Göğüste kitle

Pazartesi alşam inşallah. Umarım salı hayrlı haberler alır size bildiririm amin.
İnşallah. Diz ağrıların da psikolojik zaten. Pet sonucun gelince göreceksin ilaç hepsinin belasını vermiş olacak. Pazartesi seni kutlayacağız ben çok inanıyorum. Ey kurban olduğum rabbim eyy olmazları olduran güzel allahım bizi de gör, bu arkadaşımızı evlatlarının başından eksik etme. Duy sesimizi ya rab.

İnşallah. Diz ağrıların da psikolojik zaten. Pet sonucun gelince göreceksin ilaç hepsinin belasını vermiş olacak. Pazartesi seni kutlayacağız ben çok inanıyorum. Ey kurban olduğum rabbim eyy olmazları olduran güzel allahım bizi de gör, bu arkadaşımızı evlatlarının başından eksik etme. Duy sesimizi ya rab.
Ne güzel duaların var yıldız:KK200:
Hepsine canı gönülden amin diyorum, ne güzel anlatımın var masallah:KK60::KK9::KK9:

Evet evet.Ben Almanyada yanlış teşhis konulduğunusda duydum bir hem:)

Günaydın. Nasılsın nirra nirra ? Aklım sende.
Elhamdulillah iyiyim, son 5 gündür dizimin altında ağrım vardı, önce onkoloğumu aradım , bana kemo etki yapıyordur veya kemikte iltihap vardır dedi, geçen hafta boğazağrısı için antibiyotik kullanmıştım , aile hekimine gönderdi, oda kemo etki yaptığı içindir dedi, eğer 1 haftaya geçmezse röntgen v.s. Çekilecek. Ben tabi iyi tarafından bakmak istiyorum ve içten içe sevinmeye çalışıyorum, kendime telkin veriyorum “etki yapıyor-etki yapıyor - etki yapıyor “ diye :). Ha birde aile hekimi kan değerlerimin nasıl bukadar düzeldiğine hayret etti, geçen haftaki rahatsızlıktan sonra bukadar çabuk normale dönmesine baya şaşırdı, tabi nerden bilsin o edilen duaları :).
bugün çocukları abime götürüyoruz, aramızda 1 saatlik yol var, biz yokken 1 hafta orda kalacaklar, en küçüğüm oğlum bensiz bahçede bile oynamaz, bakalım nasıl dayanacak, Allah a emanet edip gideceğim, keyfi bir durum olmadığı için kendimi teselli ediyorum, yoksa bende dayanamazdım.

Elhamdulillah iyiyim, son 5 gündür dizimin altında ağrım vardı, önce onkoloğumu aradım , bana kemo etki yapıyordur veya kemikte iltihap vardır dedi, geçen hafta boğazağrısı için antibiyotik kullanmıştım , aile hekimine gönderdi, oda kemo etki yaptığı içindir dedi, eğer 1 haftaya geçmezse röntgen v.s. Çekilecek. Ben tabi iyi tarafından bakmak istiyorum ve içten içe sevinmeye çalışıyorum, kendime telkin veriyorum “etki yapıyor-etki yapıyor - etki yapıyor “ diye :). Ha birde aile hekimi kan değerlerimin nasıl bukadar düzeldiğine hayret etti, geçen haftaki rahatsızlıktan sonra bukadar çabuk normale dönmesine baya şaşırdı, tabi nerden bilsin o edilen duaları :).
bugün çocukları abime götürüyoruz, aramızda 1 saatlik yol var, biz yokken 1 hafta orda kalacaklar, en küçüğüm oğlum bensiz bahçede bile oynamaz, bakalım nasıl dayanacak, Allah a emanet edip gideceğim, keyfi bir durum olmadığı için kendimi teselli ediyorum, yoksa bende dayanamazdım.
Bütün dualarımız seninle rabbim çok güZel sonuçlar almayı nasip edecek bizlere.. elbette mecburi sebepler ama emin ellerde olcaklar dayısındalar lütfen kendini düşün bunu güzel bir seyahat gibi getir aklına çocuklara ufak hediyeler kendine ödül için hediye al Türkiye den bu günlerde geçecek ben inanıyorum

Çok sevindim canım çok😍
Etki yapıyor tabi,bak bugün de yollardaydım,sana "Rabbim nirraya şifayı kolaylaştır"diye niyetle rabbi yessir ve ya şafi okudum epey bir süre.
Yerin gögün destegi dua nirra.
Rabbim bizim dualarımızı da senin bize dualarını da kabul etsin.
Benim yaramaz ergen kızım bile dualarınla epey değişti yemin ediyorum.
Hepimiz muhtacız duaya kulun kula duası en makbulu.
Hadi güle güle gel, güle güle dön inşallah evine.
Kuzunu düşünme durur onlar aklın kalmasın.
Benim yegenlerin bizde benimkiler teyzelerinde kalmaya bayılır.
Ben de bayılırdım teyze ve halalarımda kalmaya...

Çok sevindim canım çok😍
Etki yapıyor tabi,bak bugün de yollardaydım,sana "Rabbim nirraya şifayı kolaylaştır"diye niyetle rabbi yessir ve ya şafi okudum epey bir süre.
Yerin gögün destegi dua nirra.
Rabbim bizim dualarımızı da senin bize dualarını da kabul etsin.
Benim yaramaz ergen kızım bile dualarınla epey değişti yemin ediyorum.
Hepimiz muhtacız duaya kulun kula duası en makbulu.
Hadi güle güle gel, güle güle dön inşallah evine.
Kuzunu düşünme durur onlar aklın kalmasın.
Benim yegenlerin bizde benimkiler teyzelerinde kalmaya bayılır.
Ben de bayılırdım teyze ve halalarımda kalmaya...
:KK200: Allah hepinizden razi olsun.
insallah canim benim

İnşallah öyledir, ultrasonda lenfbezleride büyümüş olarak görüldü, doktor bana domuz eti yemediğin için 10% kötü dedi ama korkuyorum yinede
Lenf bezleri normal kitleyede büyür hatta memeye ahlaksız kndi başına enf nedeniykede buyuyebilir usg sonucunu varsa bna gönderebilir misiniz Bi bakayım anlarım aç çok. Bazen Dr lar gereksiz korkutabikiyolar

Lenf bezleri normal kitleyede büyür hatta memeye ahlaksız kndi başına enf nedeniykede buyuyebilir usg sonucunu varsa bna gönderebilir misiniz Bi bakayım anlarım aç çok. Bazen Dr lar gereksiz korkutabikiyolar
Sanırım lenfbezlerinin usg sini doktor bana vermedi,biyopsi yapacaktı fakat metastazlarım olduğu için yapmaya gerek görmedi çünkü zaten müdahele edemeyeceğiz öncelikle metastasları temizlemeye çalışacağız dedi

Sanırım lenfbezlerinin usg sini doktor bana vermedi,biyopsi yapacaktı fakat metastazlarım olduğu için yapmaya gerek görmedi çünkü zaten müdahele edemeyeceğiz öncelikle metastasları temizlemeye çalışacağız dedi

Evet Bn tanı aldığınızı görmemişim o yüzden demiştim ama göğüs atlatikir İnş gözünüzde büyütmeyin kitle küçük siz güclusunuz yokmuş gi Bi yaşama çalışın işns Allah şifa izi vericektir

X