Türkiye saati ile 13:00 de kemo alacağım, elbette yine dularınızı bekliyorum, bana enerji gönderin :) .
Çok haklısın bu dönemde gergin olmak senin en doğal hakkın ama olabildiğince yavaş atlatmamız gerekiyor. Üzülme hala vücudunda birşeyler oluyorsa bence iyiye işaret :) dualarım seninle inşallah çok iyi geçecek ve sonrasında güzel haberler alacağız rabbim yanında olsun cancağzımAllah sizlerden razı olsun, sinirlerim biraz gergin, korkuyorum ve üzgünüm. Afedersiniz popomun üzerine oturamıyom, tuvalete gitmeye korkuyorum. Akla gelmeyen başa geliyor, olmayan hadiseler çıkıyor. Yarın nasip olursa Türkiye saati ile 13:00 de kemo alacağım, elbette yine dularınızı bekliyorum, bana enerji gönderin :) .
Allah razi olsun, anneninde hörmetle ellerinden öpüyorumcanim arkadasim gececek az daha sabır enerjileri surekli yolluyorum sana sabah aksam her namazdan sonra duamdasin hatime de az kaldi. annemle hergun ya safii cekiyoruz sanaAllahim yüķunu hafifletsin sabir versin insallah
Allah ne muradin varsa versinnirra cığım korkma lütfen bunlar yan etkileri geçeçez umudunu kaybetme canım hergün dualar ediyorum canım caminin önünden geçerken dualar ediyorum hep aklımdasın canım❤❤❤
Rabbim sana gönlündekini tez zamanda versin aaamiiinÇok haklısın bu dönemde gergin olmak senin en doğal hakkın ama olabildiğince yavaş atlatmamız gerekiyor. Üzülme hala vücudunda birşeyler oluyorsa bence iyiye işaret :) dualarım seninle inşallah çok iyi geçecek ve sonrasında güzel haberler alacağız rabbim yanında olsun cancağzım
Aminnnn inşallah aminnnnRabbim sana gönlündekini tez zamanda versin aaamiiin.
insallah gececek. Gecmesini bitmesini istiyorum.
burada HAcc kayitlari basladi, son güne bırakıyoruz, eğer nasip olursa doktorlar izin verirse, 2 haftalığına gitmeyi düşünüyoruz. Ozamana büyük kemolarım bitmiş olacak, sonrasında ne olur şimdiden bilemiyoruz ama süresi belli olmayan her 3 haftada bir akıllı ilaç verecekler. İnşallah başka aksilikler çıkmaz, onu düşünüp mutlu oluyorum, hevesleniyorum, 22 yıldır hayalimdi, eşimin iş yeri hep Ağustos ayında kapandığı için gidememiştik, 8 sene evvel bu seneye niyetlenmiştik inşallah nasip olursa diye, evet inşallah nasip olursa....
Inş canım herşey yolunda gidip Allah nasip ederse gidip görürsün oraları Allah duanı kabul etsin inş canım❤Rabbim sana gönlündekini tez zamanda versin aaamiiin.
burada HAcc kayitlari basladi, son güne bırakıyoruz, eğer nasip olursa doktorlar izin verirse, 2 haftalığına gitmeyi düşünüyoruz. Ozamana büyük kemolarım bitmiş olacak, sonrasında ne olur şimdiden bilemiyoruz ama süresi belli olmayan her 3 haftada bir akıllı ilaç verecekler. İnşallah başka aksilikler çıkmaz, onu düşünüp mutlu oluyorum, hevesleniyorum, 22 yıldır hayalimdi, eşimin iş yeri hep Ağustos ayında kapandığı için gidememiştik, 8 sene evvel bu seneye niyetlenmiştik inşallah nasip olursa diye, evet inşallah nasip olursa....
Sana rabbi yessir okudum bugun nırra herşeylerin kolay geçsin şifalara kavus ınşallahAllah sizlerden razı olsun, sinirlerim biraz gergin, korkuyorum ve üzgünüm. Afedersiniz popomun üzerine oturamıyom, tuvalete gitmeye korkuyorum. Akla gelmeyen başa geliyor, olmayan hadiseler çıkıyor. Yarın nasip olursa Türkiye saati ile 13:00 de kemo alacağım, elbette yine dularınızı bekliyorum, bana enerji gönderin :) .
Ayy ne diyorsunRabbim sana gönlündekini tez zamanda versin aaamiiin.