Göğüste kitle

Allah hepinizden razı olsun ♥️ Ayağınıza taş değmesin

Eklentiler

• 7078E3EF-9D56-42F6-AED2-E549F08898C7.jpeg
    7078E3EF-9D56-42F6-AED2-E549F08898C7.jpeg
    115,5 KB · Görüntüleme: 82
bu resimlerin yerini daha senesi gelmeden çocuklarınla çektirdiğin resimler doldursun. İyi olmalısın iyi olmaz zorundasın nira. İyi olmamak gibi bir lükse sahip değilsin.
Evet sadece yalnız kalmamaya çalışıyorum, tuvalette bile hemen aklıma kötü düşünceler geliyor, Rabbime sığınıyorum, derdimi verdi dermanımıda verir inşallah ♥️ Evlatlarımın bana ihtiyacı var ! Bazen kendimi gülmek için zorluyorum:) umarım işe yarar.
eğer Allah nasip ederde hacca veya umreye nasip olursa hepiniz için niyette bulundum, buraya yazayımki, zaman uzun okuduğumda unutacak olursam hatırlayayım ♥️

Kendinize özel zaman ayırıyormuş gibi hissedin kemoterapi görürken.
Bir şeyler örün, kitap veye dergi okuyun ya da telefondan Podcast dinleyin olmadı buraya bol bol yazın.

Olumlu düşünün ki olumlu olsun herşey.
Şifası Allahtan...

Kendinize özel zaman ayırıyormuş gibi hissedin kemoterapi görürken.
Bir şeyler örün, kitap veye dergi okuyun ya da telefondan Podcast dinleyin olmadı buraya bol bol yazın.

Olumlu düşünün ki olumlu olsun herşey.
Şifası Allahtan...

[/QUOTE♥️♥️😊 haklısınız olacak inşallah. Olsun ya 😊

Evet sadece yalnız kalmamaya çalışıyorum, tuvalette bile hemen aklıma kötü düşünceler geliyor, Rabbime sığınıyorum, derdimi verdi dermanımıda verir inşallah ♥ Evlatlarımın bana ihtiyacı var ! Bazen kendimi gülmek için zorluyorum:) umarım işe yarar.
eğer Allah nasip ederde hacca veya umreye nasip olursa hepiniz için niyette bulundum, buraya yazayımki, zaman uzun okuduğumda unutacak olursam hatırlayayım ♥
Onlarda olacak inşallah,Allah gidip bizlere de dua etmeni nasip etsin:KK200:

Evet sadece yalnız kalmamaya çalışıyorum, tuvalette bile hemen aklıma kötü düşünceler geliyor, Rabbime sığınıyorum, derdimi verdi dermanımıda verir inşallah ♥ Evlatlarımın bana ihtiyacı var ! Bazen kendimi gülmek için zorluyorum:) umarım işe yarar.
eğer Allah nasip ederde hacca veya umreye nasip olursa hepiniz için niyette bulundum, buraya yazayımki, zaman uzun okuduğumda unutacak olursam hatırlayayım ♥
Allah o günleri gösterdiğinde biz de benim için de şu dileği dilermisin diye ricada bulunacağız sana. Ya allah ya bismillah diye başladık bugün. Gerisi Allah kerim.

Hepimiz senin için dua ediyoruz canım bugün aklımdaydın hep ben inanıyorum ki çok iyi olacaksın ☺️ en güzel olayda burada çok güzel dostluklar edindin baki kalacak mesafenin hiç önemi yok demek ki.Kendine çok dikkat et öpüyorum seni güzel haberlerini bekliyoruz :KK200:

Allah şifa versin inşallah. Her akşam kaynamış suya limon sıkıp iç ya da limonlu suyu kaynat. Bir de akşam yemeklerini erkene al. Yattığında miden boş olsun ki vücut kendini yenilesin.
Limonlu suyu içiyorum, hatta kabuklarını bile yiyorum:) evet randevularım olmadığı zaman akşam yemeği saat 17:00 de yiyoruz. Amin önce diğer cümle hastalara sonrada bana şifa versin inşallah ♥️

X