- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
As canım başım gözüm üstüne uyku düzenine dikkat edin ama bol bol dinlenmeniz lazımÇok teşekkür ederim Çok selamlarımla birlikte , istiyorum o duaları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
As canım başım gözüm üstüne uyku düzenine dikkat edin ama bol bol dinlenmeniz lazımÇok teşekkür ederim Çok selamlarımla birlikte , istiyorum o duaları
Çok haklısınız. Ben de hiç anlam veremedim. Neden hicbir başlığa uymuyormuş saçmaBirde bu konu neden hiçbir başlığa uymayanlar kısmında. Bir derdim var bölümündeki hangi konu bundan daha önemli ki. Oraya giren kişi sayısı daha fazla. Dolayısıyla dua eden kişi de fazla olur. Ben bu konuyu önceden bildiğim için burayı buldum yoksa hiçbir başlığa uymayanlar kısmından haberim bile yoktu. nirra rica edelim konunu taşısınlar olmaz mı. Daha fazla kişiye ulaşmış oluruz.
Bence de bu Olay “sevgilim aldattı” dan daha büyük bir dert. Ben öyle görüyorum. Allah beterinden korusun. Rabbim şifa versin. Bütün hastalara içinde de bu arkadaşaÇok haklısınız. Ben de hiç anlam veremedim. Neden hicbir başlığa uymuyormuş saçma
Elhamdulillah, bugün dışardan bakılınca iyiyim ama içimde bişeyler olduğunu hissediyorum, inşallah vücudumun savaşıdır, aksi bişey değildir. Zaman ne acımasız neredeyse 2 ay olacak...nirra nasılsın
Merhaba, kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı Güzel dileğiniz, duanız için amin diyorum çok teşekkürlerSize bu temiz kalbinize karsilik taptatli yavrular diliyorum en yakin zamanda hayirlisindan inşallah
Bence içindeki, iyiliğe ve güzelliğe doğru savaş. Bir bakmışsın zaman uçmuş gitmiş ve sen sapasağlam olmuşsunElhamdulillah, bugün dışardan bakılınca iyiyim ama içimde bişeyler olduğunu hissediyorum, inşallah vücudumun savaşıdır, aksi bişey değildir. Zaman ne acımasız neredeyse 2 ay olacak...
Siz korkuyorum deyince sanki içimde birşeyler kopuyor ben yaşıyormuşum gibi. Bu dönemde zaman bırak acımasız olsun hemencecik bitsin gitsin boşver. kötü günler çabuk geçsin iyi günler hemen gelsin. Offf nirra içimi dağlıyorsun .Korkma üzülme ne olurSelamun aleyküm hanımlar,
Dün içimde bişeyler oluyor demiştim, akşam tansiyonum çıktı, baya kötü oldum, gecede pek huzurlu değildim. Sabah kalktığımda i hislerin değişimlerin sebebi olduğunu öğrendim. Saç dökülmeleri başladı... evet biliyordum en başından, ama yinede hazır değilmişim, çok korkuyorum, çok üzgünüm, çok kötü hissediyorum kendimi. Bana okuyun dualar gönderin, rabbim güç kuvvet versin amin.
Elimde değil, maalesef , çok uğraşıyorum, ama olmuyor, anneme çocuklarıma belli etmeyim diye ayrı çırpınıyorumSiz korkuyorum deyince sanki içimde birşeyler kopuyor ben yaşıyormuşum gibi. Bu dönemde zaman bırak acımasız olsun hemencecik bitsin gitsin boşver. kötü günler çabuk geçsin iyi günler hemen gelsin. Offf nirra içimi dağlıyorsun .Korkma üzülme ne olur
Elimde değil, maalesef , çok uğraşıyorum, ama olmuyor, anneme çocuklarıma belli etmeyim diye ayrı çırpınıyorum
Konuyu Mune tasiyabilir uygun görürse.Konunun taşınması için ne yapabiliriz? Ben pek bilmiyorum da
Canim,emin ol sendeki güç ailende de var.Elimde değil, maalesef , çok uğraşıyorum, ama olmuyor, anneme çocuklarıma belli etmeyim diye ayrı çırpınıyorum
Ne kadar korkutucu olduğunu tahmin bile edemiyorum nirra ama dayan O saçların yerine inşallah daha yenileri daha gürleri çıkacak.Selamun aleyküm hanımlar,
Dün içimde bişeyler oluyor demiştim, akşam tansiyonum çıktı, baya kötü oldum, gecede pek huzurlu değildim. Sabah kalktığımda i hislerin değişimlerin sebebi olduğunu öğrendim. Saç dökülmeleri başladı... evet biliyordum en başından, ama yinede hazır değilmişim, çok korkuyorum, çok üzgünüm, çok kötü hissediyorum kendimi. Bana okuyun dualar gönderin, rabbim güç kuvvet versin amin.
sen iyi ol nirra o saçlar uzar yine gelirSelamun aleyküm hanımlar,