Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ne zamandan beri yazmıyordum, arka arkaya yazıyorum şimdi de:) bişey daha dicem: )

bu foruma girdiğim an göğüslerim ağrıyo sızlıyo valla güzel enerjinizden midir nedir:)))

bu arada 2-3 yere sordum kurt üzümü bulamadım. 1 tanesi "vardı bitti, çok sık gelmiyo zaten " dedi. eğer bulabilirsem ondan da alıcam. hurmaya devam şimdilik o da çok faydalı

cnm kurt uzumu tam bıze gore mutlaka sende ye ıkıncı 21de cok aksatmıssın cnm ama olsun yınede dınlemeye calısıyosun ya demıburanın havasından sanırım gogusler kendı bolumunu hıssedıyo hemen calısmaya gecıyo heralde

Bde sirt agrisi oluyomuydu Sende tatlm ya bnm sirtm agryoda 2 gundur bundanmiki

bi bulursam kaçırmıcam zaten evet tabi her fırsat bulduğumda takıyorum kulaklığı:))))

artık aksatmamaya çalışıcam hadi ben sütümü içerim ve sonra da yatarım artık size iyi uykular tatlı rüyalar

Bde sirt agrisi oluyomuydu Sende tatlm ya bnm sirtm agryoda 2 gundur bundanmiki

evet bende de oluyo sırt ağrısı. bi de geçen gün iki göğsümün arasının aşağı kısmına öyle bir ağrı girdi ki 1dk boyunca doğrulamadım :))) seviniyoruz acı çekince

ıyı geceler cnm bıde bıme bak cnm kalmıssa eger gecen hafta bımede geldı

ıyı geceler cnm bıde bıme bak cnm kalmıssa eger gecen hafta bımede geldı

önce bime gittim zaten. baktım bulamadım çocuğa sordum, şu anda yok o senede bi kere falan geliyo dedi :84::84: 1,5 2 ay önce geldi uzun süre gelmez dedi. ben yine de bakarım ama bazen yanlış bilgilendirebiliyorlar.

önce bime gittim zaten. baktım bulamadım çocuğa sordum, şu anda yok o senede bi kere falan geliyo dedi :84::84: 1,5 2 ay önce geldi uzun süre gelmez dedi. ben yine de bakarım ama bazen yanlış bilgilendirebiliyorlar.

yok cnm yenılerde gelmıs oyle cok olmadı ama yılda bır gelmesı dogrudur cunku bende sordum oyle dedı bırınde baska bımde buldum ama bı kac tane daha bak belkı denk gelır

kus degıl kurt üzümü canım goji berry dıger adıda[/QUOTE]

tmm tatlım :90: :90: :90: da baktım göğüs için bi yararı yazmıyo bunu ne için kullanıyosunuz ve ne sıklıkta??

tmm tatlım :90: :90: :90: da baktım göğüs için bi yararı yazmıyo bunu ne için kullanıyosunuz ve ne sıklıkta??
cnm hıc bısey ıcın dırek goguslerınız buyutur demez kı zaten gunde 30 adet sabah 15 ac karnına aksam ac karnına 15 adet toplamda gunluk bı avuc olacak sekılde cnm buyume hormonlarını etkılıyo ıcınde proteın ve bır suru vıtamın var kan dolasımını hızlandırıyo ısımıze yarayacak cook sey var yanı ıcerıgınde

Son düzenleme:
cnm hıs bısey ıcın dırek goguslerınız buyutur demez kı zaten gunde 30 adet sabah 15 ac karnına aksam ac karnına 15 adet toplamda gunluk bı avuc olacak sekılde cnm buyume hormonlarını etkılıyo ıcınde proteın ve bır suru vıtamın var kan dolasımını hızlandırıyo ısımıze yarayacak cook sey var yanı ıcerıgınde[/QUOTE]

o zaman süpermiş ben yarın son finalimi olurum... veeeeee direk baharatçıya ve bime uçarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :90: :90: :90: veeee takarım kulaklığımı dinlerim telkinimi de sonra da gelmiş memişler ohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeee

dün rüyamda görğüslerimin çok büyüdüğünü , şiştiğini ve hatta balon kadar olduğunda patladığını söndüğünü gördüm:) biliçaltım nasıl çalışıyosa artık:) dün dinleyemedim hiç o yüzden kafama baya taktım galiba söncekler diye:)) bu arada kızlar göğüslerim çok ağrıyo feci şekilde. dün kuzenim sen göğüslerine napıyorsun büyümüş dedi dışardanda anlaşılıyo artık galiba:))

ne zamandan beri yazmıyordum, arka arkaya yazıyorum şimdi de:) bişey daha dicem: )

bu foruma girdiğim an göğüslerim ağrıyo sızlıyo valla güzel enerjinizden midir nedir:)))

yaa bende sadece bende oluyo sanıyodum hatta kendimden şüphe eder oldum ama evet yazılanları okurken göğüslerim acayip acıyo sızlıyoo :) bu arada ben 2 cm büyütmüşüm kızlar bende hurma pekmezi içiyorum bu arada oda fena değil

Kızlar merhaba uzun zaman sonra tekrar üye oldum. Ben de sizler gibi aynı konudan şikayetçiyim ne yaptıysam bir türlü büyütemedim ikizleri bir sürü ilaç kullandım falan ama biraz olur gibi oluyor sonunda yine fos bunun kesin ve kalıcı doğal çözümü yokmuuuuuuuuuuuuuu yaaaaawwwww çıldırcam

kızlar merhaba, epeydir yazamıyordum size. ama şunu anladımki sizden uzak kaldıkça bu minişler büyümüyor yahuuu :) bu forum piskolojik olarak büyütüyor moral veriyor. kızlar 2. günüm dinliyorum pek bi gelişme olmadı. yani yine söylüyorum regl tamamen işi bozuyor. direk başa döndüm. sadece şu varki aldığımız yağlar duruyor. önceden tutup sıkcak bişi yoktu. şimdi yumuşadılar ama bişiler ele geliyor. tabi dolgun olması bambaşka. kızlar yaa dua edin yarına dolgunlaşmalılar. sevgilimle yarın denize gidicem (( bikininin içinde kaybolan göğüs istemiyorum. sevgilim sorun yapmıyor ama çok fena takıntı oldu bende. birazcık olsun ya göğüs olsun başka bişi istemiyorum

işin kötüsü 2 aydır dolgun dolgun gezdim tam işe yarayacak bikini giycem göğüs yok sinirlerim kalktı ya. ne yapıp edip yarına kadar dolgunlaştırmalıyım

cnm bu telkın ınsallah kalıcı olacak cunku yaglanarak buyuyolar dıger tum yontemler bos sende dene derım ben 21gun boyunca gunde 6 8 saat arası dınleyeceksın bı hafta ara verıp tekrar 21 gun dınleyeceksın bazıları uc kez de yapıyo zaten bılınc altı kodluyo ve buyume devam edıyo dınlemedende dınleme surecı bıttıkden sonra ben cok memnunum gelısmelerden hıc bu kadar buyumedı bugune kadar hıc bısey bunun kadar ıse yaramadı ergenlıkdekı gıbı buyuyo bıraz zaman ve sabır ıstıyo ama deger yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…