Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benim uzudı kestiricem hatta beyazlarım çıktı yani :) tırnaklarımda ewet kırılıyoruzuyor benimdeeeeee

inş. öle olu cnm ama ilk defa bu kadar uzun sürdü ve bu kadar söndüler

canım benim de bir o kadar sürdü sayılır reglle beraber fıss gitti ve regl boyunca -6 gün- sönüktü, 6. gün geri gelir gibi oldular gösterdiler kendilerini ama şu an tam eski regl öncesi beni havalara uçuran haline dönmüş değiller aslında, ama sabırla bekliyorum ve dinliyorum telkinimi, kaşıntı sızlama ağrı falan da yoktu bi ara ne uyuz oluyordum, sancılı bir süreç canımm geçecek elbet

Kızlarrr sacları uzayan varmı benım baya uzadı yaa bıde tırnaklarım da cok cabuk uzuyo vee kırılıyo

ya saç ve tırnağımızda mı etkileniyooo aaa tırnaklarımın yanındaki deriler kalktı vitaminszzlktendir diyodum ama o zman o da bundan

saçlarım da uzasın yaa (ne çok şey istiyoruz dimi)

10. günüme girmiş bulunuyorum şuan
bişi daha yazcaktım unuttum ya uff

evet cnm saclarımın uzadıgını farkettım bugun hemde baya bı uzamıs yanı kısa surede bu kadar uzamaz normalde Tırnaklarımda hem cabuk uzuyo hemde cok cabuk kırılıyo ama o yanındakı seyler evet vıtamınsızlıkden cnm bunla ılgısı yok

benim saçlarım da hep hızlı uzardı bu ara ekstra bi gelişme farketmedim aslında saçları fazla sallamıyorum göğüslere taktım bu ara ondan heralde yoksa normalden hızlı uzayıp uzamadığını anlardım hemen canım

cnm ıkıncı21den sonra anlarsın bende bugun farkettım bırden uzamıslar resmen saclarım ama onemı yok onemlı olan gogusler cnm

Nılımmm senıde kendıme benzettım eskıden erkenden yatardın Buyume hormonları uykuda oluyo kacırmayım dıye

sorma Nezciğim, demin aynısını düşünmüştüm valla yatıcam aklım burda kalıyor bi yandan, bi yandan da büyüme hormonlarında ikisi arasında seçimimi yapmam lazım artık yatmalıyım, okul da var hem o kadar erken gidecek olmasam da, neyse bi on dk. sonra yatarım

ıyı geceler cnm mesajımı yazdım bende yatıyorum ınsallah gece yenı dolgunluklar olur

ıyı geceler cnm mesajımı yazdım bende yatıyorum ınsallah gece yenı dolgunluklar olur

İnş. tatlım, ben yatamadım daha, acıkmışım dondurma yedim demin hem kilo da yapar süt olsa içerdim de böyle idare ettim şimdilik protein olsun yağ yapsın memişlerime
kızlaar herkese iyi geceler, Nezin iyi dileğinin aynısından

slm kızlar dün gördüm bu sayfayı önce biraz güldüm sonra yazılanların çoğunu okudum herkes uyguluyor gelişmelerini okudum aklıma yattı şu anda bi saattir dinliyorum işyerindeyimm patroniçem bıkacak ama sorun değil benim memişler yok denilecek kadar az bi faydası olurmu acaba bilmiyorum ya minnacık ya tahta gibi duruyo offf ya dinleyelim bakalım

merhaba teknurum, aramıza hoş geldin, iyi gelişmelerin olur inş. yalnız telkin konusunda şu önemli, kimse isteğinin dışında duymamalı çünkü duyan herkesi etkiliyor, sesi duymak yeterli bu etkiyi almak için. sen kulaklıkla dinle istersen hem kulaklıkla daha çok etki ettiğini söyleyenler de var. evet pek çok kişinin dümdüz tahta gibi göğüsleri vücutlarından ayrık göğüse dönüştü bu telkin sayesinde, sende de olur tabii ki. aksatmadan dinle tatlım toplam 21 gün boyunca gün atlamadan, gün içinde de 6 saat dinleyebilirsen iyi olur, iyi gelişmelerini paylaş bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…