Kızlaaar selam :) Hepinize geçmiş olsun diyorum ve yeni memişlere de hoşgeldiler diyorum :)) Ben de pazartesi günü ameliyat oldum, bugün 5. günüm yani. 3. günden itibaren öyle şiddetli bir sıkıntım olmadı hiç. Artık kendi kendime yatıp kalkabiliyorum. Yine de fazla kendimi zorlamıyorum ama zorlayınca dikiş yerleri sızlıyor. Bana da 325 cc HP Mentor takıldı, dual plan. Minimum 350 takılsın istedim, yaptırmışken yaptırdığıma değsin istedim. Ama meme uçlarım dışa dönük olduğu için ve normalde de göğsüm yukarıda olduğu için 300 320 arası koymayı uygun gördü doktorum. Eğer daha buyuk koyarsak meme uçların daha da dışa dönük olur dedi. Ben de kötü olmasından korktuğum için boyutunda daha fazla ısrar etmedim. Şuan medikal korsemsi bir sütyen var, ama şimdi bu ödemli hali bile küçük gelmeye başladı gözüme. İnşllah daha fazla küçülmezler diye dua ediyorum. Sizinkiler nasıl oldu? Boyutunda çok bir fark oldu mu ödemlerden sonra?? Ameliyat öncesi göğüs altı ölçüm 77, meme dokusuyla birlikte 82'ydi. Şimdi demin sütyenin üzerinden ölçtüm 89