buyuk aktarların hepsınde var cnm ulusda da varıstanbul baharatcısında
anlıyorum cnm regl donemınde bende de oldu o umutsuzluga dusdum ama sagolsun nılımm hep moral verdı cnm bos yere takma tatlım bu yontemle bu ıs oluyo ınsallah bıde boyle yanına hurma kurt uzumu (gojı berry ) gıbı ek bıseylerle de destekleyınce super gelısmeler olacak ınan boyle gecıcı sonmeler olunca moralımızı bozmamamız buna alısmamız gerek en fazla bı hafta oluyo yanı sonra gerı gelıyo dolgunluksaol canım bakalım yarın falan o taraflara gdersem alırım bu ara sınawlarım yüzünden çıkmıorum ewden hatta buraya bile giremiorum doğru düzgün sizleri de yanlız bırakmış gbi hissediorumumutsuzluğa kapıldım bu ara ya ama pes etmek yok
günaydın kızlar. Ben dayanamadım bugun 3 ye başladım haftasonuna dolgun olmasını istiyorum çünkü :) ben telkinle mutluyum ya hayat boyun dinlerim gerekirse :)) sizi seviyorum gelişmeleri yazarım. Nezimmm naptın bu arada sen başlıcanmı bak ben dayanamadım. Dün gece açtım yatarken sabah uyandığımda dolgunluk başlamıştı :)
sen daha başlamadın mıııı hadi hemen şimdi başlıyorsun canım nasıl bu kadar bekledin bak bunca insan sonuç alıyor burda, ne kadar erken başlasan kardır biz niye daha önce başlamadık düşüncesindeyiz, başla ve yorumlarını yaz tatlım
ayyy tatlım çok özür dilerim yazdığın yorumu daha şimdi gördüm ben de üzülüyodum kimse beni gaza getirmek için bişey yazmamış die ... çok sağol tatlımmmmmmmmmmmm
telkine başlayabilmem niye kimse beni gaza getirmiyoooooooooooooooooooooooo
canım benim bak çok geç kalıosun hepimiz koca koca memişlerle gezerken sen karıncalanıo ağrıo sızlıo diceksin bizde sana hawamızı basıcazhadi hadi hemen aç başla dinlemeye hurmayla kurt üzümüne de başla ki yetiş biraz önce bize bak ben 2. 21in 2. haftasına başlıorum bu gün
napim tatlım finallerim yeni bitti benm :// şimdi tüm güzümü toplayıp size yetişmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbu arada kuş üzümü ne kadar ve ne için tatlım bajtımda göğüs için bi faydası yazmıo :/:26: :26: :26::26: :26:
bende sana katılıyorum cnm mesela dınlemıyorum ben artık ama gun gun dolgunlugum eskı halıne geldı yıne regl oncesı gıbı agrılarımda devam edıyo dınledıgımız gunler kadar dınlemedıgımız gunlerde onemlıhahaa süper yaa kimse 1 hafta ara verememiş,Kızlar yalnız arada da etki ediyor hatta arada daha çok etki ediyor çünkü bilinçaltı öğrendiklerini kendi kendine uygulamaya başlıyor, öyle uygun gördüyseniz öyle yapın tabii sabırsızlık hissediyorum
napim tatlım finallerim yeni bitti benm :// şimdi tüm güzümü toplayıp size yetişmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBu arada kuş üzümü ne kadar ve ne için tatlım bajtımda göğüs için bi faydası yazmıo :/:26: :26: :26::26: :26:
kzlaar bi sorum olcak :) telkini dnlıyorum 5.günümdeyim agrı sızı hiç bişey yok ama böle braz dolgunluk var gibi geldi bugun ama psıkolojkmı emn deglm.huh soruya gelıyorum :dSzde dolgunluk oldgnda böle sert gbimi oluyo gogsunz yoksa yumusakmı bnm bu ara fzla yumusak ama dolgnlk da var gbi anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?