- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
sagol cnm bnm benim coook tsk ederim iyiydim :)) yuruyus yaparken cook basinc oluor agrior ama uzerinden geliorum cook sukur :))) yuruse kalkdigimda yada yattigimda cook agrior simdi agri kesici vurdu bugun icinde ikinci agri kesici coook yorgunum uykum var uyusam iyi olur bence tskler desteginiz icin opuorum
canım az önce doktorumun sekreterini aradım bana yapıllabilecek en iyi saati yarın söyleyecek...artık hayırlısı..seni öpüyorum
Canm cok geçmiş olsun hayrli olsn Cok sevndm adına umarım iyisindir :) gule gule kullan insallah
Kız ben sana erken yat,dinlen demedimmi bakiyim..Saat kaç olmuş hala buralarda takılmışsın
Canııımmm özLedim Seniii :))
Sabah Kahvaltim geldi obana bakior bende onaa :)))) biraz kendim dogrulup..yemegi dusundum ama citten hakliymissiniZ birinin destegi olmadan kalkamiyorum... yani ben dogrulurken guhsahda bana cook guzel destek oluyor birazdamda kahvaltimi yaptiracak :))) cook guzelbakdi bakior bana datliki birdeciti piti datli bir hemsir var onun destegiyle yuruyusumu karnimi oturup kalkmami lavoboya gitmdyi basardim tek olmak cooooook zormus ya ben icimden aslan kesiliordum kalkarim ederim her isimi kendim gorurum diede oyle degilmis gulsahi bekliorum hastasi var onunla ilgilendikden sonra gelicem tatlim dedi iyiyim ama azicik dogruluyum dedim ya agri sizi oldu oda normal opuorum sizi mujux byby ♥
buna sükür..bende senin yüzüne ameliyat öncesi...uykusuzluktan gidicem artık...gece ceç yattım...sabah erken kalktım...artık düşünmek istemiyorum..ama kafamın içi karmakarışık...bir an önce olsada bitse artık....
Cnm bnm bende bi kac saat uyudum uyumaya calis dinlen bende korkudan yatip dinlemedim anliorum seni ama iyiyim doktorum yeni geldi pansuman yapti sutyenimi giydirdi cikisimida birazdan yapicam artik eve geciyorum opuorum nm
nasıl görünüyorlar..güzelmi
Bandaj sokuldu doktorumda iyi guzel sisme olmamis dedi pansuman yapti acikken bakdim yeni fistikgibiler :)))) ♥ cooooooook sevdim :) cicilerimi darisi sana balim :))) insallah
inşallah...darısı başıma
Geçmiş olsuunn :) bak sayıl gün çabuk geçtioldu bitti bile.. Çabucak iyileşmen dileğiyle öpüyrm
Cnm bnm cook tsk ederim gormedim msjni gorse idim cvp verirdim sukur atlatdim uzerinden kalkamiycam die cook korkuordum ama sukur geliorum yuruyus yapiorum dik oturuorum yatiorum agrim sizim var ama allah sabrini verior insallah en kisa zamanda toparlanirim dun serumda agri kesici oldugundan daha iyiydim bugun agri kesici hap attim dayanilmiycak degil yani iyiyim cok sukur tsk ederim tekrar tatlim sagol... opuorum seni..canim cok gecmis olsun talim dün msj attm görmedin sanirim burdan da yazmak istedim :) cok dikkat et kendine <3 iyi olmana sevindim bak korktugun kadar varmiymis bosuna evham yaptin kendine :)
canim benim masallah diyelim ....bugun ve gece senin icin biraz zor gecebilir ama inan yarin hissedilir derecede rahatlayacaksin...seninle birlikte o anlari yasiyorum sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?