- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Kız ben sana erken yat,dinlen demedimmi bakiyim..Saat kaç olmuş hala buralarda takılmışsın
Canııımmmm.. bnm birtanem yeni telefonuacdim 12.de! Ameliyata girdim 15:30da gozumu actim daha yenide corba icdim sucook icdim iyiyim agrilarim var agrikesiciyle azaldi hemsireler bana iyibakior ...
(375cc) takildi yenigordumde kocamanlar bu haliibilecoook guzel hepinizecook tsk ederim ettiginiz dualar icinde Allah razi olsun... sizlerden yemegimi yemek icin dogruluyum dedimde yapamadim hastanenin wifisindengiriorum telden yaziorum kendinize coook iyi bakin hepinize cok tsk ederim hepinize ayri ayri cvp yazmak isterdim ama telden yazamiorumbirde kolumcoook yoruldu opuorum hepinizi♥
Geçmiş olsun canım.. Çok sevindim ya :) hadi biraz dinlen yorma kendini fazla.
Kız ben sana erken yat,dinlen demedimmi bakiyim..Saat kaç olmuş hala buralarda takılmışsın
Canııımmmm.. bnm birtanem yeni telefonuacdim 12.de! Ameliyata girdim 15:30da gozumu actim daha yenide corba icdim sucook icdim iyiyim agrilarim var agrikesiciyle azaldi hemsireler bana iyibakior ...
(375cc) takildi yenigordumde kocamanlar bu haliibilecoook guzel hepinizecook tsk ederim ettiginiz dualar icinde Allah razi olsun... sizlerden yemegimi yemek icin dogruluyum dedimde yapamadim hastanenin wifisindengiriorum telden yaziorum kendinize coook iyi bakin hepinize cok tsk ederim hepinize ayri ayri cvp yazmak isterdim ama telden yazamiorumbirde kolumcoook yoruldu opuorum hepinizi♥
çok sevindim canım benim..ne olur kendini iyi hissedince konuşalım....ne güzel atlattın darısı başıma..
çok sevindim canım benim..ne olur kendini iyi hissedince konuşalım....ne güzel atlattın darısı başıma..
Insallah bitanem insallah :)))))
Kizlar msjlarinizi okudum cok mutlu oldum cook iyiyim sukur rabbime :))) hepinize Ayri ayri cevap vermek isterdim ama kolum agrior teldende coook zor oluyor hepinize tsk ederim... sagolun...
Insallah bitanem insallah :)))))
Cok gecmis olsun canim.lutfen yorma kendini.
coook geçmiş olsun begcüm.. çok sevindim hem de gönlüne göre büyük cc konulmuş, hayırlı uğurlu olsun şimdidensakın cevap yazmak için zorlama kendini.. biliyorum senin aklın forumdadır şimdi.. biraz dinlen toparlan, hastaneden cıkınca bol bol vaktin olucak zaten.. insallah tek basına zorlanmıyosundur. Hemşirelerden hiç çekinme, ne zaman neye ihtiyacın olursa çağır. Yemeklerini suyunu hemşireler yedirsin içirsin. Kendine ne kadar iyi bakarsan o kadar kolay atlatırsın. Kendim olmuş kadar sevindim valla :)
Evveettt..... Yarın senin için büyük günAllahım yardımcın olsun bebeğim,dualarımız seninle
Son hazırlıklarını yap,çantanı kontrol et,gece duşunu al,temziligini yap.Erkenden uyumaya çalış... Ameliyata ne kadar dinlenmiş,uykunu almış,rahat girersen o kadar rahat çıkarsın unutmaGece saat 12 den sonra yemek içmek yok unutma,tabi o saate kadar bırakma.10-11 de yemeyi içmeyi bırakırsan daha iyi ..
Bir an önce foruma girip bizi bilgilendirmeyide unutma
Cok gecmis olsun canim.lutfen yorma kendini.
Cnm bnm :)) tamam yormuycam kendimi soz tutucam :) iyice iyi oldugumda donucem size opuyorum cnm
Kizlar msjlarinizi okudum cok mutlu oldum cook iyiyim sukur rabbime :))) hepinize Ayri ayri cevap vermek isterdim ama kolum agrior teldende coook zor oluyor hepinize tsk ederim... sagolun...
Cnm bnm yazdiklarinin hepsi dogru yemegimi hdmsire hanima rica etdim sagolsun guzelce yetirdi aklim burda dogru ama dikkat ediorum kendime cicilerime bisiy olsa olurum ben :))))))
Birazdan hemsire gelicek yututucek beni narkozsan uuandigimda cook usuordum yorgan orttuler simdi terlemeye badladim iyice iyi oldugumda hepinize doncem :) acaip bir uykum geldi gozumu kPTsam dalarim hemen biraz kalkiyim yuruyum sonra uyurum kendibizecoook iyi bakin iyilesme surecim de de dualarinizi bekliorum opuorum canlarm byby
Aklım sende kendimi unuttum ya :):):) Allah sabrını versin biran önce sağlığına kavuş canım benim...
Canimm oldun sonunda demek:)) cok gecmis olsun sakin kollarini cok yorma dinlen bol bol
Oldum cnm bnm en sonunda coook sukur rabbime :) tamam cnm dikkat edicem uyardigin icin tsk ederim balim ♥bi yuruyusu yapiyimda sonra uyuycam goZler gidio ya :) cicislerde 375 :)))
Canım arkadaşım geçmişler olsun çok.Sen yazdıkça ben heyecanlandım.6 ay önceki hallerim geldi gözüme.Ben şimdi çok iyiyim.Düşünsene 6 ay sonra sende yaza bomba gibi gireceksin.Müthiş bi şey ya:))
Canm cok geçmiş olsun hayrli olsn Cok sevndm adına umarım iyisindir :) gule gule kullan insallahOldum cnm bnm en sonunda coook sukur rabbime :) tamam cnm dikkat edicem uyardigin icin tsk ederim balim ♥bi yuruyusu yapiyimda sonra uyuycam goZler gidio ya :) cicislerde 375 :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?