• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gögüs Estetigi Ameliyatı

sagol cnm bnm benim coook tsk ederim iyiydim :)) yuruyus yaparken cook basinc oluor agrior ama uzerinden geliorum cook sukur :))) yuruse kalkdigimda yada yattigimda cook agrior simdi agri kesici vurdu bugun icinde ikinci agri kesici coook yorgunum uykum var uyusam iyi olur bence tskler desteginiz icin opuorum

canım az önce doktorumun sekreterini aradım bana yapıllabilecek en iyi saati yarın söyleyecek...artık hayırlısı..seni öpüyorum

canım az önce doktorumun sekreterini aradım bana yapıllabilecek en iyi saati yarın söyleyecek...artık hayırlısı..seni öpüyorum

Iyi yapmissin sevindim cnm insallah sende hayirlisiyla olup kurtulucaksin tatlim bak benim uzerimdeki her yuk kalkdi cook sukur ameliyatimi oldum iyiyim agrim sizim var ama öluorum diecek kadar dgil uzandigimda cookaz ama yurudugumde citten cook agrior dayanabildigim kadar dayaniorum sonra geri hemsirem gulsah cooktatli sagolsun bana coooook guzel bakior bana :)))

Azicik uyudum uyandim :))) olsun iyigeldi biraz ama suanda gogsum sıkı sıkı bandasli gerginler baya ama hissediorum kizlar dediginiZ gibi gogsumun uzerinde sanirsam 375lik bomba var :)))))

Sabah Kahvaltim geldi obana bakior bende onaa :)))) biraz kendim dogrulup..yemegi dusundum ama citten hakliymissiniZ birinin destegi olmadan kalkamiyorum... yani ben dogrulurken guhsahda bana cook guzel destek oluyor birazdamda kahvaltimi yaptiracak :))) cook guzelbakdi bakior bana datliki birde ;) citi piti datli bir hemsir var onun destegiyle yuruyusumu karnimi oturup kalkmami lavoboya gitmdyi basardim tek olmak cooooook zormus ya ben icimden aslan kesiliordum kalkarim ederim her isimi kendim gorurum diede oyle degilmis gulsahi bekliorum hastasi var onunla ilgilendikden sonra gelicem tatlim dedi iyiyim ama azicik dogruluyum dedim ya agri sizi oldu oda normal opuorum sizi mujux byby ♥

Sabah Kahvaltim geldi obana bakior bende onaa :)))) biraz kendim dogrulup..yemegi dusundum ama citten hakliymissiniZ birinin destegi olmadan kalkamiyorum... yani ben dogrulurken guhsahda bana cook guzel destek oluyor birazdamda kahvaltimi yaptiracak :))) cook guzelbakdi bakior bana datliki birde ;) citi piti datli bir hemsir var onun destegiyle yuruyusumu karnimi oturup kalkmami lavoboya gitmdyi basardim tek olmak cooooook zormus ya ben icimden aslan kesiliordum kalkarim ederim her isimi kendim gorurum diede oyle degilmis gulsahi bekliorum hastasi var onunla ilgilendikden sonra gelicem tatlim dedi iyiyim ama azicik dogruluyum dedim ya agri sizi oldu oda normal opuorum sizi mujux byby ♥

buna sükür..bende senin yüzüne ameliyat öncesi...uykusuzluktan gidicem artık...gece ceç yattım...sabah erken kalktım...artık düşünmek istemiyorum..ama kafamın içi karmakarışık...bir an önce olsada bitse artık....

buna sükür..bende senin yüzüne ameliyat öncesi...uykusuzluktan gidicem artık...gece ceç yattım...sabah erken kalktım...artık düşünmek istemiyorum..ama kafamın içi karmakarışık...bir an önce olsada bitse artık....

Cnm bnm bende bi kac saat uyudum uyumaya calis dinlen bende korkudan yatip dinlemedim anliorum seni ama iyiyim doktorum yeni geldi pansuman yapti sutyenimi giydirdi cikisimida birazdan yapicam artik eve geciyorum opuorum nm

gelmiş geçmiş olsun canım...çok şükür ameliyatı atlattın bundan sonrası sadece dikkatli olman lazım..size yazamam felan derken sen ohooo döktürmüşsün...okudukça ben ilk günlerime döndüm seninle birlikte aynı ağrıları hissettim..kendini soğuktan korumaya bak...yemene içmene dikkat et yalnızmışsın halsizlik baş dönmesi olabilir...dirençli olman için iyi beslenmelisin...375 cc istediğin büyüklüğe yakın ...süper olmuştur kesin..:9: memişlerini güle güle kullan..yaza hep birlikte bomba gibi giricez inşallah :1::1:

Evdeyim simdi frezyamin dedigi dogru ayaga kalkinca basim donuyor bi an dusucem die korkuyorum hemen geri yataga giriorum usumemeye calisiorum ama istahim hic yok arada oksuruk gelior onuda zor oksuruyorum iyilesicem toparlanicam insallah en zorunu atlatdim cuma yada cumarteside dikislerim alinicakk... kizlar bana dua edin olurmu gercekden.. cok ihtiyacim var..

Geçmiş olsuunn :) bak sayıl gün çabuk geçtioldu bitti bile.. Çabucak iyileşmen dileğiyle öpüyrm

Evet haklisin gecdiii yaa oyle boyle derken gecti cook sukur insallah hemende iyilesirsem super olucak en kotu yanida ogluma sarilamiorum dunden bu yaniya yaklasdiginda cook kofkuorum refleks gosteriorum dur elleme diye :(( cnm bnm oda korkuor dun gelmis anne bn sana dua eddimde sen ondan iyisin dior :)) yuzum guldu nasil mutlu oldum hayirlisiyla iyilesiyimde biran once... sonra acisini... cikartiriz :d insallah

canim cok gecmis olsun talim dün msj attm görmedin sanirim burdan da yazmak istedim :) cok dikkat et kendine <3 iyi olmana sevindim bak korktugun kadar varmiymis bosuna evham yaptin kendine :)

canim cok gecmis olsun talim dün msj attm görmedin sanirim burdan da yazmak istedim :) cok dikkat et kendine <3 iyi olmana sevindim bak korktugun kadar varmiymis bosuna evham yaptin kendine :)
Cnm bnm cook tsk ederim gormedim msjni gorse idim cvp verirdim sukur atlatdim uzerinden kalkamiycam die cook korkuordum ama sukur geliorum yuruyus yapiorum dik oturuorum yatiorum agrim sizim var ama allah sabrini verior insallah en kisa zamanda toparlanirim dun serumda agri kesici oldugundan daha iyiydim bugun agri kesici hap attim dayanilmiycak degil yani iyiyim cok sukur tsk ederim tekrar tatlim sagol... opuorum seni..

canim benim masallah diyelim ....bugun ve gece senin icin biraz zor gecebilir ama inan yarin hissedilir derecede rahatlayacaksin...seninle birlikte o anlari yasiyorum sanki :)

canim benim masallah diyelim ....bugun ve gece senin icin biraz zor gecebilir ama inan yarin hissedilir derecede rahatlayacaksin...seninle birlikte o anlari yasiyorum sanki :)

Canim bisey diyimi sana 8den itibaren agrim atdi suan kotuyum cidden yeni agri kesici icdim gogsumde basinc vardi ama artti nefes alip verirken gucluk cekiorum uzandigimda biraz iyi oluyordum suan oda yok belden yukarisi agriyor disimi sikip sabrediorum insallah sabaha gecer..

Back