Allah kimin ne muradı varsa versin. O güzel enerjinizi öyle yoğun hissediyorum ki, buraya her yazdığımda rahatlıyorum, ve benim için dua edildiğini okuduğumda ayrı bir güven geliyor.Hepimiz senin için dua ediyoruz canım bugün aklımdaydın hep ben inanıyorum ki çok iyi olacaksın ☺ en güzel olayda burada çok güzel dostluklar edindin baki kalacak mesafenin hiç önemi yok demek ki.Kendine çok dikkat et öpüyorum seni güzel haberlerini bekliyoruz
Allah razı olsun, inşaallah hayrlısı ile üstesinden gelmeyi Rabbim nasip etsin. Allah kimseyi darda zorda bırakmasınnirra şimdi gördüm konunu Allahın izni ile iyi olacaksın ben senın için 3000 ya şafi okuyacağım....
Derdi veren Allah dermanını içinde gizlemiş.Sabır ve şükür edeceğiz.
Allahın verdiğide imtihandır vermediğide....
güçlü ol.sen bunu yenersin.
biz senınleyiz....
Evet şuan yoldayım 1 saat sonra randevum var.Kemo nu ya etkisini yaşıyor musun. Bugun kafa taraman var değil mi. Güzel haberlerle gel arkadaşım.
Zaman burada dursa 1 sene sonrasına ışınlansanız ve herşey kaldığı yerden devam etse. Amin allahım sen duy sesimizi .Evet şuan yoldayım 1 saat sonra randevum var.
Sabah 4 de üşümeye başladım sırtım çok kötü ağrıyor. Midem bulanıyor. Sanırım 3 gün sürecekmiş, grip gibi
Diger hastalarla birlikte bana da diye dua et nirracim,rabbimiz sonsuz güç ve kudret sahibidir,herkesi dilerse bir anda iyi eder,inun herseye gücü yeterLimonlu suyu içiyorum, hatta kabuklarını bile yiyorum:) evet randevularım olmadığı zaman akşam yemeği saat 17:00 de yiyoruz. Amin önce diğer cümle hastalara sonrada bana şifa versin inşallah ♥
Allah kimin ne muradı varsa versin. O güzel enerjinizi öyle yoğun hissediyorum ki, buraya her yazdığımda rahatlıyorum, ve benim için dua edildiğini okuduğumda ayrı bir güven geliyor.
Allah herkesten razı olsun, çok güzel insanlarla karşılaştırdı beni. Bende hepinizi çok öpüyorum ♥
Hosgeldin arkadasim,etiketlemistim seni,gormedigini düşünmüştüm,sevindim gelisinenirra şimdi gördüm konunu Allahın izni ile iyi olacaksın ben senın için 3000 ya şafi okuyacağım....
Derdi veren Allah dermanını içinde gizlemiş.Sabır ve şükür edeceğiz.
Allahın verdiğide imtihandır vermediğide....
güçlü ol.sen bunu yenersin.
biz senınleyiz....
Cocugunun zor gunlerini yasayan bir arkadasim vardi.Zaman burada dursa 1 sene sonrasına ışınlansanız ve herşey kaldığı yerden devam etse. Amin allahım sen duy sesimizi .
canım kk ya çok sık girmiyorum artık görür görmez hemen girdim ve okudum Rabbim tez zamanda şafi ism,iyle şida nasip etsin inşallah.Hosgeldin arkadasim,etiketlemistim seni,gormedigini düşünmüştüm,sevindim gelisine
Tamam canımDiger hastalarla birlikte bana da diye dua et nirracim,rabbimiz sonsuz güç ve kudret sahibidir,herkesi dilerse bir anda iyi eder,inun herseye gücü yeter
Yüce rabbim tez zamanda sıkıntılarını gidersin. Amincanım kk ya çok sık girmiyorum artık görür görmez hemen girdim ve okudum Rabbim tez zamanda şafi ism,iyle şida nasip etsin inşallah.
benımde kalbimde sıkıntı var banada dua edin lütfen.
Allah ferahlik versin en kisa zamanda,hayirli rahat gunleriniz olsun,amincanım kk ya çok sık girmiyorum artık görür görmez hemen girdim ve okudum Rabbim tez zamanda şafi ism,iyle şida nasip etsin inşallah.
benımde kalbimde sıkıntı var banada dua edin lütfen.
Allah çok çok büyük bitecek biliyorum aşırı sevindimAllah’ıma ne kadar şükür etsem az kalır. Kafadan çekilen MRT temiz çıktı. Yalnız bu Radiolog diğer raporlarıma bakıp kemikte birşey yok, dizde görünenin kötü hücre olması zayıf diğer Yerler temiz, kalçada kireçlenme var dedi. Şok üstüne şok yaşıyorum. Karaciğerde 2 küçük nokta var 19.11.19 da CT altında biopsi yapılacak . Perşembe günü kemoterapim var, ve rahim -kalça bölgemden MRT çekilecek
Allah’a şükürler olsun çok sevindim canı gönülden. Bir de farklı yere gösterin gene de demek ki Yok ve sağlığınıza çok çabuk kavuşacaksınızAllah’ıma ne kadar şükür etsem az kalır. Kafadan çekilen MRT temiz çıktı. Yalnız bu Radiolog diğer raporlarıma bakıp kemikte birşey yok, dizde görünenin kötü hücre olması zayıf diğer Yerler temiz, kalçada kireçlenme var dedi. Şok üstüne şok yaşıyorum. Karaciğerde 2 küçük nokta var 19.11.19 da CT altında biopsi yapılacak . Perşembe günü kemoterapim var, ve rahim -kalça bölgemden MRT çekilecek
Allah ım çok büyüksün diğer misafirinde tez zamanda gider inşallah sonuçta misafirliğin kısası makbulAllah’ıma ne kadar şükür etsem az kalır. Kafadan çekilen MRT temiz çıktı. Yalnız bu Radiolog diğer raporlarıma bakıp kemikte birşey yok, dizde görünenin kötü hücre olması zayıf diğer Yerler temiz, kalçada kireçlenme var dedi. Şok üstüne şok yaşıyorum. Karaciğerde 2 küçük nokta var 19.11.19 da CT altında biopsi yapılacak . Perşembe günü kemoterapim var, ve rahim -kalça bölgemden MRT çekilecek
Ah kaç doktor baktı, kime inanacağımıda bilmiyorum artıkAllah’a şükürler olsun çok sevindim canı gönülden. Bir de farklı yere gösterin gene de demek ki Yok ve sağlığınıza çok çabuk kavuşacaksınız ❤