- 25 Ağustos 2011
- 298
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçinde spor kelimesinin geçmesi şart mıydı? Her zaman yapamıyorum ki, şüphe kalıyor içimde:18: içeriğinden sporu çıkarman mümkün olur mu canımmmspor yap çünkü telkinde geçiyor vücudun yaptığı hareketler bilinç altını olumlu destekler en azından kendini kandıracak kadar basit sporlar yapsanda olur
ayy ben bu dalgalı olanı dinlersem gece uyurken, bi kaza maza çıkar valla
haha cnm bende ındırdıgım an onu dusunmustum sonra kısık seslıyı ındırdım onu dınledım ( daha dogrusu dınleyemedım )
dün uyumadan önce 1 saat kadar dinledim. şu anda da dinliyorum 1 saat kadar oldu :) devamı olucak inşallahhh :)
bugün 3. gün ve bi dolgunluk ihssediyorum gerçekten. ben bunu hep dinelyeyim ya :) uyurken de kulaklık takıyorum sabaha kadar dinliyoırum :) walkmann telefonum modeli baya eski olsa da hala bataryası maaşallah yeni modellere bin basıyor :)ınsllah gorursun faydasını
bugün 3. gün ve bi dolgunluk ihssediyorum gerçekten. ben bunu hep dinelyeyim ya :) uyurken de kulaklık takıyorum sabaha kadar dinliyoırum :) walkmann telefonum modeli baya eski olsa da hala bataryası maaşallah yeni modellere bin basıyor :)
masallah benim telin sarji 1saat dayandgi icin bslayamdim.mp3 alsm iyi olucakta
gelismelerdn haberdar edersen seviniriz
4. gün de bitti. aynı dolgunluk hla var gydiğin 80 beden nbb iç çamaşırımda dolgun duruyorlar bölye. uyuyaağımda dnliyorum hep. gndüz uyumuştum o zaman da dinledim :) gece de dinlerim serenat çok güzel oluyor :) önceden de dinlerdim beste oalrak çok beğenirim :)
İçinde spor kelimesinin geçmesi şart mıydı? Her zaman yapamıyorum ki, şüphe kalıyor içimde:18: içeriğinden sporu çıkarman mümkün olur mu canımmm
merhaba kızlar..telkin dosyasını bir türlü indiremiyorum bana yardımcı olurmusunuz?..
devam ediyooorr . peki bu 21 günün sonunda hep böyle mi kalıcak düzenli yaparsak? :)cnm coook guzelmıs sevındım senın adına ınsallah devam eder
devam ediyooorr . peki bu 21 günün sonunda hep böyle mi kalıcak düzenli yaparsak? :)
cnm dıger baslıktanda baktıysan daha etkılı olması ıcın 1 hafta arayla 3 tane 21 gun dınlemen lazım ama normal telkınlerde bı kere 21 gun dınlemen de yeterlıymıs
dıger baslıktakı arkadaslar garantı olsun dıye 3 kere 21 gun dınledıler
pekiii . ay ben her gün dinlerim 3 yıl olsun 3 yıl da dinlerim. resmen 85b oldu yaa :) 80b giyiryoum da ben. ay çok güzel olduu
uyurken sesi kısılmış olanı dinliyorum. gerçek adı serenade o parçanın.diğeri de piyano olan 1 veya 2. adresteki sanırım. gündüz onu dinliyorum 1 saat kadar. gerisinin kulaklıkkla sesi kuısılmış olanı dinliyorum uyurken.ben uyurken anlamıyol olabilirim ama beynim anlıyormuş anlaşılan :) :)hangi telkini dinliyorsunuz acaba?