Göğüste kitle

Her şey çok çok çok güzel olacak. Bu hastalığı atlatan o kadar insan var ki..

Çok şükür erken teşhis edildi ve memenin artık tedavisi çok kolay. Dua ediyorum sana..

Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum ve hep yazacağım: Çok iyi olacaksın!

Yol uzun, yol zorlu ama sonu bahar bahçe.. Hayat işte, her güzelliğin bir zorluğu oluyor. Allah sana en güzel kapıları açsın.

Canım dularımız seninle yalnız değilsin İnşallah güzel haberlerini buradan okuyup sevineceğiz hep beraber.Yarın ki kemo içinde bol bol güzel enerji yolluyorum sana Rabbim hep yanında olsun şafi ismi ile şifa versin sana

İnşallah
göğsümü eninde sonunda alacaklar umrumda değil, karaciğer ve kemiklerin temizlenmesini diliyorum, zor olan o çünkü, doktor bana şimdi seni tedavi etmeye çalışacağız, sadece iyi olmanı umud ediyoruz ama ölüm sebebin karaciğerin olacak dedi, beni teselli ettiği hiçbir sözü duymadım, eşim yanımda hıçkırarak ağlarken beni teselli etmeye çalışıyordu bense, önce sessiz sessiz konuşmaya bilgi almaya çalışıyordum, sonra acı acı bağırdığımı hatırlıyorum . Tek isteğim şu illetten kurtulup çocuklarımın başında olmak. Hepsini bir kabus olarak unutmak istiyorum. Rabbim önce diğer hastalar sonra bana şifa versin amin

Doktorun hadsizligine bak,densiz...
O da doktor ha.
Bu hastaliklarda ilk gerekli sey moraldir,hic mi duymamis,hipokrat ona oyle mi ogretmis.
Sen iyi olacaksin,o da sasiracak,cunki rabbim bir seyi dilerse ona karsi hic bir sey ve hic bir kimse duramaz,bilmiyorsa ogrenir münasebetsiz

Güzel bir sonuç çıkar umuduyla okudum konunuzu... Çok üzgünüm... Rabb im şifanızı versin, sizi çocuklarınıza eşinize bağışlasın inşaallah umarım burada iyileşmenizi de okumuş oluruz...

Hayır, ölüm sebebin karaciğer falan olmayacak!
Temizlenecek. O kadar kolay temizlenecek ki göreceksin. Bazı doktorlar maalesef ihtimalleri sıralarken insan vasıflarını fazlasıyla unutuyorlar. Böyleler işte bazı hadsizler..

Çok iyi olacaksın demiş miydim? :) Demiştiiiim! Tekrar söylüyorum çok iyi olacaksın. :)

Şimdi yoldayım , kafadan MRT çekilecek Almanya saati ile 11 Türkiye saati ile 13 de kemoterapi alacağım, ciğerlerimi kötü hissediyorum, Allah büyük lütfen beni dualarınızda unutmayın
Nirra sana suan sımsıkı sarılıyorum sımsıkı.. Allah cok ama cok buyuk inancını yitirme. Rabbım evlatlarımıza saglıklı hayırlı uzuuun bir omur ve bizlere de onların yanında olma fırsatı versin.. Yine sarılıyorum cok sıkı..

Şimdi yoldayım , kafadan MRT çekilecek Almanya saati ile 11 Türkiye saati ile 13 de kemoterapi alacağım, ciğerlerimi kötü hissediyorum, Allah büyük lütfen beni dualarınızda unutmayın
dualarım seninle. Allah seni yavrularına bağışlasın. Dilerim Allah tan sende burada konu açıp umutsuzluğa düşenlere umut olursun yoldaş olursun. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

dualarım seninle. Allah seni yavrularına bağışlasın. Dilerim Allah tan sende burada konu açıp umutsuzluğa düşenlere umut olursun yoldaş olursun. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Allah razı olsun, inşallah
Hastaneden doktorum randevuları ayarlamıştı, yanlış yapmış, kafadan Ct yapılmalıymış o MRT için randevu ayarlamış, yarın tekrar gideceğim Vardır bundada bir hayr ne diyeyim

Buradayiz @nirra,hepimiz yanindayiz,arkandayiz,seni kucakliyoruz.
Lutfen bu gücü yaninda hisset,guzelce tedavini alip guzelce cikacaksin,guzel dualar sana güç versin,enerjini kuvvetini artirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…