- 5 Eylül 2011
- 15.571
- 9.580
aminnnn canım Rabbim razı olsun bak sonuçların tertemiz çooook sevindim karacigerde lekede bişiy olmaz karaciger kendini sürekli yeniliyor.Yüce rabbim tez zamanda sıkıntılarını gidersin. Amin
YaaaaaaaaaaaaaAllah’ıma ne kadar şükür etsem az kalır. Kafadan çekilen MRT temiz çıktı. Yalnız bu Radiolog diğer raporlarıma bakıp kemikte birşey yok, dizde görünenin kötü hücre olması zayıf diğer Yerler temiz, kalçada kireçlenme var dedi. Şok üstüne şok yaşıyorum. Karaciğerde 2 küçük nokta var 19.11.19 da CT altında biopsi yapılacak . Perşembe günü kemoterapim var, ve rahim -kalça bölgemden MRT çekilecek
İnşallah doğrudur, kime inanacağımıda bilmiyorumYaaaaaaaaaaaaa@terliksi06 gel buraya geeeeeel,geldin mi yoksa
Turkiyede de kontrol olsan canim,nasil olur?İnşallah doğrudur, kime inanacağımıda bilmiyorum
Geldim canım gece gördüm çok şükür Allah'a. İyi olacak inşallahYaaaaaaaaaaaaa@terliksi06 gel buraya geeeeeel,geldin mi yoksa
21.12 de eşimin iş yeri tatile giriyor, nasip olursa mutlaka gitmek istiyoruz. Öncesinde maalesef izni yok, yalnız göndermekte istemiyor. Zaten halimde yokTurkiyede de kontrol olsan canim,nasil olur?
Cok iyi olur,iyi seyler duyacagindan eminim.21.12 de eşimin iş yeri tatile giriyor, nasip olursa mutlaka gitmek istiyoruz. Öncesinde maalesef izni yok, yalnız göndermekte istemiyor. Zaten halimde yok
Cok iyi olur,iyi seyler duyacagindan eminim.
Ben oradaki doktorlara guvenmiyorum dogrusu
Çok haklısınız güven konusunda. Kime inanacağını da şaşırıyor insan. Ama güzel haberlerde alabileceğimiz bir durumdayız çok şükür demek ki. Raporları gönderebileceğiniz ulaştırabileceğiniz kim varsa bence yönlendirin ne kadar sağlıklı bilgiye ulaşırsanız o kadar iyi olur. Oradaki doktorlarada güveniyorum ben aslında ama İstanbul’da tanıdığınız Yok mu hiç onlar gösterse ya da Ankara bu konuda uzman oralarda gösterilse.. yabancı dil olduğundan anlamıyorlarsa siz tercüme etseniz bi şekilde20 yıl evvel kayak yapmaya çalışırken dağdan aşşağı yuvarlanmıştım. İlyak kemiklerimde o günden beri problem vardı. İkinci radyolog (ona bağlı olduğunu düşündüğüm) kronik deformasyon var dedi. Kesinlikle temiz dedi. Aynı resme iki radyolog baktı iki farklın sonuç çıktı. İstanbul’da fitoterapi diye bir beslenme programı varmış, dün onlarla irtibata geçtim, raporlarıma baktılar ve onlarda evet kemikte var dediler, şimdi içimde kocaman bir şüphe var, durumumu psikolojik olarak değiştirir evet ama kocaman bir güvenproblemi oluştu doktorlarıma karşı. Bugün ilyak kemiklerimi 3. Radyolog çekecek. Bakalım o ne diyecek. Ayrıca Kayseri’de bir arkadaşımın yakını bu alanda doktormuş Dün ona raporlarımı gönderdim bakalım o ne diyecek. Benim raporlarıda görmeyen kalmadı bu arada :)))
Bence iyi yapiyorsun canim,bir kisiye bagli kalmamalisin zaten.20 yıl evvel kayak yapmaya çalışırken dağdan aşşağı yuvarlanmıştım. İlyak kemiklerimde o günden beri problem vardı. İkinci radyolog (ona bağlı olduğunu düşündüğüm) kronik deformasyon var dedi. Kesinlikle temiz dedi. Aynı resme iki radyolog baktı iki farklın sonuç çıktı. İstanbul’da fitoterapi diye bir beslenme programı varmış, dün onlarla irtibata geçtim, raporlarıma baktılar ve onlarda evet kemikte var dediler, şimdi içimde kocaman bir şüphe var, durumumu psikolojik olarak değiştirir evet ama kocaman bir güvenproblemi oluştu doktorlarıma karşı. Bugün ilyak kemiklerimi 3. Radyolog çekecek. Bakalım o ne diyecek. Ayrıca Kayseri’de bir arkadaşımın yakını bu alanda doktormuş Dün ona raporlarımı gönderdim bakalım o ne diyecek. Benim raporlarıda görmeyen kalmadı bu arada :)))
Canım sen lütfen kendinden başka kimseyi düşünme onlar sana hep destek biliyorsun ki şu aşamada her zaman dediğimiz. Gibi moral çok önemli İnan bana moralle atlatılamayacak hiç birşey Yok. Sen bence eşinin izninde lütfen Türkiye’ye gel birde buradaki prof.lar görsün ya da tedaviye burada devam edilsin. Ben Emin’im kemoterapi fayda edecek günden güne iyi olacaksın toparlanacaksın sonra burada çocuklarını evlendirdiğin gümleri beraber konuşacağız nasıl bir kayanana olacaksın onu konuşacağız :)Maalesef dünki doktor yanılmış, kalçamda farklı 4 noktada var, en büyüğü 8 mm, dizimin altında da dejenerasyon bariz görülüyor röntgende, doktor : senin durumun normalin dışında, aslında çok alakası dizde olması ama büyük ihtimalle kötü hücre dedi. Karaciğerden kaburga altında olduğu için biyopsi yapılamıyor yeri zormuş, ama prof. İle konuşup kalça kemiğinden birkereye mahsus hücre alıp bakmak istiyor, ama oda alınabilecek noktadaki 6 mm çapında olduğu için tahmini olarak yani birnevi rastgele denemek istiyor. Eğer başarılı olunmaz ise hücrenin cinsini bilemedikleri için kemoterapiye cevap verip vermediğini bilemiycez ki Buda yine MRT ile 2 ay sonra belli olacak , oda zaman kaybı demek.
Duygusal olarak yine battım... ilk duyduğum anı fazlasıyla yaşadım, eşime patladım şimdi sus pus arabada eve gidiyoruz, onuda kırdım canımın acısından
İnşalalahhCanım sen lütfen kendinden başka kimseyi düşünme onlar sana hep destek biliyorsun ki şu aşamada her zaman dediğimiz. Gibi moral çok önemli İnan bana moralle atlatılamayacak hiç birşey Yok. Sen bence eşinin izninde lütfen Türkiye’ye gel birde buradaki prof.lar görsün ya da tedaviye burada devam edilsin. Ben Emin’im kemoterapi fayda edecek günden güne iyi olacaksın toparlanacaksın sonra burada çocuklarını evlendirdiğin gümleri beraber konuşacağız nasıl bir kayanana olacaksın onu konuşacağız :)
Farklı farklı doktorlara danışın. Asla kendinizi bırakmayın. En iyi tedaviyi alabilmek için sorun soruşturun. Turkiyeye hemen gelme imkanınız olsa ne iyi olur aslındaMaalesef dünki doktor yanılmış, kalçamda farklı 4 noktada var, en büyüğü 8 mm, dizimin altında da dejenerasyon bariz görülüyor röntgende, doktor : senin durumun normalin dışında, aslında çok alakası dizde olması ama büyük ihtimalle kötü hücre dedi. Karaciğerden kaburga altında olduğu için biyopsi yapılamıyor yeri zormuş, ama prof. İle konuşup kalça kemiğinden birkereye mahsus hücre alıp bakmak istiyor, ama oda alınabilecek noktadaki 6 mm çapında olduğu için tahmini olarak yani birnevi rastgele denemek istiyor. Eğer başarılı olunmaz ise hücrenin cinsini bilemedikleri için kemoterapiye cevap verip vermediğini bilemiycez ki Buda yine MRT ile 2 ay sonra belli olacak , oda zaman kaybı demek.
Duygusal olarak yine battım... ilk duyduğum anı fazlasıyla yaşadım, eşime patladım şimdi sus pus arabada eve gidiyoruz, onuda kırdım canımın acısından
Evet maalesef yok, ama mail yolu ile 4 doktora gönderdim, bugünde farklı 5. Doktora gönderiyor arkadaşım. Hepsi aynı şeyi söylüyor, daha doğrusu kemoterapi Gerekli diyorlar okadar gerisi yok. Burdada Eltim sayılır kendisi genelcerrah o baktı, yengemin patronu doktor baktı, ev doktorum, kadın doktorum sürekli takipteler, yarın bir tanıdığa göndereceğim raporları oda gösterecek, raporlarım kuyruğuna teneke bağlanmış it gibi derlerya öyle ortalıkta geziyor. Evet bu bende var, ve doğru tedaviyi bulmak için uğraşıyorum ve gerçekten yoruldum. Akşam eve geldim ufaklarım ilgi bekledi, az sevdim kokladım sohbet ettim annem yemek hazırlamış yedik ben kötü olmaya başladım, kemonun yan etkileri geldi, yüzüm kıpkırmızı oldu, midem Alt üst oldu ben ilaçlarımı ayarlarken ufaklar yanıma geldi biri sağolsun ödev yaparken eziyet çekiyor, onun mızlanmasıyla uğraşırken diğeri ilaçlarımı almış dökmüş, sinirlerim zaten harap kendimi tutamadım daha fazla bağırmaya başladım, büyüklerim ve annem korktular, kendimi toparlamaya çalıştım biraz, büyük oğlum yanıma geldi sarıldı bana ağladı, güzel güzel konuştum anlattım yan etkiler kuvvetli diye ama işte canım yanıyor diye üzülüyor.Farklı farklı doktorlara danışın. Asla kendinizi bırakmayın. En iyi tedaviyi alabilmek için sorun soruşturun. Turkiyeye hemen gelme imkanınız olsa ne iyi olur aslında
Nirra bocalaman cok normal,ailen seni anlar,esinde.Sen kendine odaklan,bu hastalMaalesef dünki doktor yanılmış, kalçamda farklı 4 noktada var, en büyüğü 8 mm, dizimin altında da dejenerasyon bariz görülüyor röntgende, doktor : senin durumun normalin dışında, aslında çok alakası dizde olması ama büyük ihtimalle kötü hücre dedi. Karaciğerden kaburga altında olduğu için biyopsi yapılamıyor yeri zormuş, ama prof. İle konuşup kalça kemiğinden birkereye mahsus hücre alıp bakmak istiyor, ama oda alınabilecek noktadaki 6 mm çapında olduğu için tahmini olarak yani birnevi rastgele denemek istiyor. Eğer başarılı olunmaz ise hücrenin cinsini bilemedikleri için kemoterapiye cevap verip vermediğini bilemiycez ki Buda yine MRT ile 2 ay sonra belli olacak , oda zaman kaybı demek.
Canim yukardaki mesaji yazarken sarj bitmisti,bunu da okuyunca uzuldum,uzulme demeyecegim sana,elbette uzuleceksin fakat bil ki bu hastalik zor fakat tedavileri artik gayet basarili oluyor.Evet maalesef yok, ama mail yolu ile 4 doktora gönderdim, bugünde farklı 5. Doktora gönderiyor arkadaşım. Hepsi aynı şeyi söylüyor, daha doğrusu kemoterapi Gerekli diyorlar okadar gerisi yok. Burdada Eltim sayılır kendisi genelcerrah o baktı, yengemin patronu doktor baktı, ev doktorum, kadın doktorum sürekli takipteler, yarın bir tanıdığa göndereceğim raporları oda gösterecek, raporlarım kuyruğuna teneke bağlanmış it gibi derlerya öyle ortalıkta geziyor. Evet bu bende var, ve doğru tedaviyi bulmak için uğraşıyorum ve gerçekten yoruldum. Akşam eve geldim ufaklarım ilgi bekledi, az sevdim kokladım sohbet ettim annem yemek hazırlamış yedik ben kötü olmaya başladım, kemonun yan etkileri geldi, yüzüm kıpkırmızı oldu, midem Alt üst oldu ben ilaçlarımı ayarlarken ufaklar yanıma geldi biri sağolsun ödev yaparken eziyet çekiyor, onun mızlanmasıyla uğraşırken diğeri ilaçlarımı almış dökmüş, sinirlerim zaten harap kendimi tutamadım daha fazla bağırmaya başladım, büyüklerim ve annem korktular, kendimi toparlamaya çalıştım biraz, büyük oğlum yanıma geldi sarıldı bana ağladı, güzel güzel konuştum anlattım yan etkiler kuvvetli diye ama işte canım yanıyor diye üzülüyor.
şimdi odaya kapandım sizle paylaşmak istedim, yoksa patlıycam
Evet maalesef yok, ama mail yolu ile 4 doktora gönderdim, bugünde farklı 5. Doktora gönderiyor arkadaşım. Hepsi aynı şeyi söylüyor, daha doğrusu kemoterapi Gerekli diyorlar okadar gerisi yok. Burdada Eltim sayılır kendisi genelcerrah o baktı, yengemin patronu doktor baktı, ev doktorum, kadın doktorum sürekli takipteler, yarın bir tanıdığa göndereceğim raporları oda gösterecek, raporlarım kuyruğuna teneke bağlanmış it gibi derlerya öyle ortalıkta geziyor. Evet bu bende var, ve doğru tedaviyi bulmak için uğraşıyorum ve gerçekten yoruldum. Akşam eve geldim ufaklarım ilgi bekledi, az sevdim kokladım sohbet ettim annem yemek hazırlamış yedik ben kötü olmaya başladım, kemonun yan etkileri geldi, yüzüm kıpkırmızı oldu, midem Alt üst oldu ben ilaçlarımı ayarlarken ufaklar yanıma geldi biri sağolsun ödev yaparken eziyet çekiyor, onun mızlanmasıyla uğraşırken diğeri ilaçlarımı almış dökmüş, sinirlerim zaten harap kendimi tutamadım daha fazla bağırmaya başladım, büyüklerim ve annem korktular, kendimi toparlamaya çalıştım biraz, büyük oğlum yanıma geldi sarıldı bana ağladı, güzel güzel konuştum anlattım yan etkiler kuvvetli diye ama işte canım yanıyor diye üzülüyor.
Yorulmaniz çok normal. Zor bi sureç ama sonu guzel olacak insallah iyileseceksiniz. Belki de bu günleri gülümseyerek hatirliycaksiniz. Şu an en çok kendinizi düşünün. Kendinize odaklanin. Psikolog düşündünüz müEvet maalesef yok, ama mail yolu ile 4 doktora gönderdim, bugünde farklı 5. Doktora gönderiyor arkadaşım. Hepsi aynı şeyi söylüyor, daha doğrusu kemoterapi Gerekli diyorlar okadar gerisi yok. Burdada Eltim sayılır kendisi genelcerrah o baktı, yengemin patronu doktor baktı, ev doktorum, kadın doktorum sürekli takipteler, yarın bir tanıdığa göndereceğim raporları oda gösterecek, raporlarım kuyruğuna teneke bağlanmış it gibi derlerya öyle ortalıkta geziyor. Evet bu bende var, ve doğru tedaviyi bulmak için uğraşıyorum ve gerçekten yoruldum. Akşam eve geldim ufaklarım ilgi bekledi, az sevdim kokladım sohbet ettim annem yemek hazırlamış yedik ben kötü olmaya başladım, kemonun yan etkileri geldi, yüzüm kıpkırmızı oldu, midem Alt üst oldu ben ilaçlarımı ayarlarken ufaklar yanıma geldi biri sağolsun ödev yaparken eziyet çekiyor, onun mızlanmasıyla uğraşırken diğeri ilaçlarımı almış dökmüş, sinirlerim zaten harap kendimi tutamadım daha fazla bağırmaya başladım, büyüklerim ve annem korktular, kendimi toparlamaya çalıştım biraz, büyük oğlum yanıma geldi sarıldı bana ağladı, güzel güzel konuştum anlattım yan etkiler kuvvetli diye ama işte canım yanıyor diye üzülüyor.
Amin.Yorulmaniz çok normal. Zor bi sureç ama sonu guzel olacak insallah iyileseceksiniz. Belki de bu günleri gülümseyerek hatirliycaksiniz. Şu an en çok kendinizi düşünün. Kendinize odaklanin. Psikolog düşündünüz mü