Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da telkin dosyası atabilir misiniz :) atabilecek olan varsa mailimi vereyim
Bana da telkin dosyası atabilir misiniz :) atabilecek olan varsa mailimi vereyim
Çok sağol canım benimBen atayım canım onu da ben yaparım çok sevdim seni
Slm kızlar ben çok uzun süredir takipte olup yeni üye oldum . rica etsem bu telkin dosyasini bnada atabilcek olan var mi acaba hic bisekilde hic biyerde bulamadim baska secenek mail versm atarmisiniz ?
Canim banada telkin ses kaydini yollsrmisinevet canım telefondan tekrar ayarında dinliyorum. :))
gelen kutusuna bak canım link attım :)
Ama acamadim bu dosyayi nrden acilmasi gerekiyor kizlarCanim benim cok sagolll
Meraba arkadaşlar bnde çok uzun zamandır takipteyim sonunda üye oldum :)) bnada atarsanız çook seviniriim mervkal88@hotmail.comBen atayım canım taş attım da kolum mu yoruldu :) ver maili
4.günümdeyim, geceleri dinlediğim halde ilerleme kaydettim. normalde şiş olduğunda bile sönük duruyorlardı artık hep dolgunlar... ölçmedim benimkini ama destekliyi bile dolduramıyordum,şimdi tam oturuyor desteklide... süper...
- aklıma geldikçe şerbetçiotu ve rezene çayı içiyorum. ikisini karıştırarak... bakalım sonuç ne olacak?
Merhaba dosyayı bulamadım acaba banada atar mısın? oozzyy.1905@hotmail.com4.günümdeyim, geceleri dinlediğim halde ilerleme kaydettim. normalde şiş olduğunda bile sönük duruyorlardı artık hep dolgunlar... ölçmedim benimkini ama destekliyi bile dolduramıyordum,şimdi tam oturuyor desteklide... süper...
- aklıma geldikçe şerbetçiotu ve rezene çayı içiyorum. ikisini karıştırarak... bakalım sonuç ne olacak?
Kızlar ben ilk günler çok ilerleme kaydetmiştim şuan üçüncü kuru dinliyorum ama ilk kurda aldığım büyümeyi ikincide alamadım ilkinde 8 cm fark etti ikincide 1 inşallah üçüncüde baya büyürler.İkincide tibet hareketlerini yapmadım sanırım o çok etkili şimdi regl olduğum için yapamıyorum ama bitince tekrar yapıcam dinlerken mutlaka tibet hareketlerini yapın bence.