Göğüste kitle

Nirra tedavin nasıl geçti? Bugün alacaktın değil mi
Kusura bakmayın tek tek cevap yazamadım.
şimdi yeni takıldı serumlar.
sizlerinde dualarıyla ilk müjdemi aldım, Rabbime sonsuuz şükürler olsun.

* İlk çekilen ultrasona göre karşılaştırma yapıldı, küçük bir sürü kitle görünüyordu onlar gitmiş kaybolmuş. Diğer büyük 3 kitleden 1 i duruyor ama etrafında değişiklik var, diğer 2 si ise küçülmüşler.
* dizimden cekilen CT sonucu Baska bir doktora gidecegim, kirilmamasi icin metal parca takmak istiyormus Doktor, ayrica 10-15 gün günlük isin tedavisi olacak

* Annemi aradim müjdemi verdim, aksamda insallah rabbimden güc isteyip dizimi söyleyecegim.
* ve ömür boyu her 21 günde akıllı ilaç kullanmalıymışım, maalesef tabletler bana fayda etmezmiş serum şeklinde verilecekmiş.

çok şükür bin şükür
Allah hepinizden razı olsun ♥♥♥
[/QUOTE]
Ohhh Çok şükür ama zaten istanbuldaki doktor iyi haberler alacağını söylemişti. Iyi ol da ömür boyu ilaç almak önemli değil. Şimdi artık kemoterapi bitti mı ne olacak bundan sonra

nirra nirra nasılsın canım saat 1 gibi tedaviye gidecektin umarım iyi geçmiştir
20200126_152335.jpg
20200126_152548.jpg
20200126_152802.jpg

Canım kitap okurken bu yazıya denk geldim sana atmak istedim inancını yitirme canım 🙏😍

* İlk çekilen ultrasona göre karşılaştırma yapıldı, küçük bir sürü kitle görünüyordu onlar gitmiş kaybolmuş. Diğer büyük 3 kitleden 1 i duruyor ama etrafında değişiklik var, diğer 2 si ise küçülmüşler.
* dizimden cekilen CT sonucu Baska bir doktora gidecegim, kirilmamasi icin metal parca takmak istiyormus Doktor, ayrica 10-15 gün günlük isin tedavisi olacak

* Annemi aradim müjdemi verdim, aksamda insallah rabbimden güc isteyip dizimi söyleyecegim.
* ve ömür boyu her 21 günde akıllı ilaç kullanmalıymışım, maalesef tabletler bana fayda etmezmiş serum şeklinde verilecekmiş.

çok şükür bin şükür
[/QUOTE]
Allah'ım ne güzel haberler bunlar yavaş yavaş hepsi temizlenip bitecek canım çok sevindim birazda sabret bitecek 🤗🙏❤❤❤

çok şükür bin şükür
[/QUOTE]
Allahhiimm sana sukurler olsun bu cok iyi nirra 😍 az kaldi bak biticek hersey

Oy oy oy maşallah benim güçlü arkadaşıma. Rabbim ne büyüksün sen ne güzelsin sen kurban olduğum rabbim. Çok daha güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Hemoroidden alınan parçaların sonuçları çıktı mı peki .

çok şükür bin şükür
Ohhh Çok şükür ama zaten istanbuldaki doktor iyi haberler alacağını söylemişti. Iyi ol da ömür boyu ilaç almak önemli değil. Şimdi artık kemoterapi bitti mı ne olacak bundan sonra
[/QUOTE]
2 kemo daha alacağım. Aynı zamanda dizimden 10 ila 15 gün boyunca günlük Işın tedavisi olacağım, eğer gerekirse dizime metal parça takılacak. Maalesef benim bulunduğum yerde Işın tedavisi yapacak yer olmadığı için onun içinde çok başka bir şehire gideceğim :) yaklaşık 40 km mesafede.
6. Kemo bittikten sonra tekrar MRT ve CT çekileceğim , karaciğer akciğer lenfbezleri ve kemiklerde de metaztazlar olduğu için onların durumunada bakılacak.

nirra nirra nasılsın canım saat 1 gibi tedaviye gidecektin umarım iyi geçmiştir
Eki Görüntüle 2581595 Eki Görüntüle 2581596 Eki Görüntüle 2581597
Canım kitap okurken bu yazıya denk geldim sana atmak istedim inancını yitirme canım 🙏😍
Çok teşekkürler ♥️
kesinlikle çok doğru!
Bende bu defa kemo terapinin yan etkilerini çook daha kolay atlatacağıma inanıyorum!
bir hipnozcu bayan buldum, iki defa gittim yanına.
kendiside 30 sene evvel göğüsten olmuş, yakın zamandada Kızı gırtlaktan olmuş.Yani bu konuda tecrübeli bir bayan. Geçen defa gittiğimde bilinçaltıma tıpkı bu kitapta yazanları uyguladı. Bilinçaltıma benim çok güçlü olduğumu ve herşeyin üstesinden gelebileceğimi kodladı. Terapi sonrası kendimi önce kötü hissettim ama bir iki gün sonra bana çok iyi geldi, kendimi cidden güçlü hissetmeye başladım, elbette önce Rabbimin sayesinde. :)
İnşallah bu günlerde çabucak geçecek

Oy oy oy maşallah benim güçlü arkadaşıma. Rabbim ne büyüksün sen ne güzelsin sen kurban olduğum rabbim. Çok daha güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Hemoroidden alınan parçaların sonuçları çıktı mı peki .
Elhamdulillah ♥️
hemoroid sonuçlarım çıkmadı henüz, birkaç güne inşallah hayrlı haber çıkar çok amin

Çok teşekkürler ♥
kesinlikle çok doğru!
Bende bu defa kemo terapinin yan etkilerini çook daha kolay atlatacağıma inanıyorum!
bir hipnozcu bayan buldum, iki defa gittim yanına.
kendiside 30 sene evvel göğüsten olmuş, yakın zamandada Kızı gırtlaktan olmuş.Yani bu konuda tecrübeli bir bayan. Geçen defa gittiğimde bilinçaltıma tıpkı bu kitapta yazanları uyguladı. Bilinçaltıma benim çok güçlü olduğumu ve herşeyin üstesinden gelebileceğimi kodladı. Terapi sonrası kendimi önce kötü hissettim ama bir iki gün sonra bana çok iyi geldi, kendimi cidden güçlü hissetmeye başladım, elbette önce Rabbimin sayesinde. :)
İnşallah bu günlerde çabucak geçecek
Amin canım sen herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlüsün terapilerin işe yaradığında bende çok inanıyorum dahada iyi haberler alacaz Allah'ın izninle❤❤❤

X