- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
canım ben senin ameliyat gününü bugün sanıyordumallahın izni ile çok kolay atlatıcaksın inşallah
askolsun :)) sanaaa aaaa 28 ocak salı gunu saat 11 nasil unutursun karısdırırsın :)) insallah hayirlisiyla sabah girip cıkcam telden ınternet paketim olsa idi hemen paylasmayi dusunuordum :)) ama bu ameliyat yidiiiii süpürdü beni :))) hayirlisiyla insallah oldu da bitti derimdua et olurmu lütfennn ....
haklısın canım benim dualarımız seninle...bizi habersiz bırakma
birtanesin :)) yuzumde tbessum olusdu :)) sagol tatlim bnmbirakırmıyım AaaAa :))) Surecı elimden geldigince dogruca paylasıcam insallah :))) sen nasilsin kac gun oldu sen ameliyat olali valla sureci beraber yasadikda 10gundur fzla takıp edemıorum etdiklerimide unutuorum kafa benim hep ameliyatda yaa aklimda kalmio kac gun oldu nasilsin nasil gidiyor ciciler ne alemde dikis izleri nasil _? toparladınmı baya bakalim :)))
sağol canım benimçok şükür gayet iyiyim artık..yarın doktor kontrolüm var :) darısı senin başına
Evveettt..... Yarın senin için büyük günaskolsun :)) sanaaa aaaa 28 ocak salı gunu saat 11 nasil unutursun karısdırırsın :)) insallah hayirlisiyla sabah girip cıkcam telden ınternet paketim olsa idi hemen paylasmayi dusunuordum :)) ama bu ameliyat yidiiiii süpürdü beni :))) hayirlisiyla insallah oldu da bitti derimdua et olurmu lütfennn ....
Evveettt..... Yarın senin için büyük günAllahım yardımcın olsun bebeğim,dualarımız seninle
Son hazırlıklarını yap,çantanı kontrol et,gece duşunu al,temziligini yap.Erkenden uyumaya çalış... Ameliyata ne kadar dinlenmiş,uykunu almış,rahat girersen o kadar rahat çıkarsın unutmaGece saat 12 den sonra yemek içmek yok unutma,tabi o saate kadar bırakma.10-11 de yemeyi içmeyi bırakırsan daha iyi ..
Bir an önce foruma girip bizi bilgilendirmeyide unutma
sende başaracaksın canım az kaldı korkma dualarımız seninle güzel mutlu haberlerini bekliyoruz :)
insallah cnm benim bende öyle inaniorum bi an olsun kalbimi bozmak istemedim bozulucagi sirada sizlerin destegiyle geri topladim cok sukur...
korkmuorum desem yalan olur :)) korkuorum ama cicilerin hasreti onlarin hayali korkumu basdirior :))) çok sukur zaten once dualara guveniorum onlara siginiorum sonrada rabbime guveniorum insallah gonlumce olucak inaniorum ben :)) kendimi iyi hissettigimde yazabilicek gibi oldugumda ilk isim haber vermek olucak :))) cunku bende ameliyat olucak arkadaslarimin o gunlerinde sabirsizlikla bekliordum bi yazsa bi haber verse die :))) iyi oldugumda size donus yapicam :)) sende bak korkma korkunun sindirmeye calıs onun seni yenmesine izin verme sonucunun guzel olucagini biliosun ya hani deger ya herseye deger en önemlisi kendine guvenin gelicek ameliyatdan sonra bence bende bi özguven tavan yapar :))) hele birde iyice toparlandikdan sonra oOoOo degmesinler keyfime gelsin ciciler biciler :))) ne giysem yakisicak yaaa :))) insallah :))) bende sana dua edicem insallah :)))
insallah cnm benim bende öyle inaniorum bi an olsun kalbimi bozmak istemedim bozulucagi sirada sizlerin destegiyle geri topladim cok sukur...
korkmuorum desem yalan olur :)) korkuorum ama cicilerin hasreti onlarin hayali korkumu basdirior :))) çok sukur zaten once dualara guveniorum onlara siginiorum sonrada rabbime guveniorum insallah gonlumce olucak inaniorum ben :)) kendimi iyi hissettigimde yazabilicek gibi oldugumda ilk isim haber vermek olucak :))) cunku bende ameliyat olucak arkadaslarimin o gunlerinde sabirsizlikla bekliordum bi yazsa bi haber verse die :))) iyi oldugumda size donus yapicam :)) sende bak korkma korkunun sindirmeye calıs onun seni yenmesine izin verme sonucunun guzel olucagini biliosun ya hani deger ya herseye deger en önemlisi kendine guvenin gelicek ameliyatdan sonra bence bende bi özguven tavan yapar :))) hele birde iyice toparlandikdan sonra oOoOo degmesinler keyfime gelsin ciciler biciler :))) ne giysem yakisicak yaaa :))) insallah :))) bende sana dua edicem insallah :)))
askolsun :)) sanaaa aaaa 28 ocak salı gunu saat 11 nasil unutursun karısdırırsın :)) insallah hayirlisiyla sabah girip cıkcam telden ınternet paketim olsa idi hemen paylasmayi dusunuordum :)) ama bu ameliyat yidiiiii süpürdü beni :))) hayirlisiyla insallah oldu da bitti derimdua et olurmu lütfennn ....
canım uzun zamandır takip edemiyorum forumu, sonunda beklediğin günün gelmesine çok sevindim :) dua edicem senin için herşey çok güzel, rahat, saglıklı geçsin.. hayal ettiğin görüntüye kavuş :) refakatçin kim olucak? insallah hep yüzün güler, bu tatlı heycanın eksik olmaz.. güzel haberlerini bekliyorum :)
Allah yardımcın olsun inşallah yarın akşam bu saatlerde herşey bitmiş olucak.Tahmin edebiliyorum çok heyecanlısındır şimdi ama yaşadığın heyecanında ayrı bir güzelliği var.Pozitif düşün çekmediysen son bir fotolarını çek cicişlerinin.Çünkü eski hallerini bir süre geçince unutup gideceksin.Herşey gönlünce olsun canım.kızlar bitti gunlerr 10gun once ameliyat gunumu almisdim hayatimda en zor gecen gunlerden birisi de bu surec oldu 10gun gecti bitdi yarin sabah ameliyatda olucagim 11de insallah RABBİM yuzume bakar ve hayirlisiyla atlatirim insallah...
canım uzun zamandır takip edemiyorum forumu, sonunda beklediğin günün gelmesine çok sevindim :) dua edicem senin için herşey çok güzel, rahat, saglıklı geçsin.. hayal ettiğin görüntüye kavuş :) refakatçin kim olucak? insallah hep yüzün güler, bu tatlı heycanın eksik olmaz.. güzel haberlerini bekliyorum :)
Allah yardımcın olsun inşallah yarın akşam bu saatlerde herşey bitmiş olucak.Tahmin edebiliyorum çok heyecanlısındır şimdi ama yaşadığın heyecanında ayrı bir güzelliği var.Pozitif düşün çekmediysen son bir fotolarını çek cicişlerinin.Çünkü eski hallerini bir süre geçince unutup gideceksin.Herşey gönlünce olsun canım.
Canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz :)
ınsallah cnm allah yardimcim olucak hissediorum insallah tahmin ettigin gibi hersey hayirlisiyla yarini atlatirim insallah destekleriniz beni gercekden mutlu edior iyi oluorum cook tsk ederim sana...
canım senın ıcın dua edıcem.hiç korkma hersey cok guzel olacak..hadı git gelde baslık ac,foto yukle bizde yorum yapalım.
canım nasılsın..heyecanlısındır sen ...benimde 3 gün kaldı...valla ne zaman karar verdik ve günümüz geldi şaşkınım
Cnm bnm bende anliyamadim :))) gunler gecmio gecmio diyip durdum bitti gunlerde sabah ben yolcuyum :)))) nasil seviniorum insallah gonlumce olur sende bende hayirlisiyla atlaticaz insallah saskinmisin :))) gecer gecer ben gunleri sayarken her duyguyla bas ettim :))) hayirlisiyla insallah cicislere kavusucaz daha 3gunun var ameliyat gununden once yattigim yerde sana dua edicem insallah rabbim yuzumuze bakar da mutlu oluruz telefondan yaziorum ee alisik olmuyunca hemen kolum yoruldu :))) kendine cok iyi bak ve moralini yuksek tut olurmu :))) bak aklima ney geldi kim onden gidicek dediydin yaaa bana ogun icimden ben onden gidicem die gecmisdi ama dememisdim sana kismet demisdim icimden gecen oldu :))))) insallah yarini da atlatiyim hayirlisiyla opuorum seni cnm bnm ♥ guzel seslim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?