- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Canim bisey diyimi sana 8den itibaren agrim atdi suan kotuyum cidden yeni agri kesici icdim gogsumde basinc vardi ama artti nefes alip verirken gucluk cekiorum uzandigimda biraz iyi oluyordum suan oda yok belden yukarisi agriyor disimi sikip sabrediorum insallah sabaha gecer..
dahada artarsa acilde iğne yaptırırsın..özel mesajımı aldınmı
Insallah sabaha rahatlarim ...
canım hayırlı uğurlu olsun.. oldu da bitti maşallah.. :))
KiZlar gunaydin agrim sizim gercekden cook var korkmalimiyim normalmi bu nefes alip vermek bazen guc oluyor goguslerim cok gergin ve sert dun aksamdan bu yaniya hani sporcu sutyenini cikarsam rahatlar mi die dusundum ama iyi oluyum derken yannis yapmis olursam die korkdum kizlar((((
Canım sabret biraz daha. Bence ağrı kesici iğne vurul eğer sakıncası yoksa. Tabi gidip vurulma imkanın varsa.
Inank bilmiorum((((
KiZlar gunaydin agrim sizim gercekden cook var korkmalimiyim normalmi bu nefes alip vermek bazen guc oluyor goguslerim cok gergin ve sert dun aksamdan bu yaniya hani sporcu sutyenini cikarsam rahatlar mi die dusundum ama iyi oluyum derken yannis yapmis olursam die korkdum kizlar((((
canım doktorundan habersiz bişey yapma ...korkulacak bişey yok ilk gün narkozun etkisiyle pek bişey anlamadın..2.ve 3. gün biraz ağır geçer..sütyenini çıkarma ama eğer fazla sıktığını hissediyorsan arada kopçasını açıp biraz rahatlat ama kesinlikle sütyensiz dolaşma...göğüse baskı sırtta ağrı bugün daha fazla olabilir...ama inan bugünü atlatınca yarına pek bişeyin kalmıcaktır...inşallah..bende öyle olmuştu...4.günden sonra sanki sihirli bir değnek değdi ve bi anda değişti....sabret canım bunların hepsi geçecek
Ay canim ya neden oyle oldu korktum valla ya
kizlar gunaydin bsy sorucam size dudak dolgunlastirmasi ne kdr bileniniz varmi c.tesi istanbula ucuyorum uygun iyi yapan doktor bulursam yaptircam
Neyden korkuosub pisman oldum demedim ki ben :))) agrim sizim cok var evet ama dayaniorum aynada bakdigimda kocamanlar ve guzeller bu ameliyati olmasa idim hayatda boyle goguslere sahip olamazdim ben ( aci gecici ) guzellik kalici olucak insallah.. aci ceke ceke yaziorum size kizlar :)) delimiyim :)
Neyden korkuosub pisman oldum demedim ki ben :))) agrim sizim cok var evet ama dayaniorum aynada bakdigimda kocamanlar ve guzeller bu ameliyati olmasa idim hayatda boyle goguslere sahip olamazdim ben ( aci gecici ) guzellik kalici olucak insallah.. aci ceke ceke yaziorum size kizlar :)) delimiyim :)
helal olsun valla gayet güzel başa çıkıyosun bence :) evde sana yardım etcek biri olsa daha rahat ederdin.. oğluna kim bakıyor, nasıl hallediyorsun yeme içme işlerini? kocan ne tepki verdi? inşallah mutlu olmuştur o da :)
ay cnm hic sorma bgn ruyamda gördüm bi gzl olmustuki etkisinde baya bi kaldm uygun yapan doktoru bulursam hemen yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?