Gögüs Estetigi Ameliyatı

KadinlarKulubu

Portal Editör
İçerik Editörü
21 Ağustos 2011
5.186
596
198
merhaba arkadaslar cook uzun zamandir gogus ameliyati olmayi dusunuyordum önceleri cesaretim yoktu
ondan dolayi hiç yerimden oynamadim fakat içimde hep vardi estetik olmak içinde yasiyanlardanim bende taki gogus
ameliyatiyla alakali goglede arastirma yaparken tesaduf burayi buldum hemen arastirmaya basladim
arastirdikcada korkularim gecti insalllah birgun bu hayalim gerceklesir.

Son düzenleyen: Moderatör:
kayseri ,ankara yazmışsın bana göre ankarayı tavsiye ederim.ankara'dada tek isim bana göre dr.zühtü demir ben kendimde ona gögüsten 3 sene oldu yapılalı ve cok memnunum

canım ya bende inşallah martta olmayı düşünuyorum ama korkuyorum senınkı harıka duruyo bılmıyorum yaa off /:

canım ya bende inşallah martta olmayı düşünuyorum ama korkuyorum senınkı harıka duruyo bılmıyorum yaa off /:

canım korkma biraz sıkıntısı oluyor başta ama cok doğal yapıyor.ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.ve kaç arkadaşım oldu onlarda cok memnun kaldı.

canım korkma biraz sıkıntısı oluyor başta ama cok doğal yapıyor.ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.ve kaç arkadaşım oldu onlarda cok memnun kaldı.

sagol tatlım ama işte bütçemı zorlayacak bıraz sankı bılemıyorum yanı ındırımde yapmıyo :/

arkadaslar amelıyat gunum bellı oldu 28 ocak 2014 ahmet tuna eren kayseri 400cc kas altı yöntemi inşallah hayırlısıyla atlatıcam ...

ciddimisin canım ya .çok sevindim...

cnm dun elımden gelen herseyı yaptım ınanamıycaksın :))) görsennn şaşardınnn :))

maddı sorunu çözdüm çözer çözmez doktorla gorustum dun baya yogundum her duygu vardı doktorla konustum bana randevu gunu verdı ogun konusup herseyı halledıcem ınsallah parayıda ödüycem insallah 28 ocak benım hayatımın buyuk gunu olucak çook korkuyorum ben yaaa öyle böylee degill ( 15 tatılde bol bol dınlenıcem ınsallah bana dua ett noglurr kolay atlatmam için duaya çok ıhtıyacım var

hadi bakalım canım senin içinde hayırlısı olsun...400 cc demişsin senin istediğin boyutmu doktorunla birlikte verdiğin bi kararmı merak ettim :) senin ölçülerin nasıl?

sonundaa basladıgım ısı bıtırıcegım ınsallah çok cabaladım çook yoruldum bedenende ruhende tam vazgecıcektım kıı gerı toparladım kendımı tek sorun suandaa çok korkuyorr olmam onuda nasıl atlatıcam bılmıorum sankı gun gectıkce yaklastıkca ben dahada zorlanıcam gıbı ınsallah bu korkumu en yakın zamanda atlatırım ben ıgneden dahı korkarım canım tatlı degıldır aslındada daha once hıc amelıyat olmadım ömrumde tatdıgım ıgne oldu onun dısı bısıy yok bilmedigim için belkide bu kadar çok korkuyorum uyanınca nasıl olucam korkusu amelıyat korkusu offf offffffff

hadi bakalım canım senin içinde hayırlısı olsun...400 cc demişsin senin istediğin boyutmu doktorunla birlikte verdiğin bi kararmı merak ettim :) senin ölçülerin nasıl?

ben doktoruma iri dolgun ve sexsi :) olmasını ıstedıgımı belırttım doktorum bana 400ccyı çok rahat alıcagımı soyledı amelıyat esnasında 350 cc ile 400cc takıcak bı kac daha olucak hangısı daha ıyı vucudumda durursa o kalıcak 400ccye basta sıcak bakmıordum buyuklugunden dolayı aklımdakı benım 300cc en fazla daha sonra gıd gıdee arastırma yaptıkca fıkrım degıstı doktorumun dedıgıne ıcım sındı ınsallah 400cc olucak hayırlısıylaa :)) sadece korku var ıcımdee oda benım elımde degıl gecmıyorr korkumm içim içimi yiyorr şimdiden

sen ne yaprın aileni ikna edebildinmi...senin göğüs altı üstü ölçülerin kaç...dışarıdan anlaşılmazmı 400 cc. su anki göğüs ölçünle kıyaslayınca... sen kadar heyecenlandım.allah utandırmasın

canım benım sımdı sana ölcüleri nasıl verıcegımı ınankı bılemedım doktorum muayene ettıgınde mezure ile ölçdü rakamları soyledı ama benım aklımda kalmadı ölçüler bana dedıgı gögsümün yanları çook genısmıs bununda benım ıcın avantaj oldugunu soyledı istedigim gibi olucagını belırttı bana daha öncekı hastalarının resımlerını gosterdı bende nasıl bır gogus ıstedıgımı anlattım bana eger ıstersem 400cc nın uzerını bıle takabılıcegını soyledı ama ben 400den fazla dusunmuorum amelıyat gunu tabı doktor fıkrımımı degıstıttırmezse yuksek ıhtımal 400cc sılıkon mentor yuvarlak takılıcak bu hafta ıcı sılıkon sıparısınıde verıcez insallah ailem bildigin gibi haberleri yok sonradan haberlerı olucak cunku bu saklanabılıcek bırsey degıl benım goguslerım avcumun ıcını bıle doldurmuyor dusun yanı artık doktorumda bu amelıyata ıhtıyacımın oldugunu soyledı insallah atlatıcam darısı senın basına ınsallah

yani aılem ve cevrem anlıycak tabıkı :) ama dısardan bırının anlıyacagını zannetmıorum cunku ıyılestıkden sonra 6ila 1yıl sonra çok dogal ve naturel olduklarını okudum arzumunkıde 400cc onunda fotolarına baktım coook dogall yanı insallah benımkılerde zamanla dogallasıp guzellesıcekler bır atlatıyımda hayırlısıyla amelıyatı insallahh :)) sonra hersey benım ıcın süper olucak :) inanıyorum

ciddimisin canım ya .çok sevindim...

canım benımmmm yaaaa çoook tsk ederimmm sana arıyarak bana çoook guzel vede bi okadar büyük destek verdigin için :)) inankiiii korkularıma iyi geldin beni sakinlestirdigin için cesaret verdigin için sana kocamannnnn tsk ederim bitanem benim iyiki varsınnnn kocamannnnn öpüorum seniii canım beniiim harika birisinnn sanlısımmm evet kendımı sanslı hıssedıorum :)) senı tanıdım için iyiki varsın bitanem :))) moralim düzeldii dişimin agrısıda azıcık dindiii çoook tsk ederim sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…