İlk etapta aksilik çıkmazsa 6 denmişti sonra ameliyat idi ama metastaslar olduğu için bilemiyorum 3. Kemodan sonra tekrar kontrol yapılacak değişim varmı diye. Yarın bağırsaklara bakılacak, salı günü kalça kemiğinden örnek almaya çalışacaklar, inşaallah hayrlı sonuçlar alırımKaç seans olacak tedavi?
İnş canımİlk etapta aksilik çıkmazsa 6 denmişti sonra ameliyat idi ama metastaslar olduğu için bilemiyorum 3. Kemodan sonra tekrar kontrol yapılacak değişim varmı diye. Yarın bağırsaklara bakılacak, salı günü kalça kemiğinden örnek almaya çalışacaklar, inşaallah hayrlı sonuçlar alırım
Amin canim,karanligin en koyu oldugu an,sabahin en yakin oldugu anmış,sen de zorluktan sonra kolayliga kavusacaksin insallahİlk etapta aksilik çıkmazsa 6 denmişti sonra ameliyat idi ama metastaslar olduğu için bilemiyorum 3. Kemodan sonra tekrar kontrol yapılacak değişim varmı diye. Yarın bağırsaklara bakılacak, salı günü kalça kemiğinden örnek almaya çalışacaklar, inşaallah hayrlı sonuçlar alırım
Aamiinn tez zamanda inşallahAmin canim,karanligin en koyu oldugu an,sabahin en yakin oldugu anmış,sen de zorluktan sonra kolayliga kavusacaksin insallah
Aamiin ecmainsonuçların gökyüzündeki güneş gibi aydınlık ve güzel olsun nirra cım ,
rabbim bütün hastalara içinde sana da şifa versin inşallahh
İnanmak istiyorum doktora, bağırsakta kemonun yan etkisi olarak hemoroidler kanamış, çok afedersiniz her lavaboya gidişimde pırhtılaşmış ve taze kan geliyor, inşallah sadece yan etkidir, eğer çok kanarsa ambulansla gel dedi.nirra bıgün doktora gidecektiniz gittiniz mi nasıl oldunuz ne dedi doktorunuz
Bende yan etki olduğunu düşünüyorum çünkü tedaviden sonra oldu öyle olsa öncesindede olurdu bir daha ki kemoterapi ne zaman inşallah azalır sağlığına kavuşman dileğimle dualarım seninleİnanmak istiyorum doktora, bağırsakta kemonun yan etkisi olarak hemoroidler kanamış, çok afedersiniz her lavaboya gidişimde pırhtılaşmış ve taze kan geliyor, inşallah sadece yan etkidir, eğer çok kanarsa ambulansla gel dedi.
Yarın kemikten örnek alınacak, nolur dualarınızı eksik etmeyin, hayrlı haber alayım, bir sonraki kemo 05.12.19 . İnşallah bu seferinden daha kolay geçer amin.Bende yan etki olduğunu düşünüyorum çünkü tedaviden sonra oldu öyle olsa öncesindede olurdu bir daha ki kemoterapi ne zaman inşallah azalır sağlığına kavuşman dileğimle dualarım seninle
Rabbim yaninda olsun,dualarimiz seninle,İnşallah daha kolay gececek.Yarın kemikten örnek alınacak, nolur dualarınızı eksik etmeyin, hayrlı haber alayım, bir sonraki kemo 05.12.19 . İnşallah bu seferinden daha kolay geçer amin.
Daha kolay geçeceğini umuyorum.Geçmiş olsun.Yarın kemikten örnek alınacak, nolur dualarınızı eksik etmeyin, hayrlı haber alayım, bir sonraki kemo 05.12.19 . İnşallah bu seferinden daha kolay geçer amin.
Konunuzu ilk günden beri okuyup takip ediyorum. Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallahAaminn, rabbim cümle hastalarla beraber banada tez zamanda şafii adıyla şifa versin Amin. Bana ve benim gibilere tesbihler çekin dualar okuyun müslümanın müslümandaki hakkını istiyorum sizden ♥ Dua dileniyorum, olurya Rabbim sizin dualarınızın yüzü suyu hürmetine şifa verir
Ediyorum ben,üzülme nolurAaminn, rabbim cümle hastalarla beraber banada tez zamanda şafii adıyla şifa versin Amin. Bana ve benim gibilere tesbihler çekin dualar okuyun müslümanın müslümandaki hakkını istiyorum sizden ♥ Dua dileniyorum, olurya Rabbim sizin dualarınızın yüzü suyu hürmetine şifa verir