Akarsu Sesi İndir
Alternatif Link Göğüs büyütme telkınını hazırladıktan sonra bazı arkadaslarımdan gelen yogun ıstek uzerıne bu telkını de hazırladım sızlere.. Ses dosyası bılıncaltınıza gızlı mesajlar gonderen subliminal bir çalışmadır.. Ortalama haftada en az 40 saat dınlenmesı gereken bu subliminalın dınleme suresını gostermıs oldugunuz gelısmeye gore sız belırleyebılırsınız.. yalnız sınırdan asagı dusmemenız ve de 21 gun boyunca aksatmadan her gun dınlemenız gerekmekte.. Sabah, aksam, iş yaparken, Tv izlerken, yatarken ne zaman ıstersenız dınleyebılırsınız.. Bu çalışma tamamen bana aittir. Alıntı yapılmamamıstır..Iste hazırlamıs oldugum telkın içeriği..
Telkin Metni *Bir şeyler oluyor..
*Bedenimde yeni bir olusum surecı baslıyor..
*Bedenimdeki fazla yağlardan kurtulmam benim için artık çok kolay.
*Yürüdüğüm zaman metabolızmam hızlanıyor ve boylelıkle bedenımdekı fazla yağları kolaylıkla yakabiliyorum. *Doğal bir şekilde, hızla kilo verıyorum ta ki ideal kiloma ulaşana dek.
*Bedenim oldukca fit ve de bedenimi tasımaktan buyuk bır keyıf alıyorum..
*Her bir sanıye ıstedıgım kıloya daha da cok yaklasıyorum..
*İdeal kilomda olmamı saglayacak gıdaları tuketmeyı sevıyorum..
*Su an ideal kılomdayım..
*İdeal kılomda olmak bana buyuk bır keyıf verıyor..
*Boy ve kılo orantım bırbırlerıyle tutarlı.
*Bedenimdekı fazla yaglardan kurtulmak ıcın kararlıyım.
*Bu fazlalıklardan kurtulmak benım ıcin cok kolay.
*İçimdeki enerji ve kendıme olan ozguvenım hat safhada.
*Artık daha guclu, daha fit, daha saglıklı ve daha ideal bir kiloda olan biriyim
*İnsanlar bendekı bu degısımın farkındalar ve cevremdekı herkes tarafından takdir edilmek cok hos.
*Saglıklı ve ince olmaktan buyuk bır keyıf alıyorum.
*Artık bedenen ve de ruhen cok mutluyum..
*Sükürler olsun.. Tesekkur ederim..
prepared by Parfait