.ben de tırnaklarımdaki etkiyi daha iyi gözlemledim. Benim de çabuk uzuyo kırılma olmadı ama daha güçsüz sanki. Saçım için çok endişelendim :26: Bi de daha önce de söylemiştim saç derimin yağlı olması da dökülmeyi iyice arttırmış olabilir. Malumunuz saç her bayan için önemlidir (gerçi burda anlaşılan göğüsten önemlisi yokmuş ama

) bu nedenle söz konusu da yıllardır uzun olan hatta herkesin biraz kestir dediği saçlar olunca. Yani ben kestirmeye bile kıyamazken avuç avuç dökülünce ben oldum böyle

Sözümona gözeneklerim tıkalıymış ondan olurmuş ama mevsimsel de olur dediler ne bilim acaba telkinle de etkisi var mı dedim. çünkü eğer telkindense şampuan vs değiştirmek durumunda kalmam ya da en azından değiştirsem de geçici bi durum olduğunu bilirsem içim rahat eder... Ay oram buram derken panik atak oldum çıktım

Bazen diyorum acaba habire kurcalıyorum da bişeyleri ondan mı sürekli bi pürüz çıkıyo. Yok oram şöyle yok buram böyle... Misal en basiti saçım çok düz az dalgalı olsa deriz kimimiz kimi de benim ki düz olsa der. Yok benimki büyük yok benimki de küçük

Ayyy insanoğlu ne nankör ille de kendinde olmayanı istiyo. Yanlış anlaşılmasın bu konu için demiyorum bu konuda sadece normalini istiyoruz onu herkes anladı zaten

Ayy ben de içimi dökmüşüm maaşallah