Sevgili nirra bütün dualarım seninle. Bir hafta sonra 15. Kemoterapimi alacağım. Ben tümörlerim ile tam 1 yıl önce tanıştım. Kemiklerde leke yapmıştı ve akciğerlere doğru gidiyordu. Sağ meme de 2 adet davetsiz misafirdi onlar. İlk 6 kür ile lekeler gitti akciğerlere olan baskı tamamen kayboldu ve esas tümörün biri kayboldu biri çok küçüldü. İlk kemoterapiler herkes çok zor geçecek dediği için evet zor geçti. Çünkü kendimi kötüye hazırlamıştım. Çok halsiz kaldım evet. Sadece saate bakıyordum Rabbim bugünde bitsin diye dualar ediyordum ve ağlıyordum. İlk 6 kür bitiminde koruyucu tedaviye geçtiğimiz kısa bir süre içinde sağ memede tekrar uyanış başladı ve hemen çok daha ağır ilaçlara geçtik. bu sefer yalnızca Rabbime sığındım. O derin şoktan artık çıkmalıydım. Mutlak teslimiyet ancak yaradanaydı. O ol der olur. Çok midemin bulunacağını, saçlarımın tamamının döküleceğini söylediler. Odama girdim ve Rabbimden başka kimse birşey bilemez, ne saçım dökülecek ne midem bulanacak dedim. Bugün son seans kemo ya bir hafta kala ne saçım döküldü ne midem bulandı ve bugün çekilen ultrasonda ölçü verilebilecek tek bir tümöre rastlanmadı. Son 2.5 ayımı sadece önce Rabbime sonra kendime sığınarak geçirdim. Ve yok dedim yok ol bile demedim. O tümörler yok yok yok.., lütfen kendine İnan çok İnan ve Rabbime sığın. Gerekirse psikolojik destek mutlaka al. Ben aldım alıyorumda. Kemo lar zor evet ama geçiyor İnan sadece 3-4 gün. Sonra kitap oku, dua et, hafif hafif yürüyüşler yap, örgü ör, boyama yap. Ne yaparsan yap ama birşey yap. Sakın sakın vazgeçme. Terapiler al. Hatta ben hipnoz da yaptırdım ve o gün bugündür demir gibi sağlam hissediyorum vücudumu. İçerlerde biryerlerde o karar çok acı biriktiriyoruz ki farkında olmadan onları sıfırlamak zorundayız. Allah yar ve yardımcın olsun.,, her zaman destekçinim, yanındayım ve asla yalnız değilsin...