- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.615
- 32
Kızlaarr benimde telkinde bugün 6. günüm son 2 günümde eksik dinlememe rağmen gelişmeler var 2cm lik bi büyüme var ve dedikleri gibi yağlanma var bendedee inanalım olacak bu işş
Bende senin adına çok sevindim canım gelişmeleri yazarız yine :))Ayy tebrikler canım sevindim bende de büyüme var ölçüm yapmıyorum ama bakınca fark ediyorum olacak olacaakkkk
Merhaba telkin dosyasını banada atarmısın seyda_0765@hotmail.com4.günümdeyim, geceleri dinlediğim halde ilerleme kaydettim. normalde şiş olduğunda bile sönük duruyorlardı artık hep dolgunlar... ölçmedim benimkini ama destekliyi bile dolduramıyordum,şimdi tam oturuyor desteklide... süper...
- aklıma geldikçe şerbetçiotu ve rezene çayı içiyorum. ikisini karıştırarak... bakalım sonuç ne olacak?
banada atarmısın canım çok umutlandım seyda_0765@Hotmail.comBen atayım canım taş attım da kolum mu yoruldu :) ver maili
Ya zahmet olmazsa banada atabilir misin?? Kim.aysegul@gmail.comBen atayım canım taş attım da kolum mu yoruldu :) ver maili
bana da atabilir misiniz?? tugcetunay17@hotmail.comYa zahmet olmazsa banada atabilir misin?? Kim.aysegul@gmail.com
Rica etsem bana da atabilir misiniz? bahar_kymz@hotmail.comBen atayım canım taş attım da kolum mu yoruldu :) ver maili
Banada ata bilirmisin canim, burcudere_1701@hotmail.com :)