Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin,nasilsin nirra,daha iyi olacak,dinlen birazAllah hepinizden razı olsun ♥ Ayağınıza taş değmesin
bu resimlerin yerini daha senesi gelmeden çocuklarınla çektirdiğin resimler doldursun. İyi olmalısın iyi olmaz zorundasın nira. İyi olmamak gibi bir lükse sahip değilsin.Allah hepinizden razı olsun ♥ Ayağınıza taş değmesin
Evet sadece yalnız kalmamaya çalışıyorum, tuvalette bile hemen aklıma kötü düşünceler geliyor, Rabbime sığınıyorum, derdimi verdi dermanımıda verir inşallah Evlatlarımın bana ihtiyacı var ! Bazen kendimi gülmek için zorluyorum:) umarım işe yarar.bu resimlerin yerini daha senesi gelmeden çocuklarınla çektirdiğin resimler doldursun. İyi olmalısın iyi olmaz zorundasın nira. İyi olmamak gibi bir lükse sahip değilsin.
Kendinize özel zaman ayırıyormuş gibi hissedin kemoterapi görürken.
Bir şeyler örün, kitap veye dergi okuyun ya da telefondan Podcast dinleyin olmadı buraya bol bol yazın.
Olumlu düşünün ki olumlu olsun herşey.
Şifası Allahtan...
[/QUOTE haklısınız olacak inşallah. Olsun ya
Onlarda olacak inşallah,Allah gidip bizlere de dua etmeni nasip etsinEvet sadece yalnız kalmamaya çalışıyorum, tuvalette bile hemen aklıma kötü düşünceler geliyor, Rabbime sığınıyorum, derdimi verdi dermanımıda verir inşallah ♥ Evlatlarımın bana ihtiyacı var ! Bazen kendimi gülmek için zorluyorum:) umarım işe yarar.
eğer Allah nasip ederde hacca veya umreye nasip olursa hepiniz için niyette bulundum, buraya yazayımki, zaman uzun okuduğumda unutacak olursam hatırlayayım ♥
Allah o günleri gösterdiğinde biz de benim için de şu dileği dilermisin diye ricada bulunacağız sana. Ya allah ya bismillah diye başladık bugün. Gerisi Allah kerim.Evet sadece yalnız kalmamaya çalışıyorum, tuvalette bile hemen aklıma kötü düşünceler geliyor, Rabbime sığınıyorum, derdimi verdi dermanımıda verir inşallah ♥ Evlatlarımın bana ihtiyacı var ! Bazen kendimi gülmek için zorluyorum:) umarım işe yarar.
eğer Allah nasip ederde hacca veya umreye nasip olursa hepiniz için niyette bulundum, buraya yazayımki, zaman uzun okuduğumda unutacak olursam hatırlayayım ♥
Amin ecmainOnlarda olacak inşallah,Allah gidip bizlere de dua etmeni nasip etsin
İnşallah o günleri görürüzAllah o günleri gösterdiğinde biz de benim için de şu dileği dilermisin diye ricada bulunacağız sana. Ya allah ya bismillah diye başladık bugün. Gerisi Allah kerim.
Allah hepinizden razı olsun ♥ Ayağınıza taş değmesin
Aamiiin Allah kimseye vermesinYengem de geçti bu süreçten... Çok şükür çok çok iyi... Darısı size olsun inşallah
Amin.Aamiiin ♥ Allah kimseye vermesin
Allah razı olsun, hepiniz hakkınızı helal edinAmin.
Gündüz esimle calistim,eve geldim yine okuyorum şu an sana nirra.
Allah gücünü moralini artirsin,artirsin ki hersey cok geride kalsin,cok uzaklarda
Helal olsun elbette ki,sen uzakta da olsan kardesimizsin,yalniz degilsin,burada hep birileri var,bil...Allah razı olsun, hepiniz hakkınızı helal edin ♥
Limonlu suyu içiyorum, hatta kabuklarını bile yiyorum:) evet randevularım olmadığı zaman akşam yemeği saat 17:00 de yiyoruz. Amin önce diğer cümle hastalara sonrada bana şifa versin inşallahAllah şifa versin inşallah. Her akşam kaynamış suya limon sıkıp iç ya da limonlu suyu kaynat. Bir de akşam yemeklerini erkene al. Yattığında miden boş olsun ki vücut kendini yenilesin.