Geçmiş olsun:) Ben de Bursa'dayım. Benim sorunum asimetri. Doktorunuz hangi hastanede? Kendi muayenehanesi varsa ödeme konusunda opsiyon tanıyor mu? Sanırım asimetri ameliyatları biraz daha pahalıymış.Canım ben de 1 şubatta oldum ameliyatımı. Aylin Karanlık yaptı. Şiddetle tavsiye ederim. 1 saat kadar sürdü ameliyatım. Dekolte istediğim için 300 cc high profile yuvarlak protez koyuldu. Hiç ağrım olmadı. Bugün 3. günüm ve neredeyse tüm işlerimi kendim yapabiliyorum diyebilirim. Sadece kollarımı tamamen yukarı kaldırmam yasak şu anda. 300 cc hiçte küçük değil. Gayet büyük, dolgun ve yuvarlak duruyorlar. Ama tabi bu vücut yapısına göre değişiklik gösterebilir.Benim boyum1.73 kilom 56. Biraz daha büyük olsa yapay durabilirdi. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.
bende küçültmeyi düşünüyorum acaba ne kadar olur
Merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Ama uzun zamandır yazıları takip ediyorum. Ben 23 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bu durumdan şikayetçiyim daha ortaokulda bile.. Hiç hiçbir zaman rahat yaşayamadım. Hatta son 4 senedir çok sevdiğim denize giremiyorum. Üstüme uyacak bir şey bulamıyorum çok büyükler. :Normalde iğneden bile korkan ben şimdi karar verdim ameliyat olacağım. Ama önce zayıflamam gerektiğini okudum. boy 1.57 kilo 80 bu arada. Sizlere sorum şu, ben öğrenciyim ve çok param yok. Belki devlet hastanesi parası biriktirebilirim birkaç ayda ama kimisi demişki sağlığı bozuyorsa bedava yapılabilir. Ve evet benim sağlığım bozuluyor. Yıllardır omuzlarımda çöküklük var ve belimde fıtık başlangıcı var aynı zamanda sırtımda feci ağrılar var. Sanırım bu yüzden. Ben hiçbir hastalığımda hastaneye gitmedim ve bu işlerden anlamıyorum. Devletin karşılaması için ne yapılması lazım açıkça anlatabilir misiniz
bende küçültmeyi düşünüyorum acaba ne kadar olur
iyi günler
mesajlarınızın hemen hemen hepsini okudum
ben önümüzdeki bir kaç sene içinde meme küçültme yaptırmak istiyorum. ciddi manada deformasyon oldu göğüslerimde çünkü hamilelik kilo alıp verme emzirme derken iyice sarktılar zaten büyüklerdi
ankaradan bir kaç doktor ismi ve fiyat bilgisi verebilir misiniz yakın zamanda operasyon geçiren arkadaşlardan rica etsem
teşekkürler
herkese sağlıklı günler
Merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Ama uzun zamandır yazıları takip ediyorum. Ben 23 yaşındayım ve kendimi bildim bileli bu durumdan şikayetçiyim daha ortaokulda bile.. Hiç hiçbir zaman rahat yaşayamadım. Hatta son 4 senedir çok sevdiğim denize giremiyorum. Üstüme uyacak bir şey bulamıyorum çok büyükler. :Normalde iğneden bile korkan ben şimdi karar verdim ameliyat olacağım. Ama önce zayıflamam gerektiğini okudum. boy 1.57 kilo 80 bu arada. Sizlere sorum şu, ben öğrenciyim ve çok param yok. Belki devlet hastanesi parası biriktirebilirim birkaç ayda ama kimisi demişki sağlığı bozuyorsa bedava yapılabilir. Ve evet benim sağlığım bozuluyor. Yıllardır omuzlarımda çöküklük var ve belimde fıtık başlangıcı var aynı zamanda sırtımda feci ağrılar var. Sanırım bu yüzden. Ben hiçbir hastalığımda hastaneye gitmedim ve bu işlerden anlamıyorum. Devletin karşılaması için ne yapılması lazım açıkça anlatabilir misiniz
devletın karsılaması ıcın heyet raporu alman lazım saglıgına zarrlıdır dıye..ama oncelıkle hangı polıklınıge gıdıyosun on u bılmıyorum
Yaa bu kesinlikle gittiğin doktor ve hastaneye bağlı bişey tahmini 3,500-12,000 TL arası değişebiliyor..
Arkadaşım öncelikle merhaba a.s. Ben ilk başta Nebil Bozdoğan hocaya gittim 4,500 TL istedi ve tabiki diğer masraflar sana ait (belli tetkikler istiyor ameliyat öncesi her doktor). Sonra annemin arkadaşı vasıtasıyla Prof. Dr. Sühan Ayhan'a gittim o'da 3,500 TL istedi ama Gazi Üni. Hastanesi olduğu için bende SSK'lıyım ulturason olsun tetkikler olsun senin güvencen tarafından karşılanıyor. Sadece ilk başta 185,00 TL ilk muayene ücreti ödüyorsun başkada para vermiyorsun tahmini 4,000 TL'ye halledicem hepsini.. Şimdiden geçmiş olsun.. Ben Sühan Hocaya 27 Ağustosda ameliyat oluyorum bakalım sonrasında sizlere bilgi veririm inşaalllahh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sana şimdiden geçmişler olsun
deneyimlerini paylaşacağın için de ayrıca teşekkürler
merakla bekliyorum
En yakın arkadaşım Şişli etfalde oldu. Toplamda 2500 lira ödedi. Çok güzel oldu ve doktorların ilgisinden de çok mutlu. Ben de orda ameliyat olduğum için biliyorum gayet iyiler.
çok güzel fiyat ama insanın aklında bir sürü soru işareti kalıyor.
ayrıntılarını anlatabilir misin biraz?
ne yapmamız gerekiyor yani?
herşey dahil 2500 mü?
gizeml canımbenim.çok teşekkür ederim özel msj yazmışsın.gayet de ilgili bi yazı olmuş.açıklayıcı olmuşsun. ama ben bursadayım :sinifsinif: ankara bana oakdar ters ki.istanbul bile ters geliyo.oysa burdan 1 saatlik yol.ama gidiş geliş yol masrafı ve orda kalınacak otel parası falan eklenince astarı yüzünden pahalıya denk geliyo.Bursada da tek bir doktor buldum.Tıp Fakültesinde.ama cesaretimi toplayıp gidemedim.ne kötü bi durum ya. bursada olup da bu ameliyatı düşünenler varsa , beraber gidebiliriz.hiç olmazsa destek oluruz birbirimizebilmiyorumkismile
gizeml,sana tekrar çok tşk ederim cnm.özel msj atamadığım için ordan sunamadım tşklerimi.
slm kızlar bn 20 yaşındayım.göğsüm 75 beden şuan.boyum 1.69 kilom 52 bnde silikon taktrmak istiyorum szce erkenmi yoksa yaptırabilrmym.bu arada bnm göğsümde kitle var ama iyi huylu 6ayda 1 düzenli kontrol oluyrm doktorum bi sakıncası olmaz ama bnce iyi göğüslerin dedi ama ben beğenmiyorum arası çok ayrık ve dik durmuyo.bunun için hem silikon hem de dikleştirme mi yaptrmalıyım.ankarada önerebileceğinz bi doktor varmı ve fiyatı ne kadr yazarsanız sevinirim teşkkrler:)
Boğaziçi Tıp Merkezinde 4000 e yapıyorlar bir de kredi kartına taksitlendireceklerini söylediler