Göğüs küçültme/büyütme estetik operasyon fiyatları !

merhabalar, ben tam 12 yıl önce silikon protezle göğüs büyütme operasyonu oldum. göğüslerimde tıbbi bir durumdan dolayı şekilsel bir bozukluk oluştu da yaptırdım ama ameliyatı olduğuma bir gün bile pişman olmadım. şimdi protezlerimi değiştirmek için çocuk doğurmayı bekliyorum. bu konuda sayfalarca yazılmış ama silikon protezlerle çok uzun süre yaşadığım içi bu konuyla ilgilenen varsa uzun süreli tecrübelerimi aktarabilirim. bilmek istediğiniz ne varsa cevaplayabilirim.bilginize...

Arkadaşlar burada Teoman Doğan'a göğüs küçültme ameliyatı olan varmı.Acaba raporla gelen hastanın göğüs küçültme operasyonunu yapıyormu.bir de Teoman beye ameliyat olanlar ne harcadı merak ediyorum genelde araştırdım iyi bir doktor ama sosyete doktoru sanırım muaynehanesi nişantaşındaymış.bilgisi ve tecrübesi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler

Ben Naci Bey'e aynı ameliyatta göğüs dikleştirme,vaser lipo,ve kalça dolgu yaptırdım.Hepsi 10.000 tuttu.Sonuçtan çok memnun kaldım

Merhaba....
Ya bende ortalama 1 aydır istanbulda araştırmadığım yer kalmadı göğüs büyütme amelyatı için en son süperplast var ist.nişantaşında op.dr.hüseyin güler...bu işte iyiler arasında..acaba olan varmı ona ?

Merhaba ssheker07,ben de göğüslerime silikon taktırmak istiyorum ve Serdar Eren'e muayene oldum.Ameliyatı oldunuz mu?Sonuçları nasıl oldu?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

herkese slm.... 24 nisan da göğüslerime silikon taktırdım. ameliyata karar vermek kolay ancak doktor bulmak zor. 10 ay araştırmanın sonunda dr.naci çelik de karar kıldım. hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri diyebilirim:lepi: doktorunuza güveniyorsanız ağrı ve acıdan da korkmayın derim:) benim silikonlarım kas altına koyuldu, ona rağmen göğüslerimdeki gerginlik dışında hiç ağrım olmadı:) öyle cesaretlendim ki bu kış da burun operasyonu geçirmek istiyorumsempatiksalakcinni

ben uzun araştırmalar sonunda 5 ay önce naci çelik e ameliyat oldum. kas altı 375 cc takıldı, 3.hafta tatildeydim:) naci beyle görüşmeden karar vermeni istemem:)

gerçi yazmıştım galiba ama ben dr.nebil bozdoğan'a özel çağ hastanesi'nde peşin 4000liraya yaptırdım.
asıl söyliyceğim başka; ameliyat sonrası resim bakmak isteyenlere albüm yaptım kızlar. profilimden bakabilirsiniz. her 10 günde bir yeni resim ekliycem.
soru sormadan önce de lütfen resimlerin altındaki açıklamalara falan bakınız, orda yazan bişe sorulursa cevaplamaya üşenebilirim çünkü:)
tüm tecrübelerimi dr.nebil bozdoğanın kendi başlığı altına roman gibi yazdım valla isteyen ordan okusun :)

boyun ve kilon nasıldı acaba? bir de 350 cc yi sen mi istedin yoksa Nebil beyle birlikte mi karar verdiniz?

arkadaslar bende 15 gun once naci celige ameliyat oldum hernekadar ucret yuksek olsada,sukurler olsun ki werdigim para helal olsun diyebiliyorum.naci bey muayene ucrete almiyo fakat 3boyutlu calisma icin 200 tl aliyo.ameliyat icin 6550 yani totalde 6750 werdim.sutyene falan para wermedim.260 cc arion damla yaptirdim

arkadaslar bende 15 gun once naci celige ameliyat oldum hernekadar ucret yuksek olsada,sukurler olsun ki werdigim para helal olsun diyebiliyorum.naci bey muayene ucrete almiyo fakat 3boyutlu calisma icin 200 tl aliyo.ameliyat icin 6550 yani totalde 6750 werdim.sutyene falan para wermedim.260 cc arion damla yaptirdim

rio, boy ve kilon nasıl ? ve orion damla nasıl bişey.yani orion markası mı

rio geçmiş olsun canım.. agrın oldu mu?
ben de naci beyle görüşmeye gittim
kendisi işinde çok iyi konuşunca anlıyorsun zaten.. sen kk pro kart indiriminden yararlandın mı?
sanırım bende sonunda naci çeliğe ameliyat olucam :s

arkadaslarrr ben almanyadan,
ya simdi mesajlari okuyorum,serdar eren sadece memeye mi 7000 dedi onu bilmek istiyorum,bende en yakin zamanda karin germe ve meme kücültme yaptirmak istiyorum.hasan findigi cok met ediyorlar.ona yaptirmayi düsünüyroum,bir fikri olan varmi,cok ta pahali

hastaneler cok ucuz yapiyor ama güvenemiyorum... yakin zamanda yaptiran varmiii

X