Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

buyuk aktarların hepsınde var cnm ulusda da var ıstanbul baharatcısında

saol canım bakalım yarın falan o taraflara gdersem alırım bu ara sınawlarım yüzünden çıkmıorum ewden hatta buraya bile giremiorum doğru düzgün sizleri de yanlız bırakmış gbi hissediorum umutsuzluğa kapıldım bu ara ya ama pes etmek yok

anlıyorum cnm regl donemınde bende de oldu o umutsuzluga dusdum ama sagolsun nılımm hep moral verdı cnm bos yere takma tatlım bu yontemle bu ıs oluyo ınsallah bıde boyle yanına hurma kurt uzumu (gojı berry ) gıbı ek bıseylerle de destekleyınce super gelısmeler olacak ınan boyle gecıcı sonmeler olunca moralımızı bozmamamız buna alısmamız gerek en fazla bı hafta oluyo yanı sonra gerı gelıyo dolgunluk

cnm bıde bımlerde de var ama kalmıssa tabı bı bak yınede fıyatı 7 mılyon 150 gram hemde uygun yanı gojı berry yazıyo uzerınde kırmızı mınık mınık vakumlu paketdekasanın hemen yanında oluyo cnm fırsat urunlerının orda

günaydın kızlar. ben dayanamadım bugun 3 ye başladım haftasonuna dolgun olmasını istiyorum çünkü :) ben telkinle mutluyum ya hayat boyun dinlerim gerekirse :)) sizi seviyorum gelişmeleri yazarım. nezimmm naptın bu arada sen başlıcanmı bak ben dayanamadım. dün gece açtım yatarken sabah uyandığımda dolgunluk başlamıştı :)

yok cnm ben baslamadım eger dınleyecek olursamda bıraz daha zaman gecsın oyle dıyorum hadı bakalım hayırlısı cnm neler olacak paylasırsın ben dınlemıyorum suan ama dolgunluk gayet guzel agrılarımda var bagımlılık yapmıs sende bu telkın o zaman

kizlarrrr bende dayanamadim basladim dün gece 2. 21 i dinlemeye,. böyle karincalanma oldu fln ayyyy cok hevesliyim 3 gün ara vermistim ama,, dayanamadim böyle kendimi ciplak hissettim ekisklik oldu gecelerii sarkisiz

kızlar ya benim ilk 21 bitti ama son gün sadece bikaç saat dinleyebildim etkisi olur gerçi ama ne biliyim korkuyorum o kadar gün dinledim boşuna gitmesin 5 gün oldu ilk 21 biteli bugün başlamaya karar verdim bayadır giremiyodum foruma da okuyunca heveslendim tekrar mp3üm şarj olsun dinliycem :81:

hahaa süper yaa kimse 1 hafta ara verememiş, kızlar yalnız arada da etki ediyor hatta arada daha çok etki ediyor çünkü bilinçaltı öğrendiklerini kendi kendine uygulamaya başlıyor, öyle uygun gördüyseniz öyle yapın tabii sabırsızlık hissediyorum

kzlaar bi sorum olcak :) telkini dnlıyorum 5.günümdeyim agrı sızı hiç bişey yok ama böle braz dolgunluk var gibi geldi bugun ama psıkolojkmı emn deglm.huh soruya gelıyorum szde dolgunluk oldgnda böle sert gbimi oluyo gogsunz yoksa yumusakmı bnm bu ara fzla yumusak ama dolgnlk da var gbi anlamdım

ayyy tatlım çok özür dilerim yazdığın yorumu daha şimdi gördüm ben de üzülüyodum kimse beni gaza getirmek için bişey yazmamış die ... çok sağol tatlımmmmmmmmmmmm

ayyy tatlım çok özür dilerim yazdığın yorumu daha şimdi gördüm ben de üzülüyodum kimse beni gaza getirmek için bişey yazmamış die ... çok sağol tatlımmmmmmmmmmmm

valla güzelim sen basla,. bak sen kendi kendine nasil gaza geliyon dinle dinle süper Allah razi olsun sunu bulandan ya

telkine başlayabilmem niye kimse beni gaza getirmiyoooooooooooooooooooooooo

canım benim bak çok geç kalıosun hepimiz koca koca memişlerle gezerken sen karıncalanıo ağrıo sızlıo diceksin bizde sana hawamızı basıcaz hadi hadi hemen aç başla dinlemeye hurmayla kurt üzümüne de başla ki yetiş biraz önce bize bak ben 2. 21in 2. haftasına başlıorum bu gün

napim tatlım finallerim yeni bitti benm :// şimdi tüm güzümü toplayıp size yetişmeliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada kuş üzümü ne kadar ve ne için tatlım bajtımda göğüs için bi faydası yazmıo :/:26: :26: :26::26: :26:

bende sana katılıyorum cnm mesela dınlemıyorum ben artık ama gun gun dolgunlugum eskı halıne geldı yıne regl oncesı gıbı agrılarımda devam edıyo dınledıgımız gunler kadar dınlemedıgımız gunlerde onemlı

kus degıl kurt üzümü canım goji berry dıger adıda

cnm agrı sızı kısıden kısıye degısıyo bazısında erken bazısında gec cıkıyo ortaya dolgunluk baslamıs olabılır benım ılk hafta oldu mesela cıvımada oluyo dolgunlasıp sertlık de gun gun degısır o zaten sende zamanla goreceksın zaten

2. 21 imdeyim kızlar. ama bi düzen tutturamadım ben bu 2. sinde süreklilik sağlayamıyorum ya eksik dinliyorum ya da hiç dinleyemiyorum bazı günler. ama dolgunluk artıyo yani ilerleme var. düzenli yapmam gerek dimi bu 2. yi de:44: aslında haziran 1de başlamıştım, sonra haziran 10da tekrar baştan saydım çünkü düzenli yapamamıştım. dün de ondan önceki gün de eksik dinledim hatta 1gün dinleyemedim. o yüzden tekrar mı baştan başlasam diyorum. yani gelişmeler var da, düzenli yapsam daha güzel olur heralde gelişmeler ilerleyen günlerde ne zaman 2. 21imi sonlandıracağıma karar vericem duruma göre :)) 3 tane başlama tarihim var

bu arada 2-3 yere sordum kurt üzümü bulamadım. 1 tanesi "vardı bitti, çok sık gelmiyo zaten " dedi. eğer bulabilirsem ondan da alıcam. hurmaya devam şimdilik o da çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…