ayy çokk umutlandım bende kullanmayı düşünüyorum çünkü 1 senedr böle kaldı bi gelişme olmadı genede uzun bi düşünücm çook teşekkr ederimm :d:d iyi akşamlar ...:d
2 3 gündür dolgunlaşsammı yoksa kendimi salsam mı yok yok dolgunlaşayım yok ya ne gerek var dolgunlaşmasamda olur der gibi bi dolgunlaşıyodu akşamına yok oluyodu ki bugün regli oldum artık dolgunluktan eser yok regli oldugumda zaten bi şişlik filan hissetmezdim ama telkinden gelen dolgunlukta gitti ama nedense üzülmüyorum ki şuan uykusuzluktan ölüyorum nedeni iste dün gece başlayan karıncalanmalar tüm vücudumu karıncalar bastı resmen karnımı kaşıyorum sırtım başlıyor kalcam kaşınıyr bacagım sırtımın diger yeri yok omuzum yok memişim yok orası burası derken bi baktım sabah ezanı okunuyodu gün içinde karıncalanma çok olmadı ama şimdi yine ufaktan bi artış var bu gecede uyuyamazsam yarın iş yerine uyumak allahın emri oldu. regli sonunu bekliyorum artık dönüşü muhteşem olacak inanıyorum
evet yaa benim de her yerim kaşınıyor,kafam bile..
aman yaaa ben niye kaşınmıyorum ki :44:
kafandakı kasınma yaglanma veya kepekden dır cnmevet yaa benim de her yerim kaşınıyor,kafam bile..
kafandakı kasınma yaglanma veya kepekden dır cnmbenım oyle cunku dıger yerlerındekı kasınmalar ıse yagların yukarı cıkmasındandır
yıkanıyosun yıne oluyo cnm acayıp kepek var bendede yaglanma gectı kepek olusduyeni yıkandım ama hadi öyle olsun bakalım:26: Karıncalar iş başında:81:
yıkanıyosun yıne oluyo cnm acayıp kepek var bendede yaglanma gectı kepek olusdubenımde bugun yok karıncalar gunlerdır yogun sekılde vardı cnm
ayaklarımın altı bile kaşınıyo,huyluyumdur ben..neyse katlanıcaz artık,her şey onlar için..:13:
evet yaa benim de her yerim kaşınıyor,kafam bile..
ay evet benim de kafam kaşınıyor durmadan ama onu da bununla bağdaştırmadım artık
reglıde sonme oldumu cnm benım bıttı regl yenıden canlanmaya basladılarbenim 2. 21 bitti ama ben 3 gün daha dinliycem bazı günler az dinledim regl dönemindeyim bitince bakalım benim memişler nasıl olucak inş büyüyecekler
ahh keske benimde oram buram, kasinsa benim bi tek kafam kasiniyor uyuz oldum artik millet bit var sanicakay evet benim de kafam kaşınıyor durmadan ama onu da bununla bağdaştırmadım artık
reglıde sonme oldumu cnm benım bıttı regl yenıden canlanmaya basladılar
şuan dolgunlar 2. Günüm bitince görücem cnm henüz bişey yok inş sönmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?