şimdi içeri gidip baktım bi değişiklik var mı diye,ama kedim odamda uyuyodu,kıyamayıp ışığı kapattım..kızlar benimkiler hala yana doğru büyüyo
kızlar gezmeye gitmiştim şimdi geldim eve aktara sormayı unuttum kurt üzümünü yaabu ara göğüslerimde öyle bi kaşıntı gibi bişi varki anlatamam. üst derisi değil içten içten bişi. Cimciresim geliyo vurasım geliyo noluyor yavv
ahhh canım yaa bizi de vurdu ama bittiğinde döndü yine geri, olsun canım tekrar başlayana kadar geri döner bence ve başlayınca da yine fazla fazla alırsın sonuçları merak etme
cnm bu rüyalar senin bilinçaltınla ilgili,çünkü bu telkin bilinçaltına atağa geçip eylemde bulunması için emir veriyor,o da rüyalarla kendini gösteriyor..Rüyanın tamamını bilmiyorum ama vücudunla ya da kendinle ilgili başkalarının bilmesini istemediğin bi kusur ya da yaşadığın bi olay sonucu bilinçaltına attığın bi şeylerin somut olarak ortaya çıkmasıdır bu rüyan..Yani kötü bi rüya değil sadece açığa çıkarken seni korkutmuş,ama rahatlamış olmalısın..
canım ben ilk 3 günden sonra bunalıma girdimsürekli ağlamak istiyodumbirilerine sataşmak istiyodum hır çıkartmak istiyodum kime bulaşssam diye düşünüyodum ki en iyisi sevgilimden ayrılayım dedim hazır cesaret gelmişken ama sevgülücügüm şaşırma kendine gel ne diyosun sen dedi ayrılmayıda beceremedim 15. güne kadar hiç bir etki görmedim 16 gün başladı bende etkileri sürekli aynı müziği dinleyince insantuhaf oluyo şimdi bile bazen bunalıma girecek gibi oluyorum kii hemen hareketli bişeyler açıyorum çünkü tekrar ayrılıgı dile getirirsem sevgilim bu sever hastasın sen der anlamsız durduk yere deliriyomusun der. sende gece yatarken kapat yat etkileriçinde bekle derim
vücumdumla ilgili başkalarının bilmesini istemediğim bir şeyi burada paylaşmak ne kadar güzel dimibu dediğine katılmayı çok isterdim inan ama kendimle ilgili -fiziken veyahut ruhen- sapkınca düşünceler barındırmıyorum kafamda. ayrıca bu telkinde kaçıncı günüm(5) bende hala hiç bir tık yok ya normal mi? millet ilk dinlediğimde sızlıyor vs filan yazmış. bir de bu aralar kilo vermişim 53iken 49 kilo olmuşum hepten küçüldüler çok büyükmüşler gibi kafayı yicem:26:
evet bende de aynı şeyler oldu..ağlamaklı ve sinirliydim ama geçti çok şükür..
bende de sınır cok vardı cnm evet etkılerı gecıcı allahdan cnm:18:
ay evet bugün itibariyle benim de geçti çok şükür yaa insan kendinden bile soğuyor o dönem :78:
tatlım ama Baileys sapkınca dememiş ki ben anladım onun ne demek istediğini mesela göğüslerini beğenmiyorsun diyelim normalde ama bunu kimseyle paylaşmıyorsun ya da kendine itiraf etmiyorsun diyelim, bunun gibi şeyler yani bi de biz bilinçaltımıza hakim olamıyoruz ki normalde, o ne düşünecekse onu düşünüyor, rüyalara yansıyor ancakk. ben de korkuyordum rüyalarımdan ama bu konuda vişnereçeli beni çok rahatlattı, bilinçaltındakileri rüyalarınla dışa vurup rahatlıyorsun rüyalarınla ilgili olumlamalar yapabilirsin diyerek, şimdi rüyalarım daha ferah çok şükür
canım o öyle bir şey demiyorum ki zaten sadece ben rüyalarımın şiddet derecesini bildiğim ve yeterince korktuğum için kendim kendimi o şekilde ifade ettim. Yanlış kelime kullanmışımdır belkide bilemiyorum. Ben bu telkini dinlediğim günden beri bir tuhaf oldum zaten, üzerime yapışıp kalan asabiyet, tahammül eşiğim yerlerde,duygusallık tavan yapmış durumda en ufak bir şeye gözlerim doluyo, gecelerim zaten ayrı bi sıkıntı olmaya başladı. yaa işe yarasa yine amenna kabulüm de... 5 gün oldu tık yok. neyse biraz daha zaman:)
kızlar benimde yarın biticek ama iki gün daha dinlemek istiyorum eksiğim oldu sanki ne dersin nezcim o kadar yoğun geciyoki günler ilgilenemiyorum memişlerle dolgunlar bu gün oldum regl bakalım ne olacak merakla bekliyorum koltuk altıma doğru bazen agrım oluyor dokununcada oluyor normal galiba dimi
işte o dönemi yeni bugün atlattım daha ben çok şükür geri gelmesin inş. valla zor gerçekten de, ama geçici yani, merak etme sen tık yok derken çalışmalar sürüyor içeride
oyle yap cnm bı kac gun fazladan dınle madem tam olmadı dıyosun regl donemınde sonme cıvıma olabılıyo cnm sakın bozma moralını gecıcı bı durum bu cunku dokununca bende olmadı cnm hıc daha ama oda guzel bı gelısmebu arada hurmaya ek ılave olarak kurt üzümüne de basladık cnm sende al mutlaka ıhmal etme goji berry dıyede gecıyo tam bızım ısımıze yarayacak bı meyve
bulursun cnm ıstanbulda hersey var zaten buyuk aktarlarda oluyo daha cok cnm fıyatı degısıyo 55 70 arası cnm ona gore ucuz olan yerden al cnm 10 tl lık aldım baya var ıcınde cnm ben 55den aldım kılosutmm cnm saol üzüme bakıcam inş bulurum çok teşekkürler
ayh darısı başıma:)) kaçıncı günün canım. İnşallah dediğin gibidir:):79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?