Göğüste kitle

Kaç seans olacak tedavi?
İlk etapta aksilik çıkmazsa 6 denmişti sonra ameliyat idi ama metastaslar olduğu için bilemiyorum 3. Kemodan sonra tekrar kontrol yapılacak değişim varmı diye. Yarın bağırsaklara bakılacak, salı günü kalça kemiğinden örnek almaya çalışacaklar, inşaallah hayrlı sonuçlar alırım

İnş canım

Amin canim,karanligin en koyu oldugu an,sabahin en yakin oldugu anmış,sen de zorluktan sonra kolayliga kavusacaksin insallah

nirra bıgün doktora gidecektiniz gittiniz mi nasıl oldunuz ne dedi doktorunuz
İnanmak istiyorum doktora, bağırsakta kemonun yan etkisi olarak hemoroidler kanamış, çok afedersiniz her lavaboya gidişimde pırhtılaşmış ve taze kan geliyor, inşallah sadece yan etkidir, eğer çok kanarsa ambulansla gel dedi.

Bende yan etki olduğunu düşünüyorum çünkü tedaviden sonra oldu öyle olsa öncesindede olurdu bir daha ki kemoterapi ne zaman inşallah azalır sağlığına kavuşman dileğimle dualarım seninle

Bende yan etki olduğunu düşünüyorum çünkü tedaviden sonra oldu öyle olsa öncesindede olurdu bir daha ki kemoterapi ne zaman inşallah azalır sağlığına kavuşman dileğimle dualarım seninle
Yarın kemikten örnek alınacak, nolur dualarınızı eksik etmeyin, hayrlı haber alayım, bir sonraki kemo 05.12.19 . İnşallah bu seferinden daha kolay geçer amin.

Yarın kemikten örnek alınacak, nolur dualarınızı eksik etmeyin, hayrlı haber alayım, bir sonraki kemo 05.12.19 . İnşallah bu seferinden daha kolay geçer amin.
Rabbim yaninda olsun,dualarimiz seninle,İnşallah daha kolay gececek.
O yan etkileri bir yakinimiz da yasamisti,yillardir saglam evlatlarinin basinda nirra.Sen de oyle olacaksin,bu surecte Rabbim yardimcin olsun

Konunuzu ilk günden beri okuyup takip ediyorum. Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah Allah yardımcınız olsun.

Ediyorum ben,üzülme nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…