Henüz bişey demiyorlar, 3 . Kemodan sonra tekrar Ct MRT v.s. Çekilecek ozaman tedavinin işe yarayıp yaramadığını öğreneceğiz . Nasip olursa haftaya pazartesi 23.12.19 da istanbulda iki doktorda randevu ayarladık birde onlarla görüşeceğiz. Allah Kerim. Ara ara korkularım gidiyor, bir güç bir heves geliyor, daim olmasını diliyorumnirra tedavi nasıl,dr ne diyor?
Insallah insallah, hayr dualarinizi esirgemeyin nolur, öyle muhtacim öyle muhtacimki, Tarif edemiyorum. Durumun kötünün kötüsü, ama Allah ol der ve olur, belki sifam sizin dualarinizdadirnirra hadi hayırlı haberler inşallah
İnş canım inş:).Tabiki çocukların senle büyür inşInsallah insallah, hayr dualarinizi esirgemeyin nolur, öyle muhtacim öyle muhtacimki, Tarif edemiyorum. Durumun kötünün kötüsü, ama Allah ol der ve olur, belki sifam sizin dualarinizdadir ♥
Bugün yine kalbim agzimdaydi, Korku zaten sürekli var hic aklimdan cikmiyor, cocuklarim ah cocuklarim cok Kücükler henüz, kimse bu dünyada kalici degil elbette, ama istegim cocuklarimi Kendim büyütmek. Allah büyük. Dertlenmeyim diyorum, positiv düsüneyim, kötüyü cagirmayim diyorum ama kendimi öyle yanliz hissediyorumki anlatamam
nirra gercekten kotuyu dusunme etkiliyor hep iyi dusun. tabii ki cocuklarini sen buyuteceksin. dualarimiz hep seninle hastalik herkesin basina gelebilir ama Rabbim dertlerle dermanini da veriyor bak tedavi oluyorsun umut var demektir.. Allah yardimcin olsunInsallah insallah, hayr dualarinizi esirgemeyin nolur, öyle muhtacim öyle muhtacimki, Tarif edemiyorum. Durumun kötünün kötüsü, ama Allah ol der ve olur, belki sifam sizin dualarinizdadir ♥
Bugün yine kalbim agzimdaydi, Korku zaten sürekli var hic aklimdan cikmiyor, cocuklarim ah cocuklarim cok Kücükler henüz, kimse bu dünyada kalici degil elbette, ama istegim cocuklarimi Kendim büyütmek. Allah büyük. Dertlenmeyim diyorum, positiv düsüneyim, kötüyü cagirmayim diyorum ama kendimi öyle yanliz hissediyorumki anlatamam
Yalnız değilsin canım,dualarımızla yanındayız.Insallah insallah, hayr dualarinizi esirgemeyin nolur, öyle muhtacim öyle muhtacimki, Tarif edemiyorum. Durumun kötünün kötüsü, ama Allah ol der ve olur, belki sifam sizin dualarinizdadir ♥
Allah razı olsunElim boş gelmedim,sana 3700 ya şafi okudum bugün nirra, bugünün dünden yarının bugünden iyi olsun
Amin kuzum, aklımızın bir köşesindesin hep emin ol.Allah razı olsun ♥ Bugün yine çok ihtiyacım vardı ♥, Yüce mevlamda seni rahatlatsin
Amin kuzum, aklımızın bir köşeAllah razı olsun ♥ Bugün yine çok ihtiyacım vardı ♥, Yüce mevlamda seni rahatlatsin
Ayyy yeni gördüm bunlar ne tatlı ya
Nirracim bir nikaha katıldım yolda okudum sana,tesbih yoktu yanımda sayamadım.
Rabbim azımızı çoga saysın inşallah
Pazartesi alşam inşallah. Umarım salı hayrlı haberler alır size bildiririm amin.nirra can Nasılsın. Yolculuğun bugün müydü türkiye ye.