- 19 Temmuz 2007
- 4.163
- 5.382
Allah razı olsun. Bende yolculuk boyunca sizler için dua edeceğim , rabbim gönlünüze göre versinGünaydınnirra . Hayırlı sabahların hayırlı günlerin hayırlı yolculukların olsun gittiğin yerde güzel haberler alıp için ferahlasın. Rabbim korktuğun yere uğratmasın. Allahım yar ve yardımcın olsun.
Ablamın bebişi yoktu. Şimdi hamile ama kanaması filan oluyor dün baya korktuk bazı sağlık sıkıntıları da var. Sen de benim için dua et olur mu.Allah razı olsun. Bende yolculuk boyunca sizler için dua edeceğim , rabbim gönlünüze göre versin ♥
Ablamın bebişi yoktu. Şimdi hamile ama kanaması filan oluyor dün baya korktuk bazı sağlık sıkıntıları da var. Sen de benim için dua et olur mu.
Haydi bakalım gidişinde gelişinde sonuçlarında duyduklarında ferahlıklar içinde olsun inşallah.havaalanındayım. Ederim elbette
Onada ederim bendeAblamın bebişi yoktu. Şimdi hamile ama kanaması filan oluyor dün baya korktuk bazı sağlık sıkıntıları da var. Sen de benim için dua et olur mu.
Güzel yüreğinden öperim arkadaşım. Allah senin de gönlüne göre versin. Kimin dileği kimin duasında kimse bilemez.Onada ederim bendeAllah gönlüne göre versin herkesin. Nirra cım hayır haberlerini bekliyoruz
Allah dualarını kabul etsin. Bol bol gezseydin istanbulu tadini cikar. 2 doktor randevusu da yarın mıGeldim şükür. Şimdi şişlideyiz bir otele yerleştik. Randevum yarın saat 11:00 de .
yolculuk sırasında hepinize bol bol ve tek tek dua ettim. Rabbim hayrlı olanlarını kabul etsin amin
Yok canım kötü demedim.Yani ordada yanlış teşhis çıkabiliyor:)Almanyayi da sağlık ta daha aiyi bilirdik siz kötü demissiniz
Yok maalesef kendimi otele attım, yolculuk yordu beni, yarın güzel haberler alırsam gezerim :)Allah dualarını kabul etsin. Bol bol gezseydin istanbulu tadini cikar. 2 doktor randevusu da yarın mı
Amiin, amin ecmainMerhabanirra umarım İstanbul sana şans getirir. Bak ne güzel karşıladı seni hava bile ne güzel Sen de çook güzel haberler verirsin bize inşallah