Göğüste kitle

Birde bu konu neden hiçbir başlığa uymayanlar kısmında. Bir derdim var bölümündeki hangi konu bundan daha önemli ki. Oraya giren kişi sayısı daha fazla. Dolayısıyla dua eden kişi de fazla olur. Ben bu konuyu önceden bildiğim için burayı buldum yoksa hiçbir başlığa uymayanlar kısmından haberim bile yoktu. nirra nirra rica edelim konunu taşısınlar olmaz mı. Daha fazla kişiye ulaşmış oluruz.
Çok haklısınız. Ben de hiç anlam veremedim. Neden hicbir başlığa uymuyormuş saçma

Elhamdulillah, bugün dışardan bakılınca iyiyim ama içimde bişeyler olduğunu hissediyorum, inşallah vücudumun savaşıdır, aksi bişey değildir. Zaman ne acımasız neredeyse 2 ay olacak...
Bence içindeki, iyiliğe ve güzelliğe doğru savaş. Bir bakmışsın zaman uçmuş gitmiş ve sen sapasağlam olmuşsun🙏🏼❤️

Selamun aleyküm hanımlar,
Dün içimde bişeyler oluyor demiştim, akşam tansiyonum çıktı, baya kötü oldum, gecede pek huzurlu değildim. Sabah kalktığımda i hislerin değişimlerin sebebi olduğunu öğrendim. Saç dökülmeleri başladı... evet biliyordum en başından, ama yinede hazır değilmişim, çok korkuyorum, çok üzgünüm, çok kötü hissediyorum kendimi. Bana okuyun dualar gönderin, rabbim güç kuvvet versin amin.

Dün içimde bişeyler oluyor demiştim, akşam tansiyonum çıktı, baya kötü oldum, gecede pek huzurlu değildim. Sabah kalktığımda i hislerin değişimlerin sebebi olduğunu öğrendim. Saç dökülmeleri başladı... evet biliyordum en başından, ama yinede hazır değilmişim, çok korkuyorum, çok üzgünüm, çok kötü hissediyorum kendimi. Bana okuyun dualar gönderin, rabbim güç kuvvet versin amin.
Siz korkuyorum deyince sanki içimde birşeyler kopuyor ben yaşıyormuşum gibi. Bu dönemde zaman bırak acımasız olsun hemencecik bitsin gitsin boşver. kötü günler çabuk geçsin iyi günler hemen gelsin. Offf nirra nirra içimi dağlıyorsun .Korkma üzülme ne olur

Siz korkuyorum deyince sanki içimde birşeyler kopuyor ben yaşıyormuşum gibi. Bu dönemde zaman bırak acımasız olsun hemencecik bitsin gitsin boşver. kötü günler çabuk geçsin iyi günler hemen gelsin. Offf nirra nirra içimi dağlıyorsun .Korkma üzülme ne olur
Elimde değil, maalesef , çok uğraşıyorum, ama olmuyor, anneme çocuklarıma belli etmeyim diye ayrı çırpınıyorum

Elimde değil, maalesef , çok uğraşıyorum, ama olmuyor, anneme çocuklarıma belli etmeyim diye ayrı çırpınıyorum

Neden kendine bu kadar eziyet ediyorsun Nirra?

Ailen belki de senin sandığın kadar güçsüz değildir olamaz mı?
Sürekli 'ailem üzülmesin' ile olacak iş değil bu.

Yoğun bir tedavi görüyorsun yat dinlen, ailen eminim senin sandığından daha güçlü.

Lütfen kendini düşün biraz!

Konunun taşınması için ne yapabiliriz? Ben pek bilmiyorum da
Konuyu Mune Mune tasiyabilir uygun görürse.
Sanirim bdvye degil de Dualarimiz sizinle bölümüne tasirlar.
Benim gonlum de gözönünde olmasindan yana.
Canim Mune Mune ne yapabiliriz,bize yardimci olurmusun:KK68:
Arkadasimiza daha cok destek gelsin,daha cok kişi konuyu görsün.
Rastlayan destek oluyor sağolsun.
Ana caddeye yakina tasinmak istiyoruz,Bdvnin yolu üzeri filan:KK68:

Canim,emin ol sendeki güç ailende de var.
Kucuk cocuklarini saymiyorum,fakat insanlarin icinde ki gücü kullanmalarina izin ver.
Beraber atlatacaksiniz,fakat yükün cogunu sen sirtlanarak degil.
Yükünü paylas canim,daha rahat kalkarsin ayaga.Bazen oturur,dinlenir,aglar rahatlar,yeniden kalkarsin kararli bir sekilde.
Pesetmek yok,kazananlar cabalayanlardir,unutma:KK60:
Sen kazanacaksın:sampiyon:

Ne kadar korkutucu olduğunu tahmin bile edemiyorum nirra ama dayan🙏🏼 O saçların yerine inşallah daha yenileri daha gürleri çıkacak.

Ayrıca bence bu kadar sıkma kendini. Yapabiliyorsan ya kendin git ya çocuklarını gönder ve ağla, bağır, çağır. At içindeki zehri ki daha çabuk kabullenebilesin.

Hep dualarımdasın🙏🏼 Yakında burda parti yapacağız inşallah❤️

sen iyi ol nirra o saçlar uzar yine gelir

X