Göğüste kitle

Çabuk geçsin inşaallah, ağzım tenim kurudu, yürümeye dermanım yok, sanırım 4-5 gün sürüyormuş

Pardon 51 sayfayı takip edemedim sonuç ne herhalde kemoterapi aldığınıza göre sonuç pozitifmi çıktı
Buna sükür, en basindaymisim ama bedenimin cogu yerinde var, cabucak kurtulmaya calisiyorum, persembe kemo aldim dünde gayet dinctim, ama bugün vücudum direncini yitiriyor, 4-5 gün sürüyormus , mevsimde tam salginlarin basladigi zaman, mecburi disari ciktim bugün 2 saat, Eve dar düstüm

Oy canım sakın salma kendini.Konuna bodoslama daldığım içinde özür dilerim.Tanıdığım birkaç kişi var bu dertten kurtulan.Sende inş kurtulacaksın:)

Bedenimin çoğu yerinde var demekle ne demek istedin anlamadım bide:)

Hanımlar bugün kendimi iyi hissetmiyorum, çok halsizleştim, ellerim ayaklarım titriyor, kilo kaybı başladı, dua istiyorum! Allah rızası için güç kuvvet versin diye Rabbime dua edin
Sevgili nirra bütün dualarım seninle. Bir hafta sonra 15. Kemoterapimi alacağım. Ben tümörlerim ile tam 1 yıl önce tanıştım. Kemiklerde leke yapmıştı ve akciğerlere doğru gidiyordu. Sağ meme de 2 adet davetsiz misafirdi onlar. İlk 6 kür ile lekeler gitti akciğerlere olan baskı tamamen kayboldu ve esas tümörün biri kayboldu biri çok küçüldü. İlk kemoterapiler herkes çok zor geçecek dediği için evet zor geçti. Çünkü kendimi kötüye hazırlamıştım. Çok halsiz kaldım evet. Sadece saate bakıyordum Rabbim bugünde bitsin diye dualar ediyordum ve ağlıyordum. İlk 6 kür bitiminde koruyucu tedaviye geçtiğimiz kısa bir süre içinde sağ memede tekrar uyanış başladı ve hemen çok daha ağır ilaçlara geçtik. bu sefer yalnızca Rabbime sığındım. O derin şoktan artık çıkmalıydım. Mutlak teslimiyet ancak yaradanaydı. O ol der olur. Çok midemin bulunacağını, saçlarımın tamamının döküleceğini söylediler. Odama girdim ve Rabbimden başka kimse birşey bilemez, ne saçım dökülecek ne midem bulanacak dedim. Bugün son seans kemo ya bir hafta kala ne saçım döküldü ne midem bulandı ve bugün çekilen ultrasonda ölçü verilebilecek tek bir tümöre rastlanmadı. Son 2.5 ayımı sadece önce Rabbime sonra kendime sığınarak geçirdim. Ve yok dedim yok ol bile demedim. O tümörler yok yok yok.., lütfen kendine İnan çok İnan ve Rabbime sığın. Gerekirse psikolojik destek mutlaka al. Ben aldım alıyorumda. Kemo lar zor evet ama geçiyor İnan sadece 3-4 gün. Sonra kitap oku, dua et, hafif hafif yürüyüşler yap, örgü ör, boyama yap. Ne yaparsan yap ama birşey yap. Sakın sakın vazgeçme. Terapiler al. Hatta ben hipnoz da yaptırdım ve o gün bugündür demir gibi sağlam hissediyorum vücudumu. İçerlerde biryerlerde o karar çok acı biriktiriyoruz ki farkında olmadan onları sıfırlamak zorundayız. Allah yar ve yardımcın olsun.,, her zaman destekçinim, yanındayım ve asla yalnız değilsin...

Allah senden razi olsun , Birdahagöstermesin.

NASılsınız nasıl oldunuz çıktınız mı hastaneden
Evdeyim, tedavi olduğum hastane başka şehirde olduğu için gitme bu gece kal yarın sabah muayne edelim dediler kabul etmedim, çünkü pazar günleri zaten bişey yapılmıyor, nasip olursa sabah erkenden tekrar gideceğiz.
Koku hissim çok değişti, herşey iğrenç kokuyor, karnım ağrıyor, bağırsaklarım acıyor , ama atlatacağım! İnşaallah bundan sonraki süreçte daha güçlü olacağım, bu ilkti bilemedim. Sizler bana hayr duaları gönderin , rabbimden benim ve benim gibi muhtaçlar için sabr güç şifa dileyin. Burada benimle olduğunuzu hissettirin, yazın ! Yalnız bırakmayın bu biçare bacınızı

İyi etmişsiniz yarın gitmeniz daha faydalı olur. Çok normal kemoterapi yan etkileri çok fazla onlardan bazısını yaşıyorsunuz güzel düşünelim güzel olsun canım vücudun şuan onları Yok ettiği için hissettiklerin çok normal. Tüm kalbimle tüm yüreğimle dualarım seninle rabbim şifanı verecek cocuklarınla huzurlu mutlu uzun ömürlerin olacak inşallah sonra bu gümlerimizi kahvemizi içip pastamızı yerken konuşacağız ah @nirra diyeceğim benim oğlan bir kız sevmiş düğün yapacağız fikirler ver diyeceğim sende yardıma koşacaksın buralardan. Lütfen moralini bozma herşey iyi olacak sen çook iyi olacaksın

Birde şöyle düşün Nirra, kemoterapi gördüğün halde hiçbir değişiklik hissetmiyorsun. O kadar güçlü ve etkili ki dendi kemoterapi için ama sende en ufak bir değişikliyok. Düşüncesi bile ne kadar can sıkıyor değil mi?

Öyleyse bu değişiklikleri panik ve huzursuzluk yerine vücudum çalışıyor, kokuları daha keskin alıyorum, bağırsaklarım dahi daha aktif çalışıyor gibi karşılamayı dene.

Nirra bu kemoterapiler bitecek inşallah iyileseceksin. Sonra turkiyeye gelceksin buluşup kaynaticaz inşallah. Bunu çok yürekten istiyorum. Sen de bizleri habersiz bırakma. Sıkıldıkça yaz

Nirra simdi okudum mesajlari,bir arkadas da yazmis ki bir çocuk sevindirecegim diye.Ben bu fikre bayildim,arkadaslar az cok demeden 1 ekmek parasi da olsa nirra arkadasimiz niyetine sadaka verip onun için şifa dileyelim,sadakadan sonra edilen dua efdaldir.
Nirra okudum simdi,zorlanmissin biraz,canim sen savasiyorsun,sen oyle guclusun ki
Hani bir söz vardi ya,zikzaklardan korkmayin,o kalbinizin attigini gosterir diye,sen de zorlanacaksin,fakat galip geleceksin inaniyoruz biz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…