Kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.Nirra tedavin nasıl geçti? Bugün alacaktın değil mi
Kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.Nirra tedavin nasıl geçti? Bugün alacaktın değil mi
İnşallahhh inşallah inşallah bacımAllah’ımmm bu ne güzel haber❤❤❤ Nasıl mutlu oldum anlatamam yaa gözlerim doldu❤❤❤ artık yüzde yüz eminim çok yakında bize kurtuldummmm müjdesi de vereceksin
Ohhh Çok şükür ama zaten istanbuldaki doktor iyi haberler alacağını söylemişti. Iyi ol da ömür boyu ilaç almak önemli değil. Şimdi artık kemoterapi bitti mı ne olacak bundan sonraKusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.
şimdi yeni takıldı serumlar.
sizlerinde dualarıyla ilk müjdemi aldım, Rabbime sonsuuz şükürler olsun.
* İlk çekilen ultrasona göre karşılaştırma yapıldı, küçük bir sürü kitle görünüyordu onlar gitmiş kaybolmuş. Diğer büyük 3 kitleden 1 i duruyor ama etrafında değişiklik var, diğer 2 si ise küçülmüşler.
* dizimden cekilen CT sonucu Baska bir doktora gidecegim, kirilmamasi icin metal parca takmak istiyormus Doktor, ayrica 10-15 gün günlük isin tedavisi olacak
* Annemi aradim müjdemi verdim, aksamda insallah rabbimden güc isteyip dizimi söyleyecegim.
* ve ömür boyu her 21 günde akıllı ilaç kullanmalıymışım, maalesef tabletler bana fayda etmezmiş serum şeklinde verilecekmiş.
çok şükür bin şükür
Allah hepinizden razı olsun ♥♥♥
Çok teşekkürlernirra nasılsın canım saat 1 gibi tedaviye gidecektin umarım iyi geçmiştir
Eki Görüntüle 2581595 Eki Görüntüle 2581596 Eki Görüntüle 2581597
Canım kitap okurken bu yazıya denk geldim sana atmak istedim inancını yitirme canım❤
ElhamdulillahOy oy oy maşallah benim güçlü arkadaşıma. Rabbim ne büyüksün sen ne güzelsin sen kurban olduğum rabbim. Çok daha güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Hemoroidden alınan parçaların sonuçları çıktı mı peki .
Darısı güzel haber bekleyen herkese olsun inşallahÇok sevindim NirraAllah'a şükür :)
Aaamiinn ecmain, cümle şifa bekleyenlerle birlikte inşallahşükürler olsun görmemişe dönersin inşallahhhh
daha daha güzel haberler alacaz senden inşallahhh
Amin canım sen herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlüsün terapilerin işe yaradığında bende çok inanıyorum dahada iyi haberler alacaz Allah'ın izninle❤❤❤Çok teşekkürler ♥
kesinlikle çok doğru!
Bende bu defa kemo terapinin yan etkilerini çook daha kolay atlatacağıma inanıyorum!
bir hipnozcu bayan buldum, iki defa gittim yanına.
kendiside 30 sene evvel göğüsten olmuş, yakın zamandada Kızı gırtlaktan olmuş.Yani bu konuda tecrübeli bir bayan. Geçen defa gittiğimde bilinçaltıma tıpkı bu kitapta yazanları uyguladı. Bilinçaltıma benim çok güçlü olduğumu ve herşeyin üstesinden gelebileceğimi kodladı. Terapi sonrası kendimi önce kötü hissettim ama bir iki gün sonra bana çok iyi geldi, kendimi cidden güçlü hissetmeye başladım, elbette önce Rabbimin sayesinde. :)
İnşallah bu günlerde çabucak geçecek
Amin ecmain çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim, Allah sizlerinde yüzünü güldürsün Aminnne kadar güzel haberlerle gelmişsin canım aşırı mutlu oldum ya ben