• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

Cnm bnm bende anliyamadim :))) gunler gecmio gecmio diyip durdum bitti gunlerde sabah ben yolcuyum :)))) nasil seviniorum insallah gonlumce olur sende bende hayirlisiyla atlaticaz insallah saskinmisin :))) gecer gecer ben gunleri sayarken her duyguyla bas ettim :))) hayirlisiyla insallah cicislere kavusucaz daha 3gunun var ameliyat gununden once yattigim yerde sana dua edicem insallah rabbim yuzumuze bakar da mutlu oluruz telefondan yaziorum ee alisik olmuyunca hemen kolum yoruldu :))) kendine cok iyi bak ve moralini yuksek tut olurmu :))) bak aklima ney geldi kim onden gidicek dediydin yaaa bana ogun icimden ben onden gidicem die gecmisdi ama dememisdim sana kismet demisdim icimden gecen oldu :))))) insallah yarini da atlatiyim hayirlisiyla opuorum seni cnm bnm ♥ guzel seslim ♥

senin heyecenın benide sardı...hiç uykum yok...seni seviyorum:)))

canım nasılsın..heyecanlısındır sen ...benimde 3 gün kaldı...valla ne zaman karar verdik ve günümüz geldi şaşkınım

Tatlimmm sen yine telefonu acikmi unuttun :)) :D öyle gibiii sanirim interneti kapatmayi unutdun hihihihiii :)) uyuyamiorum yaaa cook kotu ama uykumu alsam iyi olurdu enerjili ve dinamik olurdum insallah hemen uyurum tatli ruyalar sana tatlim :)))) kuzulari saymYi unutma tAtlim :)))♥

canım benim..seni bugün çok aradım ben...yarın tekrar ararım..ben çok tuhaf bir şekilde korkuyorum...bu gün ankaraya otobüs biletlerimizi bile aldık hadi hayırlısı
Tatlimmm keske ozel kutuma msj atsaydin haberim olsaydi gorusurduk yarin 9; 30da ariyabilirmisin bnde evden cikmis olurum..

senin heyecenın benide sardı...hiç uykum yok...seni seviyorum:)))

Bende seni sevuorum temiz kalpli dostum benim :)) baglanti kesilior telden ondanda guc giriorum :) heyecanim seni insallah olumlu etkiliordur benimde yoook ama uyumam sart nejburiii gelse su
Uyku yaaaa :) kacdi deliii :) bol bol dua ettt korkunun uzerine sen sanki korku ekliosun gibi o daha kotu bak kendini sakinlesdir bakbi kacgu once bn bir korkuorum kalbimin ritmi bile degisti gum gum atior hizlii birde korkdum yaa korkudan ben kalp krizi gecirsem noglucak dedim kendi kendimi sakinlestirdim ucunda olum yok yaa diyip duruom bi kacgundur :d insallah rabbim yuzumuze bakar korkmamaya calis nap ne et o duygudan biraz uzaklas onun sana faydasi yok bitanem hayalini dusun cicileri dusun mutlu olucagin seyleri dusun olurmu litfen :))))

Ameliyat kaçtaydıki? Arkadaşım hayırlısıyla sağasalim atlatırsın ve sorunsuz muhteşem memelere kavuşursun inş ;) ne güzel bi heyecan ama :))

şimdiden geçmiş olsun...:) Zaten ameliyat geçmiştir büyük ihtimalle...Güle güle mi kullan denir bilemedimkii .güle güle sağlıklı ve mutlu günlerde....;)

çok geçmiş olsun canım sabırsızlıkla yorumlarını bekliyoruz.inşallah kısa sürede toparlar sağlıklı ve mutlu olursun

Cnm bnm gecti cok sukur refakatcim yok kendim uzerinden gelirim insallah telden yaziorum oyuzden kisa oldu :))) biran once uyumaliyim sabah cook yogun bigun olucak insallah yarin eve geldigimde size haber veririm duan icinde Allah razi olsun senden cnm bnm opuorum seni ♥

Canım nasıl oldun ??? kaç cc takıldı? nasıl hissediyorsun..

Kız ben sana erken yat,dinlen demedimmi bakiyim..:57: Saat kaç olmuş hala buralarda takılmışsın :20: :9::9:

Canııımmmm.. bnm birtanem yeni telefonuacdim 12.de! Ameliyata girdim 15:30da gozumu actim daha yenide corba icdim sucook icdim iyiyim agrilarim var agrikesiciyle azaldi hemsireler bana iyibakior ...
(375cc) takildi yenigordumde kocamanlar bu haliibilecoook guzel hepinizecook tsk ederim ettiginiz dualar icinde Allah razi olsun... sizlerden yemegimi yemek icin dogruluyum dedimde yapamadim hastanenin wifisindengiriorum telden yaziorum kendinize coook iyi bakin hepinize cok tsk ederim hepinize ayri ayri cvp yazmak isterdim ama telden yazamiorumbirde kolumcoook yoruldu opuorum hepinizi♥

Back