- 23 Haziran 2015
- 4
- 0
- 35
İnanırsan olur bence az önce de belirttim başka bir şeyle meşgul olmadan içimden sürekli büyüyeceklerine inandığıma dair sözler tekrar ettim 3 günde farketti bende belki yaşla da alakalıdır siz kaç yaşındasınızAma ben cok uzun zamadir duzenli olarak dinliyorum ama hic bi ise yaramadi, benim goguslerim de cok kucuk cok uzuluyorum ya.. :'(
[QUOTEtelkin ses kaydını nerden bulup indirebilirim bide tibep hareketleri lütfen yardimci olurmusun demişsin Deliyim84 canım ben burdan indirdim ilk sayfadan başla inmedikçe ileri sayfalarda düzeltilip tekrar tekrar konulmuş birinden olmazsa diğerinden olur ayeıca google ye tibetin 5 hareketi yazarsan hareketler de resimli olarak internette var ulaşabilirsin
merhaba isterseniz telkin dosyasını mail olarak atabilirim sizeKızlar merhaba.bi kaç sene önce dinlemiştim. 3 hafta dinlememe rağmen işe yaramıştı. Şimdi melodiyi indireyim dedim linke bastım, uyarı verdi cep telefonunuza virüs bulaştı hemen pili güncelleyin yoksa pil çöker diye. Başka bi link yanıp sönüyordu burdan güncelleyin diye.google play store uygulaması çıktı indirmem için. Geri çıktım hemen. Bunla ilgili bişey bilen varmı?
4.günümdeyim, geceleri dinlediğim halde ilerleme kaydettim. normalde şiş olduğunda bile sönük duruyorlardı artık hep dolgunlar... ölçmedim benimkini ama destekliyi bile dolduramıyordum,şimdi tam oturuyor desteklide... süper...
- aklıma geldikçe şerbetçiotu ve rezene çayı içiyorum. ikisini karıştırarak... bakalım sonuç ne olacak?
gönderdim canım...Canım rica etsem bana atar mısın? Bide nasıl dinliyosn günde 6 8 saat nasl dinleniyor yardimci oursan çok mutlu olurum benimkilerde çok küçük bende serbetci otunu krem yaptim üzüm çekirdeği yağı çilek yağı mersin yağı kullanıyorum yaptığın bi masaj şekli veya hareketler varsa ne olur yardmmmg-mail adresim pkorkmaz65@gmail.com ricam olur canm
gönderdim canım...
cnm rıca etsem banada atarmısınhemen atıyorum canım. ben yağ karışımı vs. hiç bir şey kullanmıyorum aklıma geldikçe masaj, soğuk su tuttum bugün duştayken dairesel hareketlerle masaj yaptım avuçiçi ile. bir de aklıma geldikçe şerbetçiotu, rezene karışımı çay... telkini uyurken açıyorum ama kulaklık bir süre sonra düşüyor doğal olarak deli gibi yattığım içinlütfen ümidinizi kesmeyin. olacağına inanarak yol alıyorum ben. ki psikoloji de önemli, beyninizi şartlandırmanız önemli... aşağı yukarı 3 saat dinliyorumdur yani...
evet canım telefondan tekrar ayarında dinliyorum. :))Cok teşekkür ederim canım bide arka arkaya mi dinliyosn aralıksız 2 saat boyunca?
gelen kutusuna bak canım link attım :)cnm rıca etsem banada atarmısın
attım canım :)
Kızlar ben ilk günler çok
ilerleme kaydetmiştim şuan üçüncü kuru dinliyorum ama ilk kurda aldığım büyümeyi ikincide alamadım ilkinde 8 cm fark etti ikincide 1 inşallah üçüncüde baya büyürler.İkincide tibet hareketlerini yapmadım sanırım o çok etkili şimdi regl olduğum için yapamıyorum ama bitince tekrar yapıcam dinlerken mutlaka tibet hareketlerini yapın bence.
Banada ata bilirmisin canim, burcudere_1701@hotmail.com :)attım canım :)
Kizlar biriniz ses dosyasini bana da mail atar misiniz ? Ilk kez basliyorum ilk ses dosyasini dinleyecegim galiba bir de ufak capli gece mi gunduz mi dinleyeyim kac saat dinleyeyim yazarsaniz cok cok sevinirim :))