Kızlar ben ilk günler çok ilerleme kaydetmiştim şuan üçüncü kuru dinliyorum ama ilk kurda aldığım büyümeyi ikincide alamadım ilkinde 8 cm fark etti ikincide 1 inşallah üçüncüde baya büyürler.İkincide tibet hareketlerini yapmadım sanırım o çok etkili şimdi regl olduğum için yapamıyorum ama bitince tekrar yapıcam dinlerken mutlaka tibet hareketlerini yapın bence.
sevgili arkadaşlar,
bir süredir giriş yapmamıştım siteye, tesadüf oldu. yazdıklarınızı görünce birkaç şey yazmak istedim. telkinin faydasını ya da zararını bir tarafa bırakacak olursak, sonuçların birbirinden farklı oluşunun bir nedeni de astrolojik olarak uygulama zamanıdır. yineliyorum, sebeplerden biri ..
örneğin kivircikkiziniz adlı arkadaşımızdan alıntı yaptığım bu mesajda belirgin bir şekilde görülüyor bahsettiğim durum. önceki mesajlarından anladığım kadarıyla -ki özellikle görmek istedim için aradım- 22 haziran günü başlamış telkini dinlemeye. aynı dönemde ben kendi blogumdaki ve sosyal medyadaki takipçi arkadaşlarıma uyarı yapmıştım
göğüs büyütme ya da bakım için çok elverişli bir döneme girdiğimize dair. arkadaşımızın ilk başladığında aldığı sonucu alamayışının ya da daha olumlu bir ifade ile başlangıçta çok iyi bir sonuç almasının nedeni çok büyük ihtimalle budur.
tibet egzersizlerini uygulamakla da çok doğru bir şey yapmış kendisi; göğüs büyütme, kilo alıp-verme, sıkılaşma,boy uzatma, hormonların düzenlenmesi konusunda çok iyiidir bu egzersizler.
demem o ki dönem dönem büyüme durduğunda canınızı sıkmayın, bu çok normal.
ayrıca telkini bana gönderebilirseniz belki biz de uygun dönemlerde birkaç gönüllü arkadaşla neler yapılabilire bakabiliriz.
gönderebilecek olan bir arkadaşımız özelden iletişime geçebilir.
telkin dışında da her ne uyguluyorsanız olumlu sonuç alamadığınızda YILMAYIN! bu sadece basit bir DURAKLAMA dönemi olabilir.
sevgiler <3