buda telkınden o zamanbenim uzudı kestiricem hatta beyazlarım çıktı yani :) tırnaklarımda ewet kırılıyoruzuyor benimdeeeeee
kızlar bende hala bi gelişme yok ya
cnm 1 haftayı geçti tık yok eski hallerine döndüler yaa:18:
Nılımmm mesaj kutun dolmus cnm
ben de sana diycektim aynısını :)))) ilgileniyorum hemen :)
bende oyle dedım regl zamanı ama suan mutluyum cnm yenıden toplandılar uzulme cnm gecıcı bu durum emın ol
inş. öle olu cnm ama ilk defa bu kadar uzun sürdü ve bu kadar söndüler
inş. öle olu cnm ama ilk defa bu kadar uzun sürdü ve bu kadar söndüler
Kızlarrr sacları uzayan varmı benım baya uzadı yaa bıde tırnaklarım da cok cabuk uzuyo vee kırılıyo
ya saç ve tırnağımızda mı etkileniyooo aaa tırnaklarımın yanındaki deriler kalktı vitaminszzlktendir diyodum ama o zman o da bundan
Saçlarım da uzasın yaa(ne çok şey istiyoruz dimi)
10. Günüme girmiş bulunuyorum şuan
bişi daha yazcaktım unuttum ya uff
evet cnm saclarımın uzadıgını farkettım bugun hemde baya bı uzamıs yanı kısa surede bu kadar uzamaz normaldeTırnaklarımda hem cabuk uzuyo hemde cok cabuk kırılıyo ama o yanındakı seyler evet vıtamınsızlıkden cnm bunla ılgısı yok
cnm ıkıncı21den sonra anlarsın bende bugun farkettım bırden uzamıslar resmen saclarım ama onemı yok onemlı olan gogusler cnmbenim saçlarım da hep hızlı uzardı bu ara ekstra bi gelişme farketmedim aslında saçları fazla sallamıyorum göğüslere taktım bu ara ondan heralde yoksa normalden hızlı uzayıp uzamadığını anlardım hemen canım
sorma nezciğim, demin aynısını düşünmüştüm vallaYatıcam aklım burda kalıyor bi yandan, bi yandan da büyüme hormonlarında Ikisi arasında seçimimi yapmam lazım artık yatmalıyım, okul da var hem o kadar erken gidecek olmasam da, neyse bi on dk. Sonra yatarım
ıyı geceler cnm mesajımı yazdım bende yatıyorum ınsallah gece yenı dolgunluklar olur
slm kızlar dün gördüm bu sayfayı önce biraz güldümsonra yazılanların çoğunu okudum herkes uyguluyor gelişmelerini okudum aklıma yattı şu anda bi saattir dinliyorum işyerindeyimm patroniçem bıkacak ama sorun değil benim memişler yok denilecek kadar az bi faydası olurmu acaba bilmiyorum ya minnacık ya tahta gibi duruyo offf ya dinleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?