- 21 Ağustos 2011
- 5.186
- 596
- 198
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
kayseri ,ankara yazmışsın bana göre ankarayı tavsiye ederim.ankara'dada tek isim bana göre dr.zühtü demir ben kendimde ona gögüsten 3 sene oldu yapılalı ve cok memnunum
canım ya bende inşallah martta olmayı düşünuyorum ama korkuyorum senınkı harıka duruyo bılmıyorum yaa off /:
canım korkma biraz sıkıntısı oluyor başta ama cok doğal yapıyor.ben hiçbir sıkıntı yaşamadım.ve kaç arkadaşım oldu onlarda cok memnun kaldı.
arkadaslar amelıyat gunum bellı oldu 28 ocak 2014 ahmet tuna eren kayseri 400cc kas altı yöntemi inşallah hayırlısıyla atlatıcam ...
ciddimisin canım ya .çok sevindim...
sagol tatlım ama işte bütçemı zorlayacak bıraz sankı bılemıyorum yanı ındırımde yapmıyo :/
hadi bakalım canım senin içinde hayırlısı olsun...400 cc demişsin senin istediğin boyutmu doktorunla birlikte verdiğin bi kararmı merak ettim :) senin ölçülerin nasıl?
hadi bakalım canım senin içinde hayırlısı olsun...400 cc demişsin senin istediğin boyutmu doktorunla birlikte verdiğin bi kararmı merak ettim :) senin ölçülerin nasıl?[/QUOTE
aslında benım degıl dı doktorum bana 350ccila400cc uyguluycagını soyledı bende sonradan kabul ettım 160boy52kilo.. cnm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun cnm sende amelıyat olucaksın ınsallah çook kolay atlatırsın sende bende ınsallahhh sonucları memnun ve mutlu eder bızı ınsallahhh
hadi bakalım canım senin içinde hayırlısı olsun...400 cc demişsin senin istediğin boyutmu doktorunla birlikte verdiğin bi kararmı merak ettim :) senin ölçülerin nasıl?[/QUOTE
aslında benım degıl dı doktorum bana 350ccila400cc uyguluycagını soyledı bende sonradan kabul ettım 160boy52kilo.. cnm bakalım hakkımızda hayırlısı olsun cnm sende amelıyat olucaksın ınsallah çook kolay atlatırsın sende bende ınsallahhh sonucları memnun ve mutlu eder bızı ınsallahhh
Allahın izni ile hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Allahın izni ile hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
güzel temennılerın ıcın gercekden tsk ederım bıtanem sana umarım temennı ettıgımız dıledıgımız gıbı hersey :) insallah amelıyat hazırlıgını yaptınmı hazırladınmı bısıyler kendın ıcın merak edıorum bende hazırlıycam da son hafta yapcam o işi sen naptınn
ben doktoruma iri dolgun ve sexsi :) olmasını ıstedıgımı belırttım doktorum bana 400ccyı çok rahat alıcagımı soyledı amelıyat esnasında 350 cc ile 400cc takıcak bı kac daha olucak hangısı daha ıyı vucudumda durursa o kalıcak 400ccye basta sıcak bakmıordum buyuklugunden dolayı aklımdakı benım 300cc en fazla daha sonra gıd gıdee arastırma yaptıkca fıkrım degıstı doktorumun dedıgıne ıcım sındı ınsallah 400cc olucak hayırlısıylaa :)) sadece korku var ıcımdee oda benım elımde degıl gecmıyorr korkumm içim içimi yiyorr şimdiden
sen ne yaprın aileni ikna edebildinmi...senin göğüs altı üstü ölçülerin kaç...dışarıdan anlaşılmazmı 400 cc. su anki göğüs ölçünle kıyaslayınca... sen kadar heyecenlandım.allah utandırmasın
sen ne yaprın aileni ikna edebildinmi...senin göğüs altı üstü ölçülerin kaç...dışarıdan anlaşılmazmı 400 cc. su anki göğüs ölçünle kıyaslayınca... sen kadar heyecenlandım.allah utandırmasın
güzel temennılerın ıcın gercekden tsk ederım bıtanem sana umarım temennı ettıgımız dıledıgımız gıbı hersey :) insallah amelıyat hazırlıgını yaptınmı hazırladınmı bısıyler kendın ıcın merak edıorum bende hazırlıycam da son hafta yapcam o işi sen naptınn
evet canm tam anlamıyla hazırım sadece eşyalarım çantaya konulacak o kadar :)
evet canm tam anlamıyla hazırım sadece eşyalarım çantaya konulacak o kadar :)
cnm sakıncası yoksa eger neler hazırladıklarını anlatırmısın bılgılendırme ıcın lutfen ....
ciddimisin canım ya .çok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?