selam kızlar,
ben de 2008 mart ayında Teoman Doğana meme büyütme-protez ameliyatı oldum.
Birkaç seçenek sunmuştu hastane seçeneklerine göre fiyatta değişim oluyordu.
Benım ameliyatımı Baykent tıp merkezinde Zincirlikuyuda yaptı,hastaneden,ekipten çok memnun kaldım.Teoman bey ne dediyse hepsi aynen anlattığı gibi oldu.Ameliyatımı Perşembe günü yaptı ben Pzt günü işe gittim.1hafta sonrada araba kullanmaya başlamıştım.Toplamda 6.000 gibi mal oldu.
Size doktorlardan verilen ücretler genelde sadece operasyon ücretleri oluyor.Hastane ve diğer ekstralar girince otomatikman 1-2.000 tl kadar daha artış gösteriyor.Tabi seçtiğiniz yönteme göre de değişiyor ama Teoman bey dünya standartlarını çok sıkı takip eden ve en sağlıklı methodu uygulayan bir doktor.
Örneğin meme ucundan açmayı desteklemiyor ve siz istesenizde yapmıyor.En son yöntem (o zaman) meme altından 4 cm.lik açarak silikon protezin yerleştirilmesiydi, ve o da abna onu uyguladı.Protezlerin tanesi 1.000Euro idi o zaman.Ömür boyu kullanabiliceğim,hamilelik ve emzirme öncesi çıkarılmaya yada ilerleyen dönemlerde yenilemeye ihtiyaç olmayan bir türmüş bu.
Ama Teoman bey hakkında kesinlikle çok iyi olduğunu söyleyebilirim,hiçbir sorun,aksama yaşamadım.Ameliyat izi kalmayacak demişti ve gerçekten de kalmadı.ileride Eşine bu operasyonu geçirdiğini sölemesen asla anlayamaz demişti, gerçekten öyle oldu:) ben nişanlılık dönemimizde söyledim tabiki ama eşimde sölemesen anlamazdım çok doğal duruyor demişti.
İşini çok iyi yapan bir doktor, asistanı Solmaz hemşire de şeker gibi :)
Umarım sizlerde her kim ile bu yola çıkarsanız çıkın sorun yaşamadan,sağlığınız ile ilgili bir riske girmeden atlatırsınız ve memnun kalırsınız.Yalnız maliyetten kaçıp sakın,adı sanı bilinmeyen yarın öbür gün bir prob yaşadığınızda muhattap bulamayacağınız insanları tercih etmeyin.Sonuçta bu lüx.Eğer durumunuz müsaitse en iyisini tercih edin,değilse şartları en iyi şekilde olgunlaştırana kadar bekleyin.
Unutmayın ki,adı bilinmeyen birinin kaybedicek bir şeyi yoktur sizden alıcağı 3.000lira onun için çok değerli olabilir ama adını,ünvanını mesleğini riske atamayacak,leke süremeyecek insanlara gidersiniz her zaman en iyi hizmeti alırsınız.Naçizane bir tavsiye.
Sevgiler