Amin inşaallahOlsun!
Gerekirse patlayın, bu bencillik değil gayet normal bir durum.
Eminim aileniz saygı duyacaktır.
Kolay değil geçtiğiniz süreç, şu durum da laylaylom olmak saçma olur zaten.
Ama önemli olan bu hisleri mütemadiyen yaşamamak.
Kendinizi yıpratırsınız.
Aileniz ile gerekirse bir anlaşma yapın, zaman zaman bağırdığım, size göre anlamsız gelebilen davranışlarım olacak bu gibi durumlarda bunu kişiselleştirmeyin diye.
Sadece çok küçük olanların yanında kendinizi ne kadar zor olsa da frenlemeye çalışın.
Rabbim içinizi ferahlatsın inşallah.
Allah razı olsunNirra bocalaman cok normal,ailen seni anlar,esinde.Sen kendine odaklan,bu hastal
Canim yukardaki mesaji yazarken sarj bitmisti,bunu da okuyunca uzuldum,uzulme demeyecegim sana,elbette uzuleceksin fakat bil ki bu hastalik zor fakat tedavileri artik gayet basarili oluyor.
Bak komsumuzun kizi losemiydi kucukken,kötü cinsi,simdi evli 3 yavrusu var.
Hem tedavi hem dua,atlatacaksin canim.
Agzi duali komsu teyzem var,sana sifaya niyet yasin rica edecegim ondan yarin.
Bak nerelerden dua aliyorsun,rabbimiz diledigini bir anda var eder,diledigi hastaligi yok eder
Burası size iyi geliyosa biz hep burdayizAmin.
Psikolog hastanede var istediğim zaman görüşme imkanı var , anında yanıma geliyor, hatta telefonlada destek veriyor, 1 kere konuştum daha gerek duymadım, burası bana daha iyi geliyor sanki , çünkü burada hem hayr dualarınızı hemde güzel tesellilerinizi alıyorum, aynı dili konuşmak duyguları daha güzel karşıya geçiriyor, ha doktor hanım çok iyi yaklaşıyor ihtiyaç duyduğumda ararım, her gittiğimde hemşireler soruyor çağıralımmı diye ben gerek görmüyorum. İyiki burası var, iyiki sizler varsınız ♥♥♥
Mesajini gormeden cuma vakti okur diye kosarak gittim geldim,okuyup dua edecek sana,yine ugrar selamini ve sozlerini iletirim seve seveAllah razı olsun ♥ Bendende çok selam söyle hatta , Müslümanın müslümanda olan hakkından dolayı senden duanı istiyor, oda sana efendimize komşu olman için dua edecek de.
inşallah bende bu zor süreci çabuk atlatırım amin.
İyiki sen de varsin canimAmin.
Psikolog hastanede var istediğim zaman görüşme imkanı var , anında yanıma geliyor, hatta telefonlada destek veriyor, 1 kere konuştum daha gerek duymadım, burası bana daha iyi geliyor sanki , çünkü burada hem hayr dualarınızı hemde güzel tesellilerinizi alıyorum, aynı dili konuşmak duyguları daha güzel karşıya geçiriyor, ha doktor hanım çok iyi yaklaşıyor ihtiyaç duyduğumda ararım, her gittiğimde hemşireler soruyor çağıralımmı diye ben gerek görmüyorum. İyiki burası var, iyiki sizler varsınız ♥♥♥
Amin insallah,buna hep birlikte duaciyiz.rabbim şifanı versin canım
ben konunu yeni gördüm , seni çocuklarına bagışlasın inşallah şu mübarek günde ,
onları sensiz koymasın ,
Amin ecmainrabbim şifanı versin canım
ben konunu yeni gördüm , seni çocuklarına bagışlasın inşallah şu mübarek günde ,
onları sensiz koymasın ,
Dün kemoterapi aldım, kendini iyi hissettiğin zamanlarda günlük mutlaka 2 saate kadar temiz havada hızlı yürü demişti doktorum, bugün ev doktoruna gidip vitamin iğnesi gibi bişey vurundum, mesafe yakın ama yürümek istedim, şimdi eve ters düştüm, sanırım yan etkiler kendini göstermeye başlıyor.nasılsınıznirra neler yapıyorsunuz
Allah razı olsun, diyecek kelimelerim bile yok, rabbimde herdaim seni sevindirsinKurban olduğum rabbim o kadar büyük ki bugün beni güldürdü sevindirdi senin de yüzünü güldürecek. Sen bu illetten kurtulunca cocuk sevindireceğim. İnsan oğluyuz bakarsın dünya işine kapılıp unutursam sen iyileşince tık tık kapımı çalış burdan sevindir bakalım şu çocuğu diyeceksin. Sonuçların iyi çıkarsa demiştim olmadı ama iyileştiğinde yapacağım rabbim izin verirse.
Ey kurban olduğum rabbim bu arkadaşımı çocuklarına bağışla.
Yakınınzda olup size her anlamda destek olmayı çok isterdim. Gerçekten. Dualarım kalbim hep sizinle.Allah razı olsun, diyecek kelimelerim bile yok, rabbimde herdaim seni sevindirsin
Çok iyi etmişsiniz kemoterapi alırken kitap okumaya ne dersiniz sevdiğiniz roman olabilir bilimsel kitap olabilirDün kemoterapi aldım, kendini iyi hissettiğin zamanlarda günlük mutlaka 2 saate kadar temiz havada hızlı yürü demişti doktorum, bugün ev doktoruna gidip vitamin iğnesi gibi bişey vurundum, mesafe yakın ama yürümek istedim, şimdi eve ters düştüm, sanırım yan etkiler kendini göstermeye başlıyor.
Kuranı Kerim okuyorum, ayrıca beslenmemi değiştirdim onunla ilgili kitap almıştım onu okuyorum, daha doğrusu okumaya çalışıyorum, çünkü 3-4 ilaç veriyorlar, kemo ilacı 1 saat sürüyor o sürede ellerimi ve ayaklarımı buza koyuyorlar, parmaklar uyuşup kangren oluyormuş ilacın etkisiyle. Ben soğuğu pek sevmem, tırnaklarım ellerim uyuştu, dondum, yanıma arabaya yorgan koymuştum eve dönene kadar ancak ısındım, altımda kalorifer üstümde yorgan :))Çok iyi etmişsiniz kemoterapi alırken kitap okumaya ne dersiniz sevdiğiniz roman olabilir bilimsel kitap olabilir
Olsun şifa olsunda. Isınmak kolayKuranı Kerim okuyorum, ayrıca beslenmemi değiştirdim onunla ilgili kitap almıştım onu okuyorum, daha doğrusu okumaya çalışıyorum, çünkü 3-4 ilaç veriyorlar, kemo ilacı 1 saat sürüyor o sürede ellerimi ve ayaklarımı buza koyuyorlar, parmaklar uyuşup kangren oluyormuş ilacın etkisiyle. Ben soğuğu pek sevmem, tırnaklarım ellerim uyuştu, dondum, yanıma arabaya yorgan koymuştum eve dönene kadar ancak ısındım, altımda kalorifer üstümde yorgan :))
Kesinlikle süper fikirOlsun şifa olsunda. Isınmak kolaykitap okumakla çok iyi etmişsiniz kuran okumakta öyle allah kabul etsin şimdiden. Kafanız dağılır kendinize ait bir saat gibi düşünün böyle yaparsak daha aza indiririz üzülmenizi. Bu bir süreç geçip gidecek inşallah sizde sağlığınıza kavuşacaksınız ben çok inanıyorum. Sonra Türkiye’ye geldiğinizde aynı şehirde olanlar buluşup oturacağız birbirimize kahve ısmarlayacağız
Bütün dualarımız seninle. Yan etkileri yaşıyorsun sadece üzülme lütfen. Bunların olması gerekiyor vücudun savaşacak ki atacaksın onların hepsini tertemiz olacaksınHanımlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum, çok halsizleştim, ellerim ayaklarım titriyor, kilo kaybı başladı, dua istiyorum! Allah rızası için güç kuvvet versin diye Rabbime dua edin