Göğüste kitle

Nirra nasilsin
Daha iyi olacaksin cok daha iyi.
Şarj 3 eve dönüyorum,yazarim gorusuruz:**

Allah’a çok şükür bugün rahatım, ufak tefek hissettiklerimi görmezden geliyorum. Kemik aldıkları yer yani kalçam aslında baya rahatsız ediyor, annemin heberi olmadığı için sesimi çıkartamıyorum :) , kemiklerim arada sızlıyor, yaşadığım yer küçük bir şehir herkes herkesi tanıyor, özellikle Türkler arasında duyulduğu için dışarı çıkmak veya tadınık biriyle karşılaşmak istemiyorum. Henüz hazır değilim. Dilim hala yara , çaylarımı pipetle içiyorum, yemek yerken aklım çıkıyor :) zaten ne yiyeceğimi de bilmiyorum artık. Burdaki doktorlar herşey serbest diyor ama benim içime sinmiyor, pirinç beyaz un şeker , patates hayatımdan çıkardım, geriyede pek bişey kalmadı:) , annem dün sütlaç yapmış benim için kırılmasın diye bir çay kaşığı yedim, dün sarma yaptı ben yine yüzüne bakıyorum :), ha birde ithal sebzeler tüketmemek gerekiyormuş özellikle tropikal meyveler, Burda bi patates yetişir bide yazın bahçeye ne ekersen herşey yurtdışından gelir, Allah’a emanet yaşıyorum :) , çok şükür Türk mutfağı çok genişte bişeyler uyduruyorum kendime göre

Patatessiz olmaz ya,canim patates
Oranin yerlisiymis ya,ye nolcakki
İyi olmana da cok sevindim,daha da iyi olacaksin,aradaki zikzaklara takilma:)
Tatli mi istemiyor canin,sutlac niye yemedin?
Gucten dusmemelisin,cok zorlanmadan yiyebildiklerinden ye.
Ben de yeni girdim eve.
Benim kız Allaaah bisey begenmiyor:))
Çizme baktik ona,o alcak bu yuksek,tum esnafin yüzünü gördüm
Cay da icememistim,basima bir agri girdi,dedim yeter donelim,oyyyy,surat 5 karis
Benim kız biraz ters ya,dua ette akilli uslu hanim kız olsun,bazen tadindan yenmiyor,bazen tuzundan

:)) tamam dua listeme ekledim.
şu hastalıkta karbonhidrat tüketmemek gerekiyormuş. Ben gece uykudan kalkıp tatlı yiyen , sabah kahvaltımı triliçeyçe yapan ben , şimdi ne hallere düştüm. Şeker kötü huylu tümörleri besliyormuş, haftada az bir miktar yenilebilirmil ama ben tadını alırsam kendimi durduramam :).

Bilmiyordum,seker zaten sagliksiz canim ya.
Tamam yiyordun ama zararli aslinda biliyoruz.
Cayi 6 7 yildir sekersiz iceli meyve bile asiri tatli geliyor bana.
Japonlar gibi yagsiz tuzsuz sekersiz haslama yiyecegiz en iyisi:)
Baksana adamlara,yaslari 17 mi,71 mi tahmin edemiyorsun

Allah acil şifalar versin inanıyorum bugünlerde gelip gececez güclü olun dualarım sizinle
O içten edilmiş dualara öyle ihtiyacım varki, anlatacak kelimelerim yok. İnşallah en hasarsız şekilde diğer cümle hastalarla birlikte bende atlatırım.
kafamda artık çok karıştı, ne yapayım nereye gideyim dondum. Biri annesini Küba’ya götürmüş, teyzekurtulmuş, diğeri eşini Antalya’ya götürmüş, 2 sene evvel oda iyi şimdi, başkası sarımsak - hacamat kürü yap diyor, diğeri Afganistana git diyor orda bir Türk doktor varmış uyuşturucuyla 100% iyileştiriyormuş , ben öyle araftayımki, öyle çaresiz öyle şaşkın, ve öyle korkak. Kafam allak bullak. Alman doktorlara güvenmiyorum, ama hata yapmaktanda korkuyorum. Siz yine bana dua gönderin, Rabbim şifamı kimle vesile edecekse tez zamanda onunla karşılaştırsın beni.

Çaysız Sofram olmazdı, hatta çaysız birgün düşünemiyordum, şekersiz asla tadını alamadım, 1 aydır çay içmedim. Siyah çay kandaki demir vitaminini etkisiz yapıyormuş. Günlük 1-1,5 litre andız otundan çay demliyoruz onu içiyorum ama artık midemde bulanıyor, bıkkınlık geldi. Zoraki içincede ne faydası olacaksa... kereviz-ıspanak haşlıyorum onun suyu, zerdeçal -karabiber-zencefil kaynatıyorum o , artık bağırsaklarım fazla sağlıktan imdat diye bağıracaklar. Tabi arada üzüm hoşafı, hatta kırmızı meyvelerden yapılmış hamilelere özel içecekler var onlarıda tüketiyorum.
1 ayda baya yoruldum. Kemonun ve diğer tükettiklerimin etkisi 3. Kemodan sonra çekilecek MR ve CT lerde belli olacak, yani daha zamanda çok.
Allah sonunu hayr Etsin amin.

O bitkiler kanini hucrelerini temizleyecek,aslinda herkesin ihtiyaci var,her sey o kadar suni ki.
Ornek ekmegini evde bile yapsan unda 20 bilmem kac cesit katki maddesi varmis.
Sogan sarimsaga izin var mi canim,onu karaciger ve kan temizleyici derler,arti ısırgan otu suyu.
Bir muddet sunilerden uzak duracaksin,alistik ya zor geliyor iste

Sanırım sarımsak değil, soğanda kavrulmayacak... açım aç :)

Cok güldüm:)
Tarhana corbasi etli bisiler bence tavuk haric burdakiler hormonlu orayi bilemem.
Yogurt tüketebilirsin bolca
Evet burdaki tavuklarda hormonlu, yumurtayı hep dikkat ederdim gezen tavuk olmasına şimdi organiğe geçtim. Yoğurt inek sütü pek makbul değilmiş keçi sütünden yaptık oda kimyası gereği bildiğimiz kıvamda olmadı, ayran oldu :) ayrıca tadı ekşi ve tuzlu. 1 aydır hergün kelle paça yemektende bıktım :). Bütün yediklerim bir araya gelince daha kötü oluyor.

Canım allah tüm hastalara şifa versin erken tanı gercekten cok önemli hiç korkma en kısa sürede iyileşeceksin moralini yüksek tut ananemde atlattı bu hastalıgı simdi maşallahı var hacıya gidecek allahın izninle anne
Canım allah tüm hastalara şifa versin erken tanı gercekten cok önemli hiç korkma en kısa sürede iyileşeceksin moralini yüksek tut ananemde atlattı bu hastalıgı simdi maşallahı var hacıya gidecek allahın izninle ananeme dua etmesini istiyecem hergece yatmadan önce senin herkes icin dua edecem canım güzel haberlerini bekliyoruz canım ❤❤

Çok teşekkür ederim Çok selamlarımla birlikte , istiyorum o duaları

Birde bu konu neden hiçbir başlığa uymayanlar kısmında. Bir derdim var bölümündeki hangi konu bundan daha önemli ki. Oraya giren kişi sayısı daha fazla. Dolayısıyla dua eden kişi de fazla olur. Ben bu konuyu önceden bildiğim için burayı buldum yoksa hiçbir başlığa uymayanlar kısmından haberim bile yoktu. nirra rica edelim konunu taşısınlar olmaz mı. Daha fazla kişiye ulaşmış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…