Göğüs küçültme/büyütme estetik operasyon fiyatları !

arkadaşlar bende gögüs büyütme ameliyatı istiyorum ama bütcem 3000 tlyi geçmez zaten öğrenciyim bursada bildiğiniz devlet hastanesi yada önerebileceğiniz memnun kaldıgınız iyi bi doktor varmı ücreti önemli ama:KK17:

merhaba kızlar.. ben dün eser aydoğduya ameliyat oldum estethica ataşehir hastanesinde herşey dahil 5000 tl'ye maloldu. hastane hemşireler vs. çok çok iiydi çok memnun kaldım. Bence ücreti çok fazla düşünmemek gerek bu tip durumlarda (tabii çok ütopik rakamlar için sölemiyorum) sonuçta sağlık en önemlisi ucuz olsun diye kötü biryer ve doktor tercih edilmemeli bence...:KK17:

arkadaşllar izmirde dr.ruhi çankaya ve özcan ülgene giden varmı göğüs büyütme ameliyatını kaça ve nasıl yapıyorlar????

Canım ben de 1 şubatta oldum ameliyatımı. Aylin Karanlık yaptı. Şiddetle tavsiye ederim. 1 saat kadar sürdü ameliyatım. Dekolte istediğim için 300 cc high profile yuvarlak protez koyuldu. Hiç ağrım olmadı. Bugün 3. günüm ve neredeyse tüm işlerimi kendim yapabiliyorum diyebilirim. Sadece kollarımı tamamen yukarı kaldırmam yasak şu anda. 300 cc hiçte küçük değil. Gayet büyük, dolgun ve yuvarlak duruyorlar. Ama tabi bu vücut yapısına göre değişiklik gösterebilir.Benim boyum1.73 kilom 56. Biraz daha büyük olsa yapay durabilirdi. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.[/

benım sorum olcaktı ben ankarada oturuyorum ve dr arastırıyorum yaptırmak ıstıyorum en yakın zamanda yardımcı olursanız sevınırımm

arkadaşlar fiyatları neden yazmıyorsunuz :KK43:(( dr hasan fındık a goğüs buyutme amelıayı olan var mı kaça mal oldu acaba ?

Çorumda ünivesite hastanesinde aslında devlet hastanesinden yeni üniversite hastanesine dönüştü.Mentor marka meme protezi+ameliyat sütyeni+bir iki malzeme daha 3250 lira.artı 1000 lira hastane ücreti.toplam:4250
Ankara üniversitesi Gürcan Aslan :4500 tl

meme protezini satan medikal burada tek olduğu için söylediği ücreti ödemek zorunda kalıyoruz.Büyük şehir olsa şeçim hakkınız var.ama protezlerde deneme protezleri işin içine girince başka şehirden alamıyorsunuz.Zaten dağıtıcı firmada bizi tekrar kendi şehrimize yönlendirdi.
aynı firmanın mentor marka meme protezi fiyatları İstanbul'da ve İzmir'de 2100 lira .

dr hasan fınfık 7 bin tl den başlıyor dedi iki gun once yazıştığımda. muayane ucretını bılmıyorum (istanbul).

boğaziçi tıp merkezi herşey dahil nakitte 3600 tl ama kredı kartı ıstıyorsanız 4000 tl. muayane ucretı vs de yok tabı tıp merkezı oldugu için.(istanbul).

dr cenk tokat (izmir) gecen ay sekreterini aradığımda 4500 tl ile 5000 tl arası olduğunu söyledi axcess kartınız varsa dr taksit yapıyormuş.
ayrıca 100 tl muayane ucreti var dedı.

Alsancak devlet hastanesi dr ismini unuttum bir bayan, hastane ücreti hariç 2500 tl 1000 tl cıvar hastane ucretı ve taksitlendirme yok dedı.

ben boğaziçini seçtim.:21:

Son düzenleme:
dr hasan fınfık 7 bin tl den başlıyor dedi iki gun once yazıştığımda. muayane ucretını bılmıyorum (istanbul).

boğaziçi tıp merkezi herşey dahil nakitte 3600 tl ama kredı kartı ıstıyorsanız 4000 tl. muayane ucretı vs de yok tabı tıp merkezı oldugu için.(istanbul).

dr cenk tokat (izmir) gecen ay sekreterini aradığımda 4500 tl ile 5000 tl arası olduğunu söyledi axcess kartınız varsa dr taksit yapıyormuş.
ayrıca 100 tl muayane ucreti var dedı.

Alsancak devlet hastanesi dr ismini unuttum bir bayan, hastane ücreti hariç 2500 tl 1000 tl cıvar hastane ucretı ve taksitlendirme yok dedı.

ben boğaziçini seçtim.:21:[/QUOTE

mrb asena bogaz ici tip merlkezinde kime ameliyat olacaksin?

ameliyat olmus arkadaslar sonuctan memnun kalanlar bana hangi doktora gittiklerini bide fiyat yazarsaniz cok memnun olurum:)kafam cok karisik begendigim doktorlar cok pahali hem ii hem ucuk rakamlar olmasin isterim bütcem kisitli 3000-5000:KK43:

ameliyat olmus arkadaslar sonuctan memnun kalanlar bana hangi doktora gittiklerini bide fiyat yazarsaniz cok memnun olurum:)kafam cok karisik begendigim doktorlar cok pahali hem ii hem ucuk rakamlar olmasin isterim bütcem kisitli 3000-5000:KK43:

izmirde cenk tokat var hem oldukça ıyı bır doktor hem de 4500-5000 arası ayrıca 6 ay axcess e taksıt ımkanı var dedı sekreterı.

ben boğaziçi tıpta 3600 e oldum ben de memnunum :KK16:

arkadaşlar fiyatları neden yazmıyorsunuz :KK43:(( dr hasan fındık a goğüs buyutme amelıayı olan var mı kaça mal oldu acaba ?

Dr Salih Emre Üregen e 12 temmuz da yaptırdım.Nişantaşı hastanesinde yaptı.mentor 330 cc damla şekilli protez.Protez,südyen,hastane, dr ücreti hepsi içinde 5750 TL ye yaptırdım.çok memnunum,dr beyi tavsiye ederim.meme ucundan yaptırdım,şuan bile hiç iz yok:)))ağrım sadece ameliyat akşamı biraz oldu,bir de ilk hafta kolumu yukarı kaldıramıyordum haliyle:):KK16:

Bircecim damla zamanla kayıp dönebilir dedi doktorum bende yuvarlak istemiştim. bence sen en az 300 cc taktır. diğerleri küçük olur. sizra benim 300cc o bile büyük durmuyor

yuvarlak zaten yapısı uygunsa zamanla damla şekli alıyor bencede yuvarlak en mantıkslkısı

benım bı arkadasımda benım ısrarlarımla meme küçültme operasyonu yaptı.utana sıkıla doktora götürdüm ve doktor 26 yasındakı arkadasımın bu amelıyatı olmasının ılerde onun için daha iyi olacagını söyledı.özellıkle agırlık yaptıgı için sırtına çok agrı verıyormuş.bırde tabı buyuk oldugundab bıraz sarkıktı. şimdi bır beden daha küçük memelerı var üstelık dımdık.cok mutlu.hıç pişman degıl.ıyıkı oldum dıyor.arkadaslar ıyı bı doktorda bu işler hıç sorunsuz halluyor:KK34::KK34:

benım bı arkadasımda benım ısrarlarımla meme küçültme operasyonu yaptı.utana sıkıla doktora götürdüm ve doktor 26 yasındakı arkadasımın bu amelıyatı olması gerektıgını ve yaş ılerledıkce bunun rahatlıgını görecegını söyledı.özellıkle agırlık yaptıgı için sırtına çok agrı verıyormuş.bırde tabı buyuk oldugundab bıraz sarkıktı. şimdi bır beden daha küçük memelerı var üstelık dımdık.cok mutlu.hıç pişman degıl.ıyıkı oldum dıyor.arkadaslar ıyı bı doktorda bu işler hıç sorunsuz halloluyor :KK34:

Çorumda ünivesite hastanesinde aslında devlet hastanesinden yeni üniversite hastanesine dönüştü.Mentor marka meme protezi+ameliyat sütyeni+bir iki malzeme daha 3250 lira.artı 1000 lira hastane ücreti.toplam:4250
Ankara üniversitesi Gürcan Aslan :4500 tl

meme protezini satan medikal burada tek olduğu için söylediği ücreti ödemek zorunda kalıyoruz.Büyük şehir olsa şeçim hakkınız var.ama protezlerde deneme protezleri işin içine girince başka şehirden alamıyorsunuz.Zaten dağıtıcı firmada bizi tekrar kendi şehrimize yönlendirdi.
aynı firmanın mentor marka meme protezi fiyatları İstanbul'da ve İzmir'de 2100 lira .

canım sana daha öncede söylemiştim denizli'de medikal 2800 demişti damla proteze ıspartada 1750 aynı marka ve model protez.. Tabii bu dediğim 2013 ocak ayındaki fiyatlardı sonradan bi artış oldumu bilmiyorum.. (Denizli'deki medikalciye ben görüşme yapmadan plastik cerrahisi bi tanıdığıma arattırdığımda aynı medikalci 1900 fiyat vermişti. sorduğumda 2800 ne aradı dün doktor benim için 1900 demiştiniz dediğimde doktor fiyatı o dendi..)( ameliyatımı yapan doktor Ankara'da damla modeli 15oo'e aldıklarını söylüyor haziran ayında tam 5 ay sonrasında bile fiyat her türlü farklı..)medikalciden kendiniz alacaksanız mümkün olduğunca pazarlık etmeye çalışın..
devleti uygun olduğu için seçiyoruz güya ama arasındaki fark bu şartlarda 5oo-1ooo...

antalyada meme büyütme ameliyatı yaptıran veya yaptırmayı düşünen yada fiyat ve doktor hakkında bilgisi olan kimse yokmu :KK43: fikir ve düşüncelerinize ihtiyacım var :KK43:

Merhabalar hasan fındık bana da 3500euro dedi. biraz pahalı sanki :KK43:

çok pahalıymış Hasan Fındık :KK53: Ben Selçuk Kuyubaşı'na oldum herşey dahil Özel Çağıner Hastanesinde 6000tl'ye maloldu çok da memnunum (Kasaltı 325cc Mentor Yuvarlak High Profile kesi yeri meme başı)

X