- 1 Temmuz 2010
- 2.542
- 48
oww 4000 tl =(
ne ameliyatı oldu ben dikleştirme düşünüyorumEn yakın arkadaşım Şişli etfalde oldu. Toplamda 2500 lira ödedi. Çok güzel oldu ve doktorların ilgisinden de çok mutlu. Ben de orda ameliyat olduğum için biliyorum gayet iyiler.
gerçi yazmıştım galiba ama ben dr.nebil bozdoğan'a özel çağ hastanesi'nde peşin 4000liraya yaptırdım.
asıl söyliyceğim başka; ameliyat sonrası resim bakmak isteyenlere albüm yaptım kızlar. profilimden bakabilirsiniz. her 10 günde bir yeni resim ekliycem.
soru sormadan önce de lütfen resimlerin altındaki açıklamalara falan bakınız, orda yazan bişe sorulursa cevaplamaya üşenebilirim çünkü:)
tüm tecrübelerimi dr.nebil bozdoğanın kendi başlığı altına roman gibi yazdım valla isteyen ordan okusun :)
arkadaslar bende 15 gun once naci celige ameliyat oldum hernekadar ucret yuksek olsada,sukurler olsun ki werdigim para helal olsun diyebiliyorum.naci bey muayene ucrete almiyo fakat 3boyutlu calisma icin 200 tl aliyo.ameliyat icin 6550 yani totalde 6750 werdim.sutyene falan para wermedim.260 cc arion damla yaptirdim