Göğüste kitle

nirra tedavi nasıl,dr ne diyor?
Henüz bişey demiyorlar, 3 . Kemodan sonra tekrar Ct MRT v.s. Çekilecek ozaman tedavinin işe yarayıp yaramadığını öğreneceğiz . Nasip olursa haftaya pazartesi 23.12.19 da istanbulda iki doktorda randevu ayarladık birde onlarla görüşeceğiz. Allah Kerim. Ara ara korkularım gidiyor, bir güç bir heves geliyor, daim olmasını diliyorum

nirra hadi hayırlı haberler inşallah
Insallah insallah, hayr dualarinizi esirgemeyin nolur, öyle muhtacim öyle muhtacimki, Tarif edemiyorum. Durumun kötünün kötüsü, ama Allah ol der ve olur, belki sifam sizin dualarinizdadir
Bugün yine kalbim agzimdaydi, Korku zaten sürekli var hic aklimdan cikmiyor, cocuklarim ah cocuklarim cok Kücükler henüz, kimse bu dünyada kalici degil elbette, ama istegim cocuklarimi Kendim büyütmek. Allah büyük. Dertlenmeyim diyorum, positiv düsüneyim, kötüyü cagirmayim diyorum ama kendimi öyle yanliz hissediyorumki anlatamam

İnş canım inş:).Tabiki çocukların senle büyür inş

nirra gercekten kotuyu dusunme etkiliyor hep iyi dusun. tabii ki cocuklarini sen buyuteceksin. dualarimiz hep seninle hastalik herkesin basina gelebilir ama Rabbim dertlerle dermanini da veriyor bak tedavi oluyorsun umut var demektir.. Allah yardimcin olsun

Yalnız değilsin canım,dualarımızla yanındayız.
Bak bugün otobüsle bir yere gidip dönünceye kadar aralıksız ya şafi okudum sana.
Evlatların hep seninle olacak,onlar bizim en güzellerimiz, her mutlu günlerine şahit olacaksın,her ihtiyaçları oldugunda seni bulacaklar yanıbaşlarında inşallah.
Dün gece 2,30ta yattım,başımı yastığa koyarken bile Allahım nirraya şifa ver dedim,bunca dua elbet kabul olacak inşallah

Canım gittiğim nikaha o sana anlattığım genç tanıdıkta geldi.
Hani çocukları küçücükken senin hastalığınla sınanan.
Öyle iyi öyle saglıklı öyle tatlıydı ki maşallah:KK200
Sen de öyle olacaksın vallahi içimden öyle geliyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…