Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kizlar meraba Ben yillar once gormustum bu telkini fakat inanmamistim. Simdi yine aklima geldi. Indirdim telefona. 2 saattir dinliyorum. Inanin goguslerimde bisey hissediyordum. Psikolojikmi acaba bilmiyorum. Fakat göğüslerimde ve koltukaltimda agirlik var sanki. Ise yarar umarim.

Arkadaslar ben dosyayi 2 ay once yuklemistim ozaman oluyordu kolay dinliyebilyim diye youtube'a koymustum, link'e tiklarsaniz acilir.

Gunde 6/7 saat dinliyordum, genelde gece acip sabaha kadar caliyordu. Bir fark gormedim maalesef, hicbir gelimse olmadi. Ama dinliyenlerin cogu olumlu sonuc almis bende neden ise yaramadj anlamadim

Gunde 6/7 saat dinliyordum, genelde gece acip sabaha kadar caliyordu. Bir fark gormedim maalesef, hicbir gelimse olmadi. Ama dinliyenlerin cogu olumlu sonuc almis bende neden ise yaramadj anlamadim
Bende olumlu sonuc almistim biraktim ama tek onu yapmiyordum serbetci otu kremiyle beraber yapiyordum simdi sadece kremi yapiyorum :)

meraba kızlar iki yıl önce sıkı takip ediyordum bu başlıkları şimdi yine bakayım dedim. Serbetci otu kremi yeni mi çıktı durmamıştım önceden :) o da uyguladığın sürece etki edenlerden mi ??? o yağlar falan sadece yaptığında işe yarıyor öyle istemiyorum ben .

Bu telkini de çok önceden 21 gün boyunca dinledim bi iki hafta dinlenip tekrar 21 yapıcaktım yapmamıştm. Ama günde 5 -6 saat dinlemek acayip kafa yapıyo çok başım agrımaya başlamıştı.bi de uyurken daha işe yarar diye uyurkende dinliyordum. beyne zarar valla

konu cok eski ama ses dosyasını indiremiyorum yardımcı olurmusunuz benimkilerde cok kücük

Ama ben cok uzun zamadir duzenli olarak dinliyorum ama hic bi ise yaramadi, benim goguslerim de cok kucuk cok uzuluyorum ya.. :'(

ayyy bu müzik benim çok hoşuma gitti yaw.Ama benimkiler büyümesin bide.. zaten yeterliler

Canım kullandığın doğum kontrol hapının adı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…