Yıllardır bu siteyi takip ediyorum ancakbugün aranıza yeni katıldım bu konu sayesinde :) ben daha önce küç yedim balla karıstırıp her gece bi tatlı kaşığı. O da çok işe yaradı. Bi ara da şerbetçi otlu kremi yaptım ama iki hafta sürdürebildim ona rağmen çok büyümüşlerdi. Bırakınca küçülmüşlerdi ancak eskisi kadar küçük görünmüyorlardı. Bugün de telkine başlıyorum. Sizden aldığım gazla tam gaz devam edecegim. Bilinçaltının gücünü yadsıyamayız. Yaşasın Freud :)
kızlar ben bugün başladım telkine UMARIM İŞE YARAR ARTIK GÖĞÜSÜ BÜYÜK KADINLARA İÇ GEÇİRMEKTEN YORULDUM çok şükür sağlıklıyım fakat buda insanda müthiş özgüven eksikliği oluşturuyor..silikonlarada güven olmuyor maaliyetide cabası..SON UMUDUM TELKİN...
kızlar ben bugün başladım telkine UMARIM İŞE YARAR ARTIK GÖĞÜSÜ BÜYÜK KADINLARA İÇ GEÇİRMEKTEN YORULDUM çok şükür sağlıklıyım fakat buda insanda müthiş özgüven eksikliği oluşturuyor..silikonlarada güven olmuyor maaliyetide cabası..SON UMUDUM TELKİN...
Ya kızlar siz kaç tane 21 yapıyosunuz ? 1 tane yapmak yeterli değil mi yoksa:O
KIZLAR BEN ESKİ SAYAFALARDA ŞU LİNKİ GÖRDÜM ORDAN BULDUM BUYRUN http://www.mediafire.com/download/o9szqmqplw3giot/breast.mp3
cok sıkıcı geldi ama denicem.bu linkteki doğru dimi.büyüsün memislerrr :)) bide adetli olmam bsy değiştirirmi kızlarTeşekkürler tatlım
bende indirdim ama açılmıyor dosyaÇok teşekkürler siteyi uzun zamandan beri takip ediyorum yeni üye olabildim, şimdi telkini indirdim değişiklik olursa mutlaka belirteceğim