- 23 Ekim 2010
- 96
- 19
- 288
.belki tesadüf de olabilir bilemiyorum ama benim yaklaşık 1 aydır var dökülme yavaş yavaş arta arta bu hale geldi umarım çabucak geçerbenimde telkinin ortlarina dogru baya döküldü 1 hafta falan sürdü. ama 1 hafta sonra gecti sükür, bilemiyorum tesadüfmü ...
canım benim de döküldü o ara ben de bilemedim mevsimseldir dedim başka arkadaşlarım da dökülüyor demişti üstünde durmadım ben de ama nez gibi benim de düzeldi o kadar dökülmüyor artık
aslında telkinden olması işime gelirdi pek umudum yoktu gerçi ama bunları duyunca acaba dedim tekrar. umarım benim de geçicidir. ama niye bu kadar uzun sürdü ki yacanım benim de döküldü o ara ben de bilemedim mevsimseldir dedim başka arkadaşlarım da dökülüyor demişti üstünde durmadım ben de ama nez gibi benim de düzeldi o kadar dökülmüyor artık
aslında telkinden olması işime gelirdi pek umudum yoktu gerçi ama bunları duyunca acaba dedim tekrar. umarım benim de geçicidir. ama niye bu kadar uzun sürdü ki yaabartmıyorum saçımın 3 te birine yakın bi kısmı dökülmüş ya örünce kalınlığından anladım. ve daha da dökülmeye devam eder diye çok korkuyorum. tamam sonuçta hormonlarımız harekete geçti dökülme olması normal ama sizce de bu çok fazla değil mi
cnm bende oyle cok asırı bı dokulme olmadı ama oncedende vardı dokulme ondan cok anlayamadım telkının etkısı varmı yokmu dıye normal dokulme var yanıreglının sonuklugu gectı toplandılar cıvıma da gectı dınlemedıgım halde agrılarım da oluyo buyume devam edıyo tam gaz
inşallah nilimm... olumlu düşünelim olumlu olsun dimi... aslında şu telkin konusunda öyle aman aman bi karamsarlığa düşmedim hiç olumlu düşünmeye çalıştım. belki de o kunuda kaybedecek bişey olmadığından olumlu düşünmek daha kolay oldu. ama olan bişeyi kaybedince olumlu düşünmeye devam edebilmek çok daha zormuş bunu anladım. ama beterin beteri var ne diyim buna da şükür...bilmiyorum tatlım yaa bende o kadar bariz bi etki yok şu an, dökülürken de takmadım diyorum ya zaten, belki o yüzden devam etmemiştir. evet saçlar da hormonlarla bağlantılı zaten ergenlik döneminde dökülme başlıyor yoğun bi şekilde, şu anda da aynı şekilde hormonları harekete geçirmiştir telkinden olabilir tabii ama ona yoğunlaşıp bilinçaltını buna şartlandırmayalım biz yine de, saç dökülmesi olanlarınki geçici bir dökülme ve bir yandan da yenileri çıkıyor hızla
ben de bi toparlanmış bi sönmüş görüyorum en son toparlanmış gördüm her ne kadar bakmıycam desem de baktım şöyle bi, ve aklımda öyle kalsın istiyorum
cnm sureklı degısım oluyo halıyle sabah aksam degısıklık olması normal yanı ama regl bıttı ya cok sukur cnm dolgunluklar yolda
eveettt evetttt heyooo geliyolaarrr gümbür gümbür geliyorlar regli atlattık ya gerçekten de bi de aynı dönemde olması da iyi geldi aslında aynı anda destek olabildik birbirimize bu konuda ve bittiii yaşasın yeni dolgunluklaaarrr
.benim de aynı hele ki banyodan sonra saçımı taramaya korkar oldumdün üşenmedim saydım 150 küsür çıktı üstelik banyoda da bi 10 15 tel dökülmüştür
.ben de öyle biliyorum ama doktorlar günde 80 ila 100e kadar normal gerisi fazla diyolar. bi de hani genelde 80-100 dökülüp de arada bi artmış olsa fazla gelmez de yaklaşık bir aydır günde 60-70 telden yavaş yavaş 150 lere kadar çıkınca gerçekten saçın hacminde de çok fark etti. yoksa benim saçım hep dökülürdü yani normal de de. fark çok olmasa farketmezdim. insan ister istemez üzülüyogünde 100 telin cikmasi cok normal o kadar takmayin bence...doktorlar söylio hep...
nezcim bu gün akşamüstü göğüslerim agırdı sanki içten içe agırdılar sancı girer gibi halada ara ara war cnm ben son günlerde geceleri uyurken dinleyebiliyorum yarında dinliycem bırakıcam 3 ye başlıcakmısın sen cnm ben dinleyemiyorum artık gündüzleri ondan başlamayı düşünmüyorum olurmuki
.ben de öyle biliyorum ama doktorlar günde 80 ila 100e kadar normal gerisi fazla diyolar. bi de hani genelde 80-100 dökülüp de arada bi artmış olsa fazla gelmez de yaklaşık bir aydır günde 60-70 telden yavaş yavaş 150 lere kadar çıkınca gerçekten saçın hacminde de çok fark etti. yoksa benim saçım hep dökülürdü yani normal de de. fark çok olmasa farketmezdim. insan ister istemez üzülüyoerkekler bile saç dökülmesini kafaya takıyo ki bayan olarak takılmamak elde değil. ama desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar moral veriyosunuz sağolun
ya kızlar bana destek olur musunuz gaza gelmem lazım benm yoksa başlayacağım yok benm bu telkineeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:
ben eski dolgunluğumu geri istiorum
gecen hafta bende aynı seyı soyluyodum veee bu hafta geldıler cnm merak etme olusan hıc bı dolgunluk bosa degıl o artık senın oluyo ancak bazen gecıcı olarak gıdıyo sonra fazlasıyla gerı donuyo sana uzulme o yuzden bıde kurt uzumunu mutlaka alın kızlar cok faydası oluyo coook yer yemez karıncalarım baslıyo benımdınlemedıgım halde agrılarım da basladı dolgunluguma da kavusdum cook mutluyum cook
canım sende ankaradaydın sanırım nerden buldun ya kızılaydaki lokman hekimlerde varmıdırki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?