Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben daha yeni okudum bilmiyordum böyle bişi okuyunca şaşırdım zaten :O aynen benimkinler de 75 i doldurmuyor off çıldırcam artık büyüsünler istiyorum ama cidden çok küçükkk (( ama sende umudunu kaybettgin için böle olöuştur her yeni günde mutlu düşün anladığım kadaryla düşüncemiz etkiliyorr

yok canım olur mu hiç umudumu kaybetmek :) tam gaz devam ediyorum daha yolun başındayım 1 hafta oldu bu kadar erken bir sonuç beklemiyorum zaten sonuçta göğüsün büyümesinden bahsediyoruz :92:

yok canım olur mu hiç umudumu kaybetmek :) tam gaz devam ediyorum daha yolun başındayım 1 hafta oldu bu kadar erken bir sonuç beklemiyorum zaten sonuçta göğüsün büyümesinden bahsediyoruz :92:

bencede yani ama varya şöyle geçmiş msjlarda birileri büydü diyor ama nasıl heycanlanıyrum anlatam bnde istiyorum bende

selam telkindaşlarım, bu yola baş koymuş yoldaşlarım:)
karıncalarım gene çeeeekkti gitti.hiç kaşınmadım desem yeridir.
ağrı zaten yoktu, ama böyle iç tarafa doğru bi yayılma hissediyorum sadece. belki de bana öyle geliyor
anlayacağınız bugün performansları çok düşük
ama intikamım çok acı olacak, bi büyüsünler ben onlara edeceğimi biliyorum
offfffff, osmana bakim baaariii

bencede yani ama varya şöyle geçmiş msjlarda birileri büydü diyor ama nasıl heycanlanıyrum anlatam bnde istiyorum bende

ben bu başlığı ilk okuduğumda hiç inanmamış vede dikkate almamıştım fakat bir süre sonra tekrar bakıp okuduğumda olumlu sonuç olanları görünce bende başlamalıyım dedim ve başladım özellikle Nez12-bonbonşekeri-balysss-(aklıma gelenler) nin söylemleridir yüreklendirip başlama sebebim olan. Çıktık bakalım bir yola hakkımızda hayırlısı

Aslında ali kaptanın sesinden oluşan bir telkin hazırlanılsa daha etkili olurdu bence yaaa.. cimcemeler o sesle kendilerine gelir, korkar ve hep diri kalırlardı iyi seyirler

ahh ne güzel yaa bende başlıcam da indirmedim ya bunu indircem ama netimin sınırsız olması gerekiyor dimi benmki sınırlı şimdi yükleyince çok para gelir aileme yüklenmiyim .s.s.s ama başlıccam buna denemkte fayda var ya ben bide yaşımdn dolayı belki büyümemştr büyr die düşünyrm ama benm arkadaşlarımn 80 i var 85 75 pek yok .s pff benm oda yok çaresizim

yaşın kaç ki? Canım yüksek kota gerektiren bir şey değil. rahatlıkla indirebilirsin. ama için rahat etmeyecekse indirme tabi sen bilirsin

yaşın kaç ki? Canım yüksek kota gerektiren bir şey değil. rahatlıkla indirebilirsin. ama için rahat etmeyecekse indirme tabi sen bilirsin
16 ya ama cidden arkadşlrımn byük ve benden küçük olaların ki ble benmkini geçmiş duruma .s.s.s sen kç yaşndasın

Nilimm'cim senin durumun iyimiş ozaman benim durumum çok vahim :26:

nasıl iyi yaa ben anlamadım B cup diyorummm ve beden çevrem geniş benim geniş alanda onlar ne biçim duruyor bi düşünsene, hoş şimdi büyümekte öyle olmayacak artık ama başlangıç noktam o sonuçta

16 ya ama cidden arkadşlrımn byük ve benden küçük olaların ki ble benmkini geçmiş duruma .s.s.s sen kç yaşndasın

89luyum canım bende. Yine senin tercihinn tabi ama ben senin yerinde olsam telkine başlamazdım. ama masaj vs yapabilirsin bu hem göğüs glişimini hızlandırır hemde daha sağlıklı kılar. telkin biraz psikolojiyi olumsuz yönde etkiliyor çünkü..

canım en azından bi cuptan bahsedebiliyorsun benim cupum bile yok Benmde öyle yaaa hem omuzlarım geniş hem sırt çevrem sırtta çıkan iki sivilce edasındalar neyse güzel olacaklar, olmalılar :78:

pff bende ne yapsam bilemiyorum .s.s ya o msj krem nasıl oluyr onları bilmyorum bilgn varsa braz bahsedermisn

pff bende ne yapsam bilemiyorum .s.s ya o msj krem nasıl oluyr onları bilmyorum bilgn varsa braz bahsedermisn :d

bende kendı fıkrımı soyleyım mı sana cnmbana kalırsa telkını dınle derım ben yasın 16 olabılır ama buyuyecek gıbı degılse zaten anlarsın sen masaj falan hepsı vakıt kaybı denedım bunun dısında ıse yarayan bısey yok cnm olumsuz etkılerın hepsı gecıcı telkının yaptıgı yınede karar senın Benım ergenlıkden bellıydı mesela buyumeyecegı keske o zaman olsaydıda o zaman dınleseydım

pff bende ne yapsam bilemiyorum .s.s ya o msj krem nasıl oluyr onları bilmyorum bilgn varsa braz bahsedermisn

çilek yağı- rezene yağı- çörekotu yağı istediğinden biri ile ellerini göğsünün üstüne yerleştir ve sağ el ve göğsünü saat yönünde diğerini tam tersine dairesel şekilde hareket ettirerek msj yapabilrsin canım. sabah akşam 360 kere yapmanı tavsiye ederim. Ama endişelenmen için çok erken bence. bu yaşta bu kadar paniklediysen biz ölelim :) İyi akşamlar.

sen şimdi deniyormusn ? gelişme oldummu? ya bem şuan tuttugun mause kadar yaaa uff sennde öleymiydi ya .s.s.s

ya arkadşlarımınkini görsen anlatamm durumumu ( iyi akşamlar tawsiyelrin için saol

sen şimdi deniyormusn ? Gelişme oldummu? Ya bem şuan tuttugun mause kadar yaaa uff Sennde öleymiydi ya .s.s.s

telkının cook faydası oldu cnm bende dolgunluk olarak ıkı ayda ben ıkı kez 21gun boyunca 6 8 saat arasında dınledım sımdı bırakdım artık bılınc altım kodladı cunku ama gerek duyarsam son bı 21gun daha yapabılırım cnm benım dumduzdu cnm ama suan cok daha guzeller 75beden var eskıden bedenım bıle yokdu masajlarla falan cok az bısey oldu ama bı senede ama telkınle cook daha buyuk gelısme elde ettım hemde kısa zamanda

ayy çokk umutlandım bende kullanmayı düşünüyorum çünkü 1 senedr böle kaldı bi gelişme olmadı genede uzun bi düşünücm çook teşekkr ederimm iyi akşamlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…