- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.194
:)))Oglende yani bize gore.
Tamam alarmdayim,alarmi da kuruyorum 12,30a:))
İnşallahHer şey çok çok çok güzel olacak. Bu hastalığı atlatan o kadar insan var ki..
Çok şükür erken teşhis edildi ve memenin artık tedavisi çok kolay. Dua ediyorum sana..
Daha önce de yazmıştım yine yazıyorum ve hep yazacağım: Çok iyi olacaksın!
Yol uzun, yol zorlu ama sonu bahar bahçe.. Hayat işte, her güzelliğin bir zorluğu oluyor. Allah sana en güzel kapıları açsın.
Ciddiyim gülme:))
Doktorun hadsizligine bak,densiz...İnşallah ♥
göğsümü eninde sonunda alacaklar umrumda değil, karaciğer ve kemiklerin temizlenmesini diliyorum, zor olan o çünkü, doktor bana şimdi seni tedavi etmeye çalışacağız, sadece iyi olmanı umud ediyoruz ama ölüm sebebin karaciğerin olacak dedi, beni teselli ettiği hiçbir sözü duymadım, eşim yanımda hıçkırarak ağlarken beni teselli etmeye çalışıyordu bense, önce sessiz sessiz konuşmaya bilgi almaya çalışıyordum, sonra acı acı bağırdığımı hatırlıyorum. Tek isteğim şu illetten kurtulup çocuklarımın başında olmak. Hepsini bir kabus olarak unutmak istiyorum. Rabbim önce diğer hastalar sonra bana şifa versin amin
Hayır, ölüm sebebin karaciğer falan olmayacak!İnşallah ♥
göğsümü eninde sonunda alacaklar umrumda değil, karaciğer ve kemiklerin temizlenmesini diliyorum, zor olan o çünkü, doktor bana şimdi seni tedavi etmeye çalışacağız, sadece iyi olmanı umud ediyoruz ama ölüm sebebin karaciğerin olacak dedi, beni teselli ettiği hiçbir sözü duymadım, eşim yanımda hıçkırarak ağlarken beni teselli etmeye çalışıyordu bense, önce sessiz sessiz konuşmaya bilgi almaya çalışıyordum, sonra acı acı bağırdığımı hatırlıyorum. Tek isteğim şu illetten kurtulup çocuklarımın başında olmak. Hepsini bir kabus olarak unutmak istiyorum. Rabbim önce diğer hastalar sonra bana şifa versin amin
Ciddiyim gülme:))
Ben ise dalinca saati unutuyorum,ya da erken kalktiysam isim bitince uyuyorum filan,ondan gercekten alarm kurdum:)
Bende herşeye alarm kurarım:)))Ciddiyim gülme:))
Ben ise dalinca saati unutuyorum,ya da erken kalktiysam isim bitince uyuyorum filan,ondan gercekten alarm kurdum:)
Allah razı olsunAllah şifa bekleyen bütün hastalara ve size tez zamanda şifa versin. Bugün alacaganiz ilk kemoterapiyle hemen iyileşmeye başlarsınız inşallah. Biz de yanınızdayız.
Şimdi yoldayım , kafadan MRT çekilecek Almanya saati ile 11 Türkiye saati ile 13 de kemoterapi alacağım, ciğerlerimi kötü hissediyorum, Allah büyük lütfen beni dualarınızda unutmayınNasılsın bugün
Nirra sana suan sımsıkı sarılıyorum sımsıkı.. Allah cok ama cok buyuk inancını yitirme. Rabbım evlatlarımıza saglıklı hayırlı uzuuun bir omur ve bizlere de onların yanında olma fırsatı versin.. Yine sarılıyorum cok sıkı..Şimdi yoldayım , kafadan MRT çekilecek Almanya saati ile 11 Türkiye saati ile 13 de kemoterapi alacağım, ciğerlerimi kötü hissediyorum, Allah büyük lütfen beni dualarınızda unutmayın
dualarım seninle. Allah seni yavrularına bağışlasın. Dilerim Allah tan sende burada konu açıp umutsuzluğa düşenlere umut olursun yoldaş olursun. Rabbim yar ve yardımcın olsun.Şimdi yoldayım , kafadan MRT çekilecek Almanya saati ile 11 Türkiye saati ile 13 de kemoterapi alacağım, ciğerlerimi kötü hissediyorum, Allah büyük lütfen beni dualarınızda unutmayın
Allah razı olsun, inşallahdualarım seninle. Allah seni yavrularına bağışlasın. Dilerim Allah tan sende burada konu açıp umutsuzluğa düşenlere umut olursun yoldaş olursun. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Nirra sana suan sımsıkı sarılıyorum sımsıkı.. Allah cok ama cok buyuk inancını yitirme. Rabbım evlatlarımıza saglıklı hayırlı uzuuun bir omur ve bizlere de onların yanında olma fırsatı versin.. Yine sarılıyorum cok sıkı..
Buradayiz @nirra,hepimiz yanindayiz,arkandayiz,seni kucakliyoruz.Şimdi yoldayım , kafadan MRT çekilecek Almanya saati ile 11 Türkiye saati ile 13 de kemoterapi alacağım, ciğerlerimi kötü hissediyorum, Allah büyük lütfen beni dualarınızda unutmayın