Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuşma seslerini duymamız normal mi :)
Arkadaşım ben su sesinden başka bişey duymuyorum.metindeki konuşmaları duymamam normalmi?
arkadaslar bende indirmek istedim dosyayi ama ne link var ne dosya.. yani bende görünmüyor. yardimci olursaniz cok sevinirim
arkadaslar bu linki indirmek icin herhangibir ucret oduyor muyuz?.ben her iki linke de tikladim ve odeme yapmami istedi de emin olmak istedim..YUrdim ederseniz sevinirim..Birde bundan fayda goren var mi?
kızlar ben parafitin göğüs büyütme telkinini dinliyorum kesinlikle işe yarıyor bunun da işe yarayacağına eminim. bu müziğe gömülü sesler sizin bilinç altınızı etkileyecek ve vücudunuza ne yapması gerektiğini söylecek böylece vücudunuz kilo vermesi gerektiğini sizin hiç birşey yapmanıza gerek kalmadan anlamış olacak ve bunun için gereken herşeyi kendisi yapacak sadece yapmanız gereken 21 gün boyunca en az 6 saat bu müziği dinlemek 21 gün sonra bilinçaltınız buna şartlanmış olacak ve etkisi hızlanacak. biz göğüs büyütme telkininden çok iyi sonuçlar aldık ve devam ediyoruz sonuçlarını daha iyi görmek için 2. 21 güne başlayan arkadaşlar var. size de dinlemenizi öneririm sonuçta hiç birşey kaybetmezsiniz. ister gündüz ister gece uyurken istediğiniz kadar dinleyin 6 saatin altına düşmeyin 10 saati de aşmayın başka yapmanız gereken hiç birşey yok. kilo verme maratonunuzda başalarılar
bir hafta düzenli dinledim ama arada boşluklar oldu dinlemiyorum da kaç gündür
tekrar 21 gün mü saymam lazım bu durumda bilemedim ki?
Akarsu Sesi İndir
Alternatif Link
Göğüs büyütme telkınını hazırladıktan sonra bazı arkadaslarımdan gelen yogun ıstek uzerıne bu telkını de hazırladım sızlere.. Ses dosyası bılıncaltınıza gızlı mesajlar gonderen subliminal bir çalışmadır.. Ortalama haftada en az 40 saat dınlenmesı gereken bu subliminalın dınleme suresını gostermıs oldugunuz gelısmeye gore sız belırleyebılırsınız.. yalnız sınırdan asagı dusmemenız ve de 21 gun boyunca aksatmadan her gun dınlemenız gerekmekte.. Sabah, aksam, iş yaparken, Tv izlerken, yatarken ne zaman ıstersenız dınleyebılırsınız.. Bu çalışma tamamen bana aittir. Alıntı yapılmamamıstır..Iste hazırlamıs oldugum telkın içeriği..
Telkin Metni
*Bir şeyler oluyor..
*Bedenimde yeni bir olusum surecı baslıyor..
*Bedenimdeki fazla yağlardan kurtulmam benim için artık çok kolay.
*Yürüdüğüm zaman metabolızmam hızlanıyor ve boylelıkle bedenımdekı fazla yağları kolaylıkla yakabiliyorum.
*Doğal bir şekilde, hızla kilo verıyorum ta ki ideal kiloma ulaşana dek.
*Bedenim oldukca fit ve de bedenimi tasımaktan buyuk bır keyıf alıyorum..
*Her bir sanıye ıstedıgım kıloya daha da cok yaklasıyorum..
*İdeal kilomda olmamı saglayacak gıdaları tuketmeyı sevıyorum..
*Su an ideal kılomdayım..
*İdeal kılomda olmak bana buyuk bır keyıf verıyor..
*Boy ve kılo orantım bırbırlerıyle tutarlı.
*Bedenimdekı fazla yaglardan kurtulmak ıcın kararlıyım.
*Bu fazlalıklardan kurtulmak benım ıcin cok kolay.
*İçimdeki enerji ve kendıme olan ozguvenım hat safhada.
*Artık daha guclu, daha fit, daha saglıklı ve daha ideal bir kiloda olan biriyim
*İnsanlar bendekı bu degısımın farkındalar ve cevremdekı herkes tarafından takdir edilmek cok hos.
*Saglıklı ve ince olmaktan buyuk bır keyıf alıyorum.
*Artık bedenen ve de ruhen cok mutluyum..
*Sükürler olsun.. Tesekkur ederim..
prepared by Parfait