Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de 1 şubatta oldum ameliyatımı. Aylin Karanlık yaptı. Şiddetle tavsiye ederim. 1 saat kadar sürdü ameliyatım. Dekolte istediğim için 300 cc high profile yuvarlak protez koyuldu. Hiç ağrım olmadı. Bugün 3. günüm ve neredeyse tüm işlerimi kendim yapabiliyorum diyebilirim. Sadece kollarımı tamamen yukarı kaldırmam yasak şu anda. 300 cc hiçte küçük değil. Gayet büyük, dolgun ve yuvarlak duruyorlar. Ama tabi bu vücut yapısına göre değişiklik gösterebilir.Benim boyum1.73 kilom 56. Biraz daha büyük olsa yapay durabilirdi. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.[/
benım sorum olcaktı ben ankarada oturuyorum ve dr arastırıyorum yaptırmak ıstıyorum en yakın zamanda yardımcı olursanız sevınırımm
dr hasan fınfık 7 bin tl den başlıyor dedi iki gun once yazıştığımda. muayane ucretını bılmıyorum (istanbul).
boğaziçi tıp merkezi herşey dahil nakitte 3600 tl ama kredı kartı ıstıyorsanız 4000 tl. muayane ucretı vs de yok tabı tıp merkezı oldugu için.(istanbul).
dr cenk tokat (izmir) gecen ay sekreterini aradığımda 4500 tl ile 5000 tl arası olduğunu söyledi axcess kartınız varsa dr taksit yapıyormuş.
ayrıca 100 tl muayane ucreti var dedı.
Alsancak devlet hastanesi dr ismini unuttum bir bayan, hastane ücreti hariç 2500 tl 1000 tl cıvar hastane ucretı ve taksitlendirme yok dedı.
ben boğaziçini seçtim.[/QUOTE
mrb asena bogaz ici tip merlkezinde kime ameliyat olacaksin?
ameliyat olmus arkadaslar sonuctan memnun kalanlar bana hangi doktora gittiklerini bide fiyat yazarsaniz cok memnun olurum:)kafam cok karisik begendigim doktorlar cok pahali hem ii hem ucuk rakamlar olmasin isterim bütcem kisitli 3000-5000
arkadaşlar fiyatları neden yazmıyorsunuz (( dr hasan fındık a goğüs buyutme amelıayı olan var mı kaça mal oldu acaba ?
Bircecim damla zamanla kayıp dönebilir dedi doktorum bende yuvarlak istemiştim. bence sen en az 300 cc taktır. diğerleri küçük olur. sizra benim 300cc o bile büyük durmuyor
Çorumda ünivesite hastanesinde aslında devlet hastanesinden yeni üniversite hastanesine dönüştü.Mentor marka meme protezi+ameliyat sütyeni+bir iki malzeme daha 3250 lira.artı 1000 lira hastane ücreti.toplam:4250
Ankara üniversitesi Gürcan Aslan :4500 tl
meme protezini satan medikal burada tek olduğu için söylediği ücreti ödemek zorunda kalıyoruz.Büyük şehir olsa şeçim hakkınız var.ama protezlerde deneme protezleri işin içine girince başka şehirden alamıyorsunuz.Zaten dağıtıcı firmada bizi tekrar kendi şehrimize yönlendirdi.
aynı firmanın mentor marka meme protezi fiyatları İstanbul'da ve İzmir'de 2100 lira .
arkadaşlar fiyatları neden yazmıyorsunuz (( dr hasan fındık a goğüs buyutme amelıayı olan var mı kaça mal oldu acaba ?
Merhabalar hasan fındık bana da 3500euro dedi. biraz pahalı sanki