- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
kızlar dun dikislerim alinmisdi doktora ne zaman yan yatabilirim die sormusdum doktorda yan yatabilirsiniz dedi bende dun gece yan yattim yan yatinca sanki agirlik yanlara cokto gerginlik oldu dikis yerleri acidi gibi oldu co degil 5.10dk durabildim geri duz yattim agirlik gecti aci azaldi bilemiorum yatsammi yatmasammi 3haftayi dolduruncami yan yatmaliyim yoksa..
Canım benım daha çok yeni ama bence biraz daha beklemelisin. Sırt üstü yatmak çok rahatsız etmiyorsa eğer. Bende yarın aldıracağım dikişlerimi.
kizlar silikonu hissediorum elledigimde elime gelior birde cikinti mevcut kafayi yiycemmmmmm napicam bennnn((((((
Doktoruna gidip muayene olacaksın.. Silikonun henüz cebe oturmadı,her zaman yazıyoruz en az 6 ay beklemeniz sabırlı olmanız gerek diye ama sizler bir anda bir mucize olup herşeyin normale dönmesini bekliyorsunuz..kizlar iyi degilim(( 2 gogsumun de sag taraf altlarindaa silikonu hissediorum ellediginde cook acik belli oluyor sag memede daha fazla aslinda ve bir cikinti mevcut napaagimi bilmiorum gercekden bilmiorum ((
kizlar iyi degilim(( 2 gogsumun de sag taraf altlarindaa silikonu hissediorum ellediginde cook acik belli oluyor sag memede daha fazla aslinda ve bir cikinti mevcut napaagimi bilmiorum gercekden bilmiorum ((
kizlar silikonu hissediorum elledigimde elime gelior birde cikinti mevcut kafayi yiycemmmmmm napicam bennnn((((((
seni arıyorum..aç lütfen
Doktoruna gidip muayene olacaksın.. Silikonun henüz cebe oturmadı,her zaman yazıyoruz en az 6 ay beklemeniz sabırlı olmanız gerek diye ama sizler bir anda bir mucize olup herşeyin normale dönmesini bekliyorsunuz..
Gögsünüzde bir kesi oldu,meme dokunuz kastan ayrıldı yada kas gögüs kafesinden ayrıldı.Protez için bir boşluk oluşturuldu..Oraya protez yerleştirildi.Vücut bu yabancı maddeyi ilk başta atmaya çalışır,protez tam olarak açılan cebe oturamaz.Zamanla olur bu işlem.Protezin etrafında bir doku oluşur,bu doku vücudun proteze verdiği tepkiye göre ilerler yada durur.. Hiç meme protez ameliyatı izledinizmi?? Ne kadar zor ,yani bir doktor için değil vücut için,bizim için zor bir ameliyat oldugunu..Başka bir ameliyat gibi sadece sorunlu yere yapılan bir müdahale olmadıgını,dışarıdan bir madde ile ameliyatın bittigini izledinizmi.. Her ameliyatta olduğu gibi birçok komplikasyonun olabilecegini bilerek girdiniz ameliyata,ameliyattan önce sayfalar dolusu imzaladığınız kağıtlarda neler yazdıgını okudunuzmu?? Hangimiz çok kolay geçirdik ameliyat sonrasını?? Yapmayın Allah aşkına...
Merhaba ben de Ankara da ameliyat düşünüyorum ama milyon tane doktor var sanki( zühtü demiri de görmüştüm iyi bi doktor olduğunu söylemişsin ya peki fiyat ne kadardı acaba ayıptır sorması :44: bi de ameliyatın hakkında biraz bilgi verebilir misin :26:
merhaba ben burnumu zühtü beye yaptırmıştım ondan sonrada gögüslerimi ona yaptırdım.ve allaha şükür bu zamana kadar bi sıkıntı yaşamadım.ameliyatım başarılı geçti.bana uygulanan yöntem dual pland denilen yöntemle yapıldı yarı damla modeli protez konuldu.ve mentor marka kullanıldı.ameliyattan sonra tabi 1 hafta kalkarken yatarken zorluk yaşadım.mesela bende agrı olmadı.sadece bi gerginlik ve ödemlerden dolayı şişlikten rahatsız oldum.zaten zamanla o ödemler indikce sertlik geçtikce o sıkıntında kalmıyor.300 cc takıldı bana benim gögüs dokum vardı.ondan bana 300 cc taktı.ama şimdi olsa 400 cc isterdim:))ilk ben burun için ankarada cok araştırma yapmıştım.cokta doktora gittim.ama en son zühtü beyi kbbcı bir doktorun tavsiyesi üzerine buldum. iyikide olmuş diyorum.fiyat konusunda size bişey demem yanlış olur suan fiyatla artmıştır.bu konuda bişey diyemiyorum.ama cok pahalı bir doktor değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?