Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım benim de döküldü o ara ben de bilemedim mevsimseldir dedim başka arkadaşlarım da dökülüyor demişti üstünde durmadım ben de ama nez gibi benim de düzeldi o kadar dökülmüyor artık

cnm bende oyle cok asırı bı dokulme olmadı ama oncedende vardı dokulme ondan cok anlayamadım telkının etkısı varmı yokmu dıye normal dokulme var yanı reglının sonuklugu gectı toplandılar cıvıma da gectı dınlemedıgım halde agrılarım da oluyo buyume devam edıyo tam gaz

canım benim de döküldü o ara ben de bilemedim mevsimseldir dedim başka arkadaşlarım da dökülüyor demişti üstünde durmadım ben de ama nez gibi benim de düzeldi o kadar dökülmüyor artık
aslında telkinden olması işime gelirdi pek umudum yoktu gerçi ama bunları duyunca acaba dedim tekrar. umarım benim de geçicidir. ama niye bu kadar uzun sürdü ki ya abartmıyorum saçımın 3 te birine yakın bi kısmı dökülmüş ya örünce kalınlığından anladım. ve daha da dökülmeye devam eder diye çok korkuyorum. tamam sonuçta hormonlarımız harekete geçti dökülme olması normal ama sizce de bu çok fazla değil mi

bilmiyorum tatlım yaa bende o kadar bariz bi etki yok şu an, dökülürken de takmadım diyorum ya zaten, belki o yüzden devam etmemiştir. evet saçlar da hormonlarla bağlantılı zaten ergenlik döneminde dökülme başlıyor yoğun bi şekilde, şu anda da aynı şekilde hormonları harekete geçirmiştir telkinden olabilir tabii ama ona yoğunlaşıp bilinçaltını buna şartlandırmayalım biz yine de, saç dökülmesi olanlarınki geçici bir dökülme ve bir yandan da yenileri çıkıyor hızla

ben de bi toparlanmış bi sönmüş görüyorum en son toparlanmış gördüm her ne kadar bakmıycam desem de baktım şöyle bi, ve aklımda öyle kalsın istiyorum

inşallah nilimm... olumlu düşünelim olumlu olsun dimi... aslında şu telkin konusunda öyle aman aman bi karamsarlığa düşmedim hiç olumlu düşünmeye çalıştım. belki de o kunuda kaybedecek bişey olmadığından olumlu düşünmek daha kolay oldu. ama olan bişeyi kaybedince olumlu düşünmeye devam edebilmek çok daha zormuş bunu anladım. ama beterin beteri var ne diyim buna da şükür...

ay ne çok olumlu düşünmek demişim öyle

Son düzenleme:
ben de bi toparlanmış bi sönmüş görüyorum en son toparlanmış gördüm her ne kadar bakmıycam desem de baktım şöyle bi, ve aklımda öyle kalsın istiyorum

cnm sureklı degısım oluyo halıyle sabah aksam degısıklık olması normal yanı ama regl bıttı ya cok sukur cnm dolgunluklar yolda

cnm sureklı degısım oluyo halıyle sabah aksam degısıklık olması normal yanı ama regl bıttı ya cok sukur cnm dolgunluklar yolda

eveettt evetttt heyooo geliyolaarrr gümbür gümbür geliyorlar regli atlattık ya gerçekten de bi de aynı dönemde olması da iyi geldi aslında aynı anda destek olabildik birbirimize bu konuda ve bittiii yaşasın yeni dolgunluklaaarrr

ya kızlar bana destek olur musunuz gaza gelmem lazım benm yoksa başlayacağım yok benm bu telkineeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

evet cnm zaten ucuncu telkıne de baslayacak olursak aynı gun baslarız gelısmelerı aynı anda takıp ederızben mutluyum artık cnm yaa o regl donemı neydı oyle cokus yasadık resmen evet cnm bırlıkde destek olunca bırbırımıze daha kolay atlattık cok sukur yoksa ınsan cıdden moralmen cok kotu oluyo bırının destegı olmayınca ıyıce kotu bı hal alıyo

günde 100 telin cikmasi cok normal o kadar takmayin bence...doktorlar söylio hep...
.ben de öyle biliyorum ama doktorlar günde 80 ila 100e kadar normal gerisi fazla diyolar. bi de hani genelde 80-100 dökülüp de arada bi artmış olsa fazla gelmez de yaklaşık bir aydır günde 60-70 telden yavaş yavaş 150 lere kadar çıkınca gerçekten saçın hacminde de çok fark etti. yoksa benim saçım hep dökülürdü yani normal de de. fark çok olmasa farketmezdim. insan ister istemez üzülüyo erkekler bile saç dökülmesini kafaya takıyo ki bayan olarak takılmamak elde değil. ama desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar moral veriyosunuz sağolun

nezcim bu gün akşamüstü göğüslerim agırdı sanki içten içe agırdılar sancı girer gibi halada ara ara war cnm ben son günlerde geceleri uyurken dinleyebiliyorum yarında dinliycem bırakıcam 3 ye başlıcakmısın sen cnm ben dinleyemiyorum artık gündüzleri ondan başlamayı düşünmüyorum olurmuki

valla cnm bugun o bı haftalık ara doldu ama baslamadım eger dınleyecek olursamda daha sonra bakalım dınlemeden neler olacak onu gormeyı ıstıyorum cnm ama regl bıttıkden sonra dolgunlugum gerı geldı cnm hemde agrılarım da var karıncalarımda yanı etkıler devam edıyo bence ıkı kez yeterlı cnm

rica ederim cnm ne demek :) mesela bendede günde 80 tel cikiodur cok normal...ama sene sonuna dogru bi ara artio sona gecio yine....belki sendede öyledir dikkatini cekmemistir telkinle dikkatini cekmistir....senede bi kez daha fazla cikio bende diorum noluyo diye ama cok normal :) sonra gecio yine.....kafadakiler yerine baska yerlerin tüyleri dökülse göbek atariz

ya kızlar bana destek olur musunuz gaza gelmem lazım benm yoksa başlayacağım yok benm bu telkineeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:

sen daha başlamadın mıııı hadi hemen şimdi başlıyorsun canım nasıl bu kadar bekledin bak bunca insan sonuç alıyor burda, ne kadar erken başlasan kardır biz niye daha önce başlamadık düşüncesindeyiz, başla ve yorumlarını yaz tatlım

ben eski dolgunluğumu geri istiorum

gecen hafta bende aynı seyı soyluyodum veee bu hafta geldıler cnm merak etme olusan hıc bı dolgunluk bosa degıl o artık senın oluyo ancak bazen gecıcı olarak gıdıyo sonra fazlasıyla gerı donuyo sana uzulme o yuzden bıde kurt uzumunu mutlaka alın kızlar cok faydası oluyo coook yer yemez karıncalarım baslıyo benım dınlemedıgım halde agrılarım da basladı dolgunluguma da kavusdum cook mutluyum cook

canım sende ankaradaydın sanırım nerden buldun ya kızılaydaki lokman hekimlerde varmıdırki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…