Göğüs küçültme/büyütme estetik operasyon fiyatları !

Arkadaşlar merhaba. Meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum. Yeni olan arkadaşlar ya da yeni görüşme yapmış-fiyat bilgisi almış olan arkadaşlar güncel fiyatları paylaşabilir misiniz? Yardımınıza ihtiyacım var.

Ben ozel diye dusunuyorum ama ozel devletin 2 kati nerdeyse bunun nedeni nedir acaba.. bir de protezi biz alıyormusuz devlette sanirim

Ben yarın büyütüyorum. 4000 tl ek masraf inşallah çıkmaz çünkü başka param yok bunun içinde kredi çektim zaten. Bundan sonra aç oturcam ayın 15ine kadar :)

Devlet hastanesinde 1600tl büyütme 1200yuvarlak protez,1800 tl damla protez....bilginize ...bir ay oldu yaptıralı....

Ya kızlar ben de büyütme ameliyatı olucam inşallah yalnız bayan doktor düşünüyorum erkek doktordan utanırım gibi geliyo yoksa çokmu saçma düşünüyorum:? Bide babama söylemek istemiyorum çekiniyorum ağrım sızım olursa anlar mı sizce ((
Bir soru dahaa bu ameliyat kalıcı değilmi ömür boyu yani çocuk doğurunca falanda bişey olmuyor??

Son düzenleme:
merhabalar,

ameliyat olan arkadaşlar ağrıların ve izlerin ne kadar sürede geçtiğini yazarlarsa çok sevinirim

Önceki gün görüştüm ancak ben Bursa'dayım.. Sanırım İstanbul buraya göre bir miktar daha ucuz ya da aynı.. En azından aldığım duyumlara göre :) Ben Medicalpark hastanesinde Alper bey ile görüştüm, herşey dahil 6.000 tl fiyatta anlaştık.

bende küçültmeyi düşünüyorum acaba ne kadar olur

Selam canım Boğaziçi tıp merkezinde 4.500 ila 5.500 arasında değişiyor dr.muayene etmesi gerekliymiş net fiyat için bende araştırıyorum bıktım iri memelerdennnnn(((((((((((((((

Benım kıler buyuk bende kucuktmek istıyorum ama korkuyorum

selam canım bende ameliyattan korkuyorum ama artık alta 40 üste 42 giymek istemiyorum,istediğim bikiniyi ve istediğim sütyeni giymek istiyorum bu yüzden yaptırıcam artık önemli sorun iyi doktor ve uygun fiyat bulabilmek

Acilllllll Dr.FATİH DAĞDELEN GÖGÜS KÜÇÜLTME AMELİYATI OLANLARRRR BANA BİLGİ VERİRMİSİNİZ MEMNUNİYETİNİZ HAKKINDA
HİÇ KİMSE OLMADIMI BU DOKTORA YAAAA(((((((((((((((

acaba doktoru kimdi bende kucultme olucamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…