bu arada 2-3 yere sordum kurt üzümü bulamadım. 1 tanesi "vardı bitti, çok sık gelmiyo zaten " dedi. eğer bulabilirsem ondan da alıcam. hurmaya devam şimdiliko da çok faydalı
cnm agrı sızı kısıden kısıye degısıyo bazısında erken bazısında gec cıkıyo ortaya dolgunluk baslamıs olabılır benım ılk hafta oldu mesela cıvımada oluyo dolgunlasıp sertlık de gun gun degısır o zaten sende zamanla goreceksın zaten
Bde sirt agrisi oluyomuydu Sende tatlm ya bnm sirtm agryoda 2 gundur bundanmiki
cnm kurt uzumu tam bıze gore mutlaka sende yeıkıncı 21de cok aksatmıssın cnm ama olsun yınede dınlemeye calısıyosun ya demı buranın havasından sanırım gogusler kendı bolumunu hıssedıyo hemen calısmaya gecıyo heralde
Bde sirt agrisi oluyomuydu Sende tatlm ya bnm sirtm agryoda 2 gundur bundanmiki
bi bulursam kaçırmıcam zatenevet tabi her fırsat bulduğumda takıyorum kulaklığı:))))
artık aksatmamaya çalışıcamhadi ben sütümü içerim ve sonra da yatarım artık size iyi uykular tatlı rüyalar
ıyı geceler cnm bıde bıme bak cnm kalmıssa eger gecen hafta bımede geldı
önce bime gittim zaten. baktım bulamadım çocuğa sordum, şu anda yok o senede bi kere falan geliyo dedi :84::84: 1,5 2 ay önce geldi uzun süre gelmez dedi. ben yine de bakarım ama bazen yanlış bilgilendirebiliyorlar.
cnm hıc bısey ıcın dırek goguslerınız buyutur demez kı zatentmm tatlım :90: :90: :90: da baktım göğüs için bi yararı yazmıyo bunu ne için kullanıyosunuz ve ne sıklıkta??
cnm hıs bısey ıcın dırek goguslerınız buyutur demez kı zatentmm tatlım :90: :90: :90: da baktım göğüs için bi yararı yazmıyo bunu ne için kullanıyosunuz ve ne sıklıkta??
ne zamandan beri yazmıyordum, arka arkaya yazıyorum şimdi de:) bişey daha dicem: )
bu foruma girdiğim an göğüslerim ağrıyo sızlıyo valla güzel enerjinizden midir nedir:)))
ayyy tatlım çok özür dilerim yazdığın yorumu daha şimdi gördüm ben de üzülüyodum kimse beni gaza getirmek için bişey yazmamış die ... çok sağol tatlımmmmmmmmmmmm
kızlar merhaba uzun zaman sonra tekrar üye oldum. Ben de sizler gibi aynı konudan şikayetçiyim ne yaptıysam bir türlü büyütemedim ikizleri bir sürü ilaç kullandım falan ama biraz olur gibi oluyor sonunda yine fos bunun kesin ve kalıcı doğal çözümü yokmuuuuuuuuuuuuuu yaaaaawwwww çıldırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?