merhaba teknurum, aramıza hoş geldin, iyi gelişmelerin olur inş. yalnız telkin konusunda şu önemli, kimse isteğinin dışında duymamalı çünkü duyan herkesi etkiliyor, sesi duymak yeterli bu etkiyi almak için. sen kulaklıkla dinle istersen hem kulaklıkla daha çok etki ettiğini söyleyenler de var. evet pek çok kişinin dümdüz tahta gibi göğüsleri vücutlarından ayrık göğüse dönüştü bu telkin sayesinde, sende de olur tabii ki. aksatmadan dinle tatlım toplam 21 gün boyunca gün atlamadan, gün içinde de 6 saat dinleyebilirsen iyi olur, iyi gelişmelerini paylaş bizimle
ya saç ve tırnağımızda mı etkileniyooo aaa tırnaklarımın yanındaki deriler kalktı vitaminszzlktendir diyodum ama o zman o da bundan
saçlarım da uzasın yaa(ne çok şey istiyoruz dimi)
10. günüme girmiş bulunuyorum şuan
bişi daha yazcaktım unuttum ya uff
evet cnm saclarımın uzadıgını farkettım bugun hemde baya bı uzamıs yanı kısa surede bu kadar uzamaz normaldeTırnaklarımda hem cabuk uzuyo hemde cok cabuk kırılıyo ama o yanındakı seyler evet vıtamınsızlıkden cnm bunla ılgısı yok
benim saçlarım da hep hızlı uzardı bu ara ekstra bi gelişme farketmedim aslında saçları fazla sallamıyorum göğüslere taktım bu ara ondan heralde yoksa normalden hızlı uzayıp uzamadığını anlardım hemen canım
ben de saçlarımı çok fazla kestirmem bu nedenle kırıklarım olsa da saçım uzamış sanırım. aslında siz bunları söylemeden önce dikkat etmemiştim boyuna zira şuan acayip bi dökülme yaşıyorum da onunla uğraşmaktayım ne yazık kicnm ıkıncı21den sonra anlarsın bende bugun farkettım bırden uzamıslar resmen saclarım ama onemı yok onemlı olan gogusler cnm
ben de saçlarımı çok fazla kestirmem bu nedenle kırıklarım olsa da saçım uzamış sanırım. Aslında siz bunları söylemeden önce dikkat etmemiştim boyuna zira şuan acayip bi dökülme yaşıyorum da onunla uğraşmaktayım ne yazık ki
Sizde de dökülme varmı yani bu da mı telkinin etkisi acaba dicem ama bu öyle bi dökülme değil ya telkinin başlangıcına denk geldiği için soruyorum size de. Var mı böyle bi durum yaşayan
.ben de tırnaklarımdaki etkiyi daha iyi gözlemledim. benim de çabuk uzuyo kırılma olmadı ama daha güçsüz sanki. saçım için çok endişelendim :26: bi de daha önce de söylemiştim saç derimin yağlı olması da dökülmeyi iyice arttırmış olabilir. malumunuz saç her bayan için önemlidir (gerçi burda anlaşılan göğüsten önemlisi yokmuş amadaha oncede soruldu bu soru cnm demekkı dokulenler var ama benım zaten dokuluyodu suanda oyle cok fazla degıl normal sekılde yanı bende yok oyle anormal bı dokulme ama uzadı cnm baya bıde tırnaklar hem cabuk uzuyo hemde kırılıyo:18:
bende normal sekılde dokulme var cnm ıkı kez 21 gunumude bıtırdım oyle bısey olmadı ama donem donem sac dokulmesı artıo belkı oyledır yanı telkınden olsa benımde olurdu sankı cnm ama yınede kısıden kısıye degısıyosa bılemem.ben de tırnaklarımdaki etkiyi daha iyi gözlemledim. Benim de çabuk uzuyo kırılma olmadı ama daha güçsüz sanki. Saçım için çok endişelendim :26: Bi de daha önce de söylemiştim saç derimin yağlı olması da dökülmeyi iyice arttırmış olabilir. Malumunuz saç her bayan için önemlidir (gerçi burda anlaşılan göğüsten önemlisi yokmuş ama) bu nedenle söz konusu da yıllardır uzun olan hatta herkesin biraz kestir dediği saçlar olunca. Yani ben kestirmeye bile kıyamazken avuç avuç dökülünce ben oldum böyle Sözümona gözeneklerim tıkalıymış ondan olurmuş ama mevsimsel de olur dediler ne bilim acaba telkinle de etkisi var mı dedim. çünkü eğer telkindense şampuan vs değiştirmek durumunda kalmam ya da en azından değiştirsem de geçici bi durum olduğunu bilirsem içim rahat eder... Ay oram buram derken panik atak oldum çıktım Bazen diyorum acaba habire kurcalıyorum da bişeyleri ondan mı sürekli bi pürüz çıkıyo. Yok oram şöyle yok buram böyle... Misal en basiti saçım çok düz az dalgalı olsa deriz kimimiz kimi de benim ki düz olsa der. Yok benimki büyük yok benimki de küçük Ayyy insanoğlu ne nankör ille de kendinde olmayanı istiyo. Yanlış anlaşılmasın bu konu için demiyorum bu konuda sadece normalini istiyoruz onu herkes anladı zaten Ayy ben de içimi dökmüşüm maaşallah
.değişiyo olabilir tabi. gerçi ben telkine yormadım ama diğer etkileri gibi geçici olmasını istediğim için ondan olsun istedim sanırım. ondan olduğunu sanmıyorum dedim çünkü hem başlangıcına denk geliyo ki başlar başlamaz hangi etkisi oldu ki hemen saçımı döksün. bi de ondan olsa bu kadar yoğun dökülmezdi bence. belki sonradan üzerine katmış olabilir ama sadece ondan değildir diye düşünüyorumbende normal sekılde dokulme var cnm ıkı kez 21 gunumude bıtırdım oyle bısey olmadı ama donem donem sac dokulmesı artıo belkı oyledır yanı telkınden olsa benımde olurdu sankı cnm ama yınede kısıden kısıye degısıyosa bılemem
ben de saçlarımı çok fazla kestirmem bu nedenle kırıklarım olsa da saçım uzamış sanırım. aslında siz bunları söylemeden önce dikkat etmemiştim boyuna zira şuan acayip bi dökülme yaşıyorum da onunla uğraşmaktayım ne yazık ki
sizde de dökülme varmı yani bu da mı telkinin etkisi acaba dicem ama bu öyle bi dökülme değil ya telkinin başlangıcına denk geldiği için soruyorum size de. var mı böyle bi durum yaşayan
ben de saçlarımı çok fazla kestirmem bu nedenle kırıklarım olsa da saçım uzamış sanırım. aslında siz bunları söylemeden önce dikkat etmemiştim boyuna zira şuan acayip bi dökülme yaşıyorum da onunla uğraşmaktayım ne yazık ki
sizde de dökülme varmı yani bu da mı telkinin etkisi acaba dicem ama bu öyle bi dökülme değil ya telkinin başlangıcına denk geldiği için soruyorum size de. var mı böyle bi durum yaşayan
.benim de aynı hele ki banyodan sonra saçımı taramaya korkar oldumbenimde son 3 4 gündür acayip bi dökülme varhep dökülürdü ama şimdi avuç avuç geliyo regli olcaktım oldum yani ondan mı mevsimsel mi telkin mi bilemicem ama sinir bozucu bi dökülme yaşıyorum 10. günümü dinliyorum bakalım kazasız belasız 2. 21ride bitirebilseydim zaman geçimiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?